Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivvvv

moj maż nie ma ochoty na sex

Polecane posty

Gość ivvvv
muslisz ze nie probowałam??!! cuda na kiju..pończochy czrana bielizna ..czerwona i cholera wie jeszcez jaka..i on woli siedziec przed tv..chociaz bardzo dobrze wie ze ja w łożku zahamowań nie mam, i o to że bym chciała sie kochac chociaz raz w tyg uważa mnie za nie wyżyta... zajebiście..

Gość ivvvv
ma moze ktoras tak jak ja??? co robice???

Gość ewciaOO
hmmmm to faktycznie patowa sytuacja, wiesz nie jestem specjalistką ale może warto się skonsultować z seksuologiem , być może mąż na coś choruje co wpływa na obniżenie libido, może ma depresje co też objawia się w ten sposób. Pójdź sama do seksuologa, przedstaw mu sytuacje może on coś poradzi.

Gość fdggd
albo cierpi na impotencję albo ma kogoś na boku znam kobietę, która też była pewna, że on nie ma nikogo na boku on nie chciał w ogóle seksu ona żebrała o seks, szukała u siebie wad, przyczyn no i okazało się, że facet sobie szukał dzi wek przez net :/ wybaczyła mu :O nie wiem jak teraz u nich jest, ale chyba niezbyt z jej poczuciem wartości

Gość ivvvv
no to widze ze moja pryszlosc nie jawi sie różowo..ale to ja raczej szukam tego co mi brakuje w internecie... a on..on juz sam nie wiem co...