Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inestina

Kobiety w zyciu maja przerąbane !!!

Polecane posty

Gość no to wyp
aliksandra ty tez smierdzisz nasrane macie fest

do blondyna.... nie popadajmy w przesadyzm, nikt dla nikogo służącym w związku nie jest. Jest podział obowiązków i ja np nie zabieram się za coś czego nie umię i nie szans, że się nauczę.

Gość do bmblondyn
ach no jasne, czyli jak np prasować nie umiesz to nie będziesz prasować, to ciekawe podejście, a co jeśli Twoja partnerka też nie umie i ma takie samo podejście jak Ty? prasowanie jest tu tylko przykładem

Gość do bmblondyn
czytałam, na mojego faceta to nie działa, a ćwiczę na nim już od wielu lat

to działa tylko na amerykańców, niestety, też czytałem, a nawet mam na chomiku.

to że jednej czy drugiej nie powiodło się w zyciu to nie uogólniajcie że kobiety mają przerąbane w życiu co za zacofane usprawiedliwianie

Gość do aliksandra
ty parszywa, bezdzietna suko!!!

Gość do bmblondyn
a co to ma wspólnego z powodzeniem w życiu? dla ciebie facet jest całym życiem? współczuje

Gość hooooł ruuuk
:P

Gość o ja nie mogę normalnie
w pierwszym poście laska narzeka na swój kobiecy los - poczytajcie pierwszy post, bo nie mam zamiaru jej słów powtarzać. W ostatnich postach typowe dla Kafe pojechanie po kimś, kto na swój los nie narzeka, bo jest : suką bezdzietną etc. Sumą sumarów, wychodzi na to, że na tym topicu uchodzi jedynie narzekanie na to, jak to źle być kobietą, będąc udręczoną matką polką, inne opcje nie mają prawa bytu. Więc nietaktem byłoby opisanie mojej radości z życia i zadowolenia z niego, pomimo nie posiadania męża oraz gromadki pociech i wydawania całych 10 zł miesięcznie na podpaski oraz około 10 zł miesięcznie za bawełniane wkładki i kupowania staników za czasami i stówkę z powodu kaprysu, by czuć się samej dla siebie piękną... W związku z tym nie będę tego robić :P

Gość piórniczek zmlm
i co z tego że wydajesz tyle na staniki skoro nie masz dzieci!

Gość o ja nie mogę normalnie
nic. Bo nie widzę związku między faktem posiadania dzieci a ceną stanika ;)

Gość piórniczek zmlm
chodziło mi o to że żadne drogie szmaty nie zastąpią Ci pustkę braku posiadania dzieciaczków!! Jałówka!

Gość wweuire
aliksandra- popieram. :)

fajnie a dlaczego ta agresywna pomarańczówka, może autorka, nie wiem która atakuje mnie i inne nowoczesne kobiety twierdzi że dzieci są wspaniałe i żadne bogactwo ich nie zastapi a jednoczesnie popiera teorie że kobieta ma przerąbane zycie przeciez to nielogiczne uważasz że wolisz sie powiesić niż nie mieć dzieci skoro to takie dobro i wspaniałosć to dlaczego uważasz że kobieta ma przerabane zycie ? przeciez powinna byc z tego względu szczęsliwa bezmózg totalny