Gość brakokresu Napisano Marzec 11, 2012 Witam wszystkich, przeglądam to forum już nie pierwszy raz i wiem, że pojawiały się na nim podobne tematy, ale chciałabym dodać własny wątek. Jak w temacie - okres spóźnia mi się już od dobrych kilku dni i nie wiem co o tym myśleć. Kochałam się z chłopakiem w środku cyklu (byliśmy zabezpieczeni), dlatego początkowo obstawiałam ciążę, ale zrobiłam test, wynik wyszedł negatywny (jaka jest możliwość błędu w takim teście?). Poza tym dodam, że w grudniu zażywałam tabletkę 72h po, która sprawiła, że pierwszą miesiączkę po przyjęciu tabletki dostałam o tydzień za szybko. i tu pojawia się pytanie: czy jest możliwość, że tabletka rozregulowała mi cały cykl i skutki odczuwam do teraz? Objawy okresu wystąpiły normalnie, w swoim czasie i właściwie trwają już od tygodnia. Co chwilę odnoszę wrażenie, że zaraz zacznę krwawić, a jednak nic z tego. Wiem, że myśl o ciąży mocno mnie zestresowała, więc może stres jest przyczyną spóźnienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach