Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozaikakakakka

Czy ta piosenka jest praktykowana na pierwszy taniec podczas ślubu?

Polecane posty

Gość mozaikakakakka

Chodzi mi konkretnie o Will Always Love You- Whitney Houston. Zauroczona nią jestem, ale wiadomo to orkiestra musialaby puscic najzwyczajniej z płyty. Przy okazji zapytam czy wg. was w momencie gdy rezygnuje w welonu to w zastepstwie lepszy bedzie diadem czy kwiatek?

Gość lekka przesada
a ty w ogole wiesz o czym jeest ta piosenka?? Poducz sie angielskiego i wtedy zadawaj glupie pytania.

Gość mozaikakakakka
A powiedz mi w czym moje pytanie jest głupie :) Ja zapytałam czy jest praktykowana, aty w zaden sposob nie odpowiedziałas na pytanie. :)

Piosenka jest o miłości .... "And I will always love you. I will always love you." Więc pasuje.

Gość a jak w ciagu miesiaca nie
i co z tego ze orkiestra musialby puscic z plyty? nie rozumiem... zwlaszcza ze oryginalne nagrani sa lepsze niz wykonane przez orkiestre z jakies pipidowy. jak ci sie podoba tapiosenkato ja bierz, ty myslsiz ze ludzie beda anal;izowac dlaczego ta i co ona spiewa :O no prosze cie. didaem czy kwiatek-to co ci sie bardziej podoba. po co sie pytasz na akfe? to twoj slub wiec rob jak chcesz

Gość a jak w ciagu miesiaca nie
i co z tego ze orkiestra musialby puscic z plyty? nie rozumiem... zwlaszcza ze oryginalne nagrani sa lepsze niz wykonane przez orkiestre z jakies pipidowy. jak ci sie podoba tapiosenkato ja bierz, ty myslsiz ze ludzie beda anal;izowac dlaczego ta i co ona spiewa :O no prosze cie. didaem czy kwiatek-to co ci sie bardziej podoba. po co sie pytasz na akfe? to twoj slub wiec rob jak chcesz

Gość wwwprgrna
Ta piosenka jest o rozstaniu .... raczej zły material na pierwszy taniec.

Gość ***CzarnaMamba**
Mnie rowniez sie podoba ta piosenka ale jak juz ktos wczesniej wsponial jest o rozstaniu wiec jak bardzo chcesz cos w tym stylu polecam "I have nothing". Ja chcialam cos polskiego i mielismy Czesława Niemena "Wspomnienie" bo akurat mielismy slub w pazdzierniku. A jesli chodzi o alternatywe welonu to wybralabym kwiatek bo diadem kojarzy mi sie z tandeta :)