Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona Laska

Czy bycie dziewicą/prawiczkiem to powód do wstydu?

Polecane posty

Gość fin111
uwazam ze jezeli swiat kogos kreci sie wokol lasek lub w przypadku kobiet fagasów i seksu to zle z takim czlowiekiem

Gość fin111
uwazam ze jezeli swiat kogos kreci sie wokol lasek lub w przypadku kobiet fagasów i seksu to zle z takim czlowiekiem

"uwazam ze jezeli swiat kogos kreci sie wokol lasek lub w przypadku kobiet fagasów i seksu to zle z takim czlowiekiem" Najlepiej aby kręcił się wokół pieniędzy, chciwości i wyzysku.

Gość ehzalmiwasfrajerzy
jakby jakiś gość około 25 roku życia powiedział do atrakcyjnej kobiety, że jest dumny bo jest prawiczkiem to ona po pierwsze by go wyśmiała a po drugie stwierdziła, że gość jest pojebany i nienormalny.. nie czarujmy się :D

"Świat na trzeźwo nie wygląda za dobrze." też już to odkryłam :P kurwa, jutro poniedziałek :o

"Ładna dziewica/prawiczek 25 lat i więcej po prostu ma zasady i to bardzo wartościowy człowiek, który czeka na tą jedyną osobę." A jak po trzydziestce nie znajdzie tego jedynego, to do Ewy Drzyzgi do programu o podstarzałych dziewicach pójdzie. Albo dziewictwo na aukcji wystawi. Takie rzeczy, to w Japonii.

Gość fin111
swiat nie powinien sie krecic ani wokol seksu ani wokolpieniedzy,chciwosci czy wyzysku, zdrowy swiat powinien byc uparty na milosci do przyrody i szeroko rozumiamej kultury i nauki, na pochlanianiu wiedzy i obcowaniu z naturą

Czlowieka kształtują również doświadczenia, a wiele a nich, bardzo ważnych zresztą, zdobywa się w wieku, który dla mnie był "pustym okresem". W momencie, kiedy powinienem być pod pewnymi względami ukształtowanm, doświadocznym mężczyzną, jestem na poziomie kompletnie zielonego szczeniaka - będzie problem na bank

"A jak po trzydziestce nie znajdzie tego jedynego, to do Ewy Drzyzgi do programu o podstarzałych dziewicach pójdzie." Ostatnio był o 20-letnich :D

Ostatnio był o 20-letnich Ujdą :D Nie oglądałam, nie mam telewizji :D Ciekawe pyszczki?

Gość MasonDixon
Darker musi być jakiś strasznie nudny

Gość dziewica = powod do dumy
"Znam atrakcyjne dziewczyny w wieku nawet 25 lat i sa dziewicami i maja u mnie duzy szacunek." U mnie większość ma szacunek na wstępie i nie muszą żyć jak zakonnice. Zakompleksiony jesteś. Darker - wybacz ale dziwki nie maja u mnie szacunku. skoro One same sie nie szanuja to ja ich tez szanowal nie bede. I nie, nie jestem zakompleksiony

"Nie oglądałam, nie mam telewizji Ciekawe pyszczki?" Widziałem jedynie reklamę na Onecie. Nie mam ochoty na takie bzdety. Mam to na żywo.

"Darker - wybacz ale dzi**i nie maja u mnie szacunku." Nikt ci nie każe tirówek po dłoniach całować. "I nie, nie jestem zakompleksiony" Jesteś.

Gość fin111
ja do ludzi mam stosunek obojetny,do wielu negatywny, glownie ze wzgledu na ich podejscie do zycia oparte na hedonizmie i pieprzeniu o seksie

to mi napisz łaskawie jaki mam ten kompleks. To ze ty jakies masz nie znaczy ze kazdy ma. Ja akurat jestem bezkompleksowy haha. udowodnij ze sie myle

fin111 "swiat nie powinien sie krecic ani wokol seksu ani wokolpieniedzy,chciwosci czy wyzysku, zdrowy swiat powinien byc uparty na milosci do przyrody i szeroko rozumiamej kultury i nauki, na pochlanianiu wiedzy i obcowaniu z naturą" Zawsze możesz zostać Amiszem. Nikt Ci nie każe dostosowywać się do tego Świata.

"to mi napisz łaskawie jaki mam ten kompleks" Ciasnotę umysłową.

Gość darker gdzie ty widzisz jakis
problem ? przeciez dziewczyny i tak nie bedziesz mial to i po problemie

Gość dziewica powod do dumy
zapytaj tych dziewic 21-26 lat czy sa z tego dumne bo wiekszosc nie jest wlasnie dziewictwo to stan czegos i tyle a nie zaden powod do dumy ze ktos nie znalazl odpowiedniej osoby zeby to zrobic albo nikt jej nie chce nie po to kobieta dostaje okres w wieku 12-13 lat a psych dojrzewa do tego najczesciej w wieku 16-18 zeby czekac kolejne 7 ze straceniem dziewictwa naturalnych potrzeb sue nie oszuka, pozne dziewictwo doskiwuera nie mniej niz prawictwo

"darker gdzie ty widzisz jakis problem ? " Problem byłby gdyby jakaś jakimś cudem się zainteresowała.

Gość Darkera pierwsza mysl
gdy wstaje ... "jestem zerem bo nie mam dziewczyny" :D:D

darker, ciasnote umyslowa. ?? Oj wybacz ale akurat tego nikt nie moze mi zarzucic. Nie trafiles.

Gość fin111
bielyje rozy dzieki za zrozumienie

Gość MasonDixon
Wiadomo, że ktoś może mieć wysokie wymagania + nie mieć szcześcia, to długo może nikogo nie mieć.

Gość fin111
moze ja mam inne ZDROWE podejscie do tego, uwazam ze to błogi stan nie szlajac sie

Gość MasonDixon
Dakrerem się żadna nie intersuje, bo ma ciasny mózg Jest wychowany na japońskich zboczonych bajkach i myśli że wszyscy są tacy puści

Gość fin111
ja jestem introwertykiem, lubie siebie i swoj swiat,w ktorym nie ma seksu, przemocy, agresji, nietolerancji,szlajania sie bez celu

"najgorzej mają introwertycy ;/" Jeśli kiedykolwiek Holocaust się powtórzy to zamiast Żydów będą tam likwidować właśnie introwertyków :D

Gość darker to w ogole
odmieniec , miec siostre , miec wzrost wyglad , miec prace i wyksztalcenie. Czyli posiadac wszystko co umozliwia poznanie i nie miec dziewczyny to trzeba byc jakims retardem :D