Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota...23

mam grubą koleżankę

Polecane posty

Gość kiki907
a co ciebie to obvchodzi jak ona wyglada głupia szmato??? odpierdol sie i zajmij sie swoim niewyparzonym ryjem ty bezczelna głupia świnio!!!!!!!!!! co za tupet!!!!

Gość nunaaaxD
wybacz, nie wszyscy maja fobie, taka jak Ty ... -.-

Gość dorota...23
wytłumaczcie mi to: tu piszecie że nie powinno mnie to obchodzić, ale na innych tematach jakoś was obchodzą grubasy

Gość Nie lubie grubasow
Bo one też sa grube, to co maja ci napisac?

Gość smanna
ale nikomu tu nie chodzi o to, że jej mówisz, że może powinna mniej zjeść. Chodzi o to, że oburza Cię fakt, że ona tego nie słucha i na dodatek uważasz to za bezczelne. Może Ci się to nie podobać, ale skoro to dla Ciebie aż taki problem i aż tak Cię to oburza to coś z Tobą nie tak, i założę się, że tu wcale o jej wagę nie chodzi.

Gość dorota...23
W sumie racja, to jedyne wytłumaczenie.

Gość dorota - gdzie tu hipokruzja
po jaka cholere mowic grubasowi,ze jest gruby - przciez ma lustro. Jesli nie chudnie, to albo nie chce, albo nie moze. Jego sprawa.

Gość dorota...23
To było do "Nie lubię grubasów"

Gość marcin29gdansk
ale z ciebie gówno. wpierdalasz sie w czyjes zycie. za kogo sie masz idiotko?? chetnie bym ci teraz wpierdolił w ten głupi ryj

Gość dorota...23
"skoro to dla Ciebie aż taki problem to coś z Tobą nie tak" Co za głupie podejście. Czyli np. jak komuś jedzie z gęby jak z szamba, to ani nie wolno mu nic powiedzieć ani oczekiwać że coś z tym zrobi gdy się mu powie, a jak to przeszkadza tzn. że coś nie tak ze mną?! Ze mną?! To raczej z osobą które tak wali z ryja. I właśnie osoba fałszywa nic nie powie tylko będzie obmawiać za plecami. Osoba szczera powie w twarz.

Gość bejs enter bejme
temat to oczywiście prowo.. ale daje 8/10 :classic_cool: ciekawy pomysł, dobra kontrowersja i dobrą polemike mozna zrobic aczkolwiek tego typu przykłady istnieją.. sam na uczelni mam grubą kierde, która waży około 90kg, przy wzroście 165cm na oko i nic z tym nie robi, mało tego wpierdala co przerwe jakieś zapiekanki i bułki ze sklepiku

Gość dorota...23
jem kupę. mmm smakowa. moze i racja zeby nie chudła, przepraszam ze sie wtracalam w jej zycie, tak naprawde nie chce zeby schudla bo lubie czasami i jej kupe zjesc ktora mi bardzo smakuje, a wtracalam sie bo moj tata ostatnio gdy lizal mi cipke powiedzial ze i mojej kolezanki by polizal a ja wtedy stalam sie zazdrosna.....

Gość wiem jak wygląda słoń
80-90kg ? TY chyba słonia nie widziałaś :/

Gość dobro dziej ka
smanna "ale nikomu tu nie chodzi o to, że jej mówisz, że może powinna mniej zjeść. Chodzi o to, że oburza Cię fakt, że ona tego nie słucha i na dodatek uważasz to za bezczelne. Może Ci się to nie podobać, ale skoro to dla Ciebie aż taki problem i aż tak Cię to oburza to coś z Tobą nie tak, i założę się, że tu wcale o jej wagę nie chodzi." AMEN! Zgadzam sie. po 1- przeciez to nie twoja tusza? po2- dlaczego denerwuje cie fakt,ze ona nic z tym nie robi? po3- przeciez to nie twoja sprawa? :)

Gość dorota...23
bo tak samo denerwowałoby mnie, gdyby komuś waliło z ust jak z szamba. Też bym zwróciła uwagę i też bym oczekiwała że coś z tym zrobi.

Gość nunaaaxD
i pomyslec ze Ty studiujesz.... wspolczuje Ci braku tolerancji i szacunku do drugiej osoby

Gość AWDSGT
buahahahhhahahahah a CO CIE TO OBCHODZI??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PYTAM SIE KU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dorota...23
tolerancji? :D:D No tak, Polska to faktycznie kraj samych tolerancyjnych ludzi a jak jestem jakimś freakiem :D:D

Gość kfkkgg
dorotka, chyba rozzloscilas grubaski :D

Gość anula155
o matko co za brak kultury . pamietaj ze kiedys wszyastko wraca ze zdwojona sila. ludzie, ile to trzeba w sobie miec jadu i nienawisci zeby byc takim czlowiekiem i miec taki tupet..... wspolczuje :-(

Gość dorota...23
zygam wami

Gość it's true
Ona ma rację. Napisała to, co wszyscy i tak myślą. Może w oczy rzeczywiście nie wszyscy mówią, ale właśnie tak myślą. Polacy wcale nie są tolerancyjni. A tu, na kafe, i tak wszyscy piszą same poprawności polityczne, banialuki. Na żywo myślą dokładnie to co autorka.

Gość stajennna
No jestes freakiem bo zamiast iść na spacer i zająć sie soba to piszesz na kafeterii o swojej kolezance, sama musisz miec kompleksy, ze je w taki sosob leczysz to żal.pl

Gość dorota...23
jem kupke :-)

Gość dorota...23
Ja mam dużo nienawiści i jadu w sobie? Przykładowa odpowiedź w tym temacie: "chetnie bym ci teraz wpie**olił w ten głupi ryj" No, faktycznie, to ja mam dużo jadu w sobie, wy wszyscy tacy łagodni...

Gość kfkkgg
kazdy szczuply czlowiek mysli negatywnie jak widzi wpieprzajacego grubasa, a wy chyba same jestescie grube, ze was to tak boli!!!

Gość dobro dziej ka
hehehe nie jestem grubaska:) jestem szczupla:) ale mi nie przeszkadza, jesli ktos jest gruby i je kanapke, czy tam bulke:) ja nie widze problemu, t nie moja sprawa, nie moja dupa, nie moj biznes:) czegos jej autorko zazdroscisz,ze dziala na ciebie jak plachta na byka:) cos tu jest nie tak:) jest madrzejsza? ma ladniejszy usmiech? jest bardziej lubiana? cos w tym stylu bankowo, bo ludzie rzadko kiedy czepiaja sie wygladu innycvh:) porownujesz to do smierdzacego ryja, mysle,ze sie lekko pomylilas:) jesli ona nie smierdzi, nie przeszkadza niczym to w czym problem? problem jest w tobie:)

Gość Chocolate Shake In Break
/// 80-90kg ? TY chyba słonia nie widziałaś :/ /// taka waga u kobiety to zdecydowanie słoń ...

Gość kfkkgg
dorota, ciesz sie ze jestes szczupla, grubaska to by cie najchetniej zabila z tej zazdrosci

Gość dorota...23
Przeszkadza, bo jestem estetką.