Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandrulla

czy wywalić faceta z domu ????????, w takiej sytuacji..

Polecane posty

Gość sandrulla

Witam, chcialabym sie doradzic bo juz naprawde nie wiem co robic, rozważam decyzje aby odejsc od faceta a raczej wypiep**yc go z domu . a wszystko przez jego komórkę... a mianowicie.. wczoraj wieczorem siedzielismy w pokoju ,ogladalismy film, On poszedł sie kąpac.. po chwili nagle wybiegł goły z łazienki ,caly mokry i wystraszony zabrał swoj telefon, dodam ze wczesniej sie tak nie zdarzalo , nawet pozwalal mi odbierac telefony ... Zdziwilo mnie to rozmawialam z nim... i przyznal sie o co chodzilo , ma nagą kobiete na tapecie w telefonie (pomyslałam no okej , chce miec taką tapete to niech ma , ale czemu ukrywa to) to sie moze wydawac chore , ale naprawde moj facet ukrywał przede mna tapete. Zaczął krzyczec na mnie i powiedzial mi "TAAAAK !!!!!!!!! UKRYWALEM TAPETE ALE TYLKO PO TO ŻEBYS NIE POCZUŁA SIE GORSZA OD TEJ KOBIETY , BO WIEM ZE ONA JEST LEPSZA I ŁADNIEJSZA OD CIEBIE I PEWNIE CHCIALABYS TAKA BYC, ALE NIGDY NIE BEDZIESZ, dlatego CHOWALEM TELEFON TYLKO PO TO ABYS NIE POCZUŁA SIE GORSZA... !!!!! Dodam ze nie uwazam i nigdy nie uwazałam siebie za brzydką dziewczyne... nie mam z tym problemu jesli o mnie chodzi... a tapeta na tel to przeciez nic zlego , ale wkurzył mnie jego tekst i zachowanie , facet ma 27 lat. Narazie mieszkamy u mnie ale zastanawiam sie czy go nie wype***dolić dzisiaj z domu. teraz jest w pracy..

Gość sandrulla
dodam ze jestesmy ze soba 1,5 roku , ale nie wiedzialam ze jest kretynem , nie chodzi tu o tapete ale chodzi tu o zachowanie jego ... :(

Gość sandrulla
juz powoli zaczynam go pakowac... Jak przyjdzie z pracy to bedzie miał niespodzianke

Gość hahaah
dziewczyno jakbys dobrze pomyslala to mu nie chodzi zapewne o tapete on ma pewnie do ukrycia smsy albo polaczenia

Gość hahaah
powiedz mu ze albo odrazu da ci tel do sprawdzenia albo pusc go kantem frajera

Gość sandrulla
tez tak myslałam ale rozmawialam z nim o tym , pytalam , masz kogos na boku? , kto to jest ?, a on powiedzial ze to nie o to chodzi chodzi tylko o tapete , nie wierzylam mu... , dał mi ten telefon i przegladalam wszystkie smsy i polaczenia , nawet zostawil specjalnie w domu telefon i do pracy poszedł bez. Do tego powiedzial ze da mi wykaz połączen zebym sobie sprawdzila (bo ma na abonament) lada dzien ma dostac rachunek.. Przysiągł ze to chodzi o ta kobiete z tapety ,powiedzial ze jest ładniejsza ode mnie... Jestem pewna ze nie ma nikogo ,pozwala mi wchodzic na jego facebooka... , bardzo rzadko wychodzi beze mnie.. Juz go pakuje bo to niewporzadku zeby sie tak zachowywał

Gość sandrulla
mam 20

Gość sandrulla
ale za nim co , to pojade po niego do pracy... Moze cos zaobserwuje .. moze romans w pracy ma , ale nie chce mi sie wierzyc w to tam sami faceci ... niewiem , ale wkurzylam sie .. Dziwna sytuacja skoro tel zostawil w domu

Gość haraska
Młoda jesteś, puść frajera wolno, skoro widzi "ładniejsze" to widocznie on Ciebie nie akceptuje w całości, dorosły facet a zachowuje się jak gówniaż, mieć kobiete i na tapecie inną, chore, ja bym go wyjebała na zbity ryj. Długo nie pociągnięcie, jeśli on widzi"ładniejsze", masakraaa, on nie jest Ciebie wart.

Gość haraska
facet który kocha powinien sprawiać by jego kobieta czuła się jak księżniczka, najlepsza i najładniejsza, ciekawe co on by powiedział jakbyś Ty na tapecie miała innego nagiego mężczyznę i wykrzyczała mu prosto w twarz że tamten jest lepszy od niego!!!

moim zdaniem, czy chodzi o tapete w co watpie czy o bardziej prawdopodobna wersje z inna kobieta to powinnas go wywalic. JAk teraz tak sie zachowuje to co bedzie po slubie

Gość sandrulla wywal go
bo takie zachowanie jest niebywale chamskie! Jak już ktoś u góry pisał - nie jest Ciebie wart...

On woli inne, chyba tylko tak mozna to tlumaczyc. Po co mu nagie zdj jakiejs laski? skoro ma Ciebie to nie powinno mu zalezec na innych golych babach. jestes mloda, znajdziesz sobie innego :) on jest tylko dlatego z Tobą zeby mial gdzie spac, zjesc i wgl. A to co powiedzial, to strasznie chamskie.! Daj se z nim spokój.!

Gdyby poszło o tapetę - nie robiłabym problemu. Ale gdyby mi facet zasugerował, że jestem gorsza i brzydsza od jakiejś panny na obrazku dodając, że na pewno chciałabym być jak ona, ale nie będę... Cóż. Ja z tych niewybaczających jestem. Przynajmniej pokazał, jakie ma zdanie o Tobie. Chcesz być z kimś, kto ma o Tobie taką opinię?

Gość jeszcze bym sprawdzila
czy przypadkiem nie ma innego telefonu badz karty na twoim miejscu

Gość kasia_nova
i co wywalilas go?

Gość Marrekklk
Kobieto, nie chodzi o tę tapetę! Miał coś w telefonie (sms, połączenia inne zdjęcia), nie daj sobie wmówić, że wierzysz w te brednie o gołej lasce na tapecie, żenada. Lepiej go poobserwuj a potem wywal z chaty jesli będziesz miała powód. Nie postępuj pochopnie, zrób to z przekonaniem o jego winie.

Gość sandrulla
okolo 18 godziny pojechalam po niego do pracy ,nie widzial mnie od razu ,gdy wychodzil nie zauwazyłam jakis niepokojacych sygnałów. Zawsze punktualnie po pracy przychodzi do domu. Nigdy wczesniej nie pomyslalam ze bede go obczajac w ten sposób . gdzy przyjechalismy do domu rozmawialismy na spokojnie .JESTEM PEWNA ZE NIE MA NIKOGO. rzadko wychodzi z domu sam. Ale ja mu nie zabraniam spotkac sie z kumplami Jak chce to niech idzie... ale on woli spedzic ten czas ze mna , razem , cos ugotowac , albo na basen ... gdziekolwiek Powiedzialam mu ze musze sie z tym wszystkim jeszcze raz przespac... niewiem Prosi błaga abym go nie zostawiala , ma w oczach łzy Niewiem ,przemysle to,nie jest łatwo

Gość kasia_nova
jak dla mnie to objawy agresora rozumiem ze laczylo was duzo- a teraz to -emocje itp. tak jak u mnie-laczylo nas duzo, a on poszedl do burdelu- i trudno -tez mam mile wspomnienia, ale nie moge bhyc z kims kto mi tak zrobil, nawet jak sie juz na niego nie gniewam

Gość sandrulla
ostatnio siedzial przy kompie obczajał facebooka ,poszedł do garazu , facebooka nie wyłącza.. ,znam hasła .. To nie mozliwe zeby kogos mial ,przewaznie wychodzimy razem. gdy rozmawialismy powiedzial mi ze chcial mnie wkurzyc tym mowiac "ze laska z tapety jest lepsza ode mnie" bo ponoc kiedys gdy bylismy w klubie ze znajomymi był mój kolega z mojej szkoly i rozmawialismy ... Owszem rozmawialam ale przez 10 minut !!!

Gość kasia_nova
moze i tak byc, tylko on jest niedojrzaly, to na pewno, a ile ma lat?

Gość sandrulla
on 27 ,ja 20 Tłumaczy sie ze musial tak powiedziec, był zły na mnie i chcial mi bardzo dokuczyć, przeprosił az ze łzami w oczach powiedzial ze nikogo tak nigdy nie kochał jak mnie ale ze był zły to przeprosił. Ja ogolnie powiedzialam mu ze nie wiem jak to dalej bedzie i ze to nie wporządku ...

Gość kasia_nova
no nic, uwazaj na siebie, fajna jestes dziewczyna, nie warto zeby facet za swoje kompleksy sie na nas wyzywal

Gość sandrulla
kasia nova dzieki :) ale niewiem jak to bedzie Jestem zla na to wszystko ,na niego !!!! idiotyczna sytuacja

Gość a mozeee
to jak? Pewnie mu darujesz i bedziesz z nim. az do nastepnego razu.... nie rozumiem po co facetowi, ktory ma kobiete zdjecie golej baby na tapecie. wykrzyczal Ci to w zlosci... ale za co ta zlosc-ze spytalas, co chowa w telefonie? Rob, jak chcesz, ale moim zdaniem to tylko kwestia czasu, jak wyskoczy z nastepnym tekstem, bo Ty go czyms sprowokujesz i bedzie zwalal wine na Ciebie, bo przeciez to Ty zaczelas. Kaz mu sie wyprowadzic, wtedy zobaczysz, czy bedzie dalej zabiegal o ciebie i czy naprawde mu zalezy. Bo cos czuje, ze teraz pali mu sie grunt pod nogami, nie ma dokad isc, wiec placze i przeprasza. Wybacz, ja bym takiego tekstu swojemu facetowi nie darowala.

Gość a mozeee
a jak teraz mu pokazesz, ze dzialaja na ciebie jego lzy i przeprosiny, to juz bedzie mial cie w garsci, bo bedzie wiedzial, ze i tak wybaczysz, byc moze nawet o wiele gorsze rzeczy. Jestes mloda, nie daj sie tak traktowac.

Gość sandrulla
kana.de -> ma gdzie spac , ma co jeśc , nie narzeka ,w razie czego ma bardzo duży dom u jego rodziców ,fakt ze mieszkał wczesniej z rodzicami. Przeprowadzil sie do mnie , mieszkałam sama a z jego rodzicami mieszkac nie chce, kazdy woli osobno niż z "teściami" ale niewiem co to z tego wyniknie , jak to sie nie pouklada to zwyczajnie sie rozstaniemy ,bo jego zachowanie kompletnie było nie na miejscu. Ja tez czasami pyskuje do niego , rozne sa klotnie i rożne powody ale on ewidentnie przegiął

Gość sandrulla
a moze---> jak juz pisałam ,ma gdzie sie podziać, ale myśle ze moze wlasnie masz racje w tym , dlatego gdy mnie przepraszal i prosil o wybaczenie , to ja nie rzucialam mu sie na szyje, nie jestem hapy z tej sytuacji, powiedzialam mu ze jutro mu powiem.. trzymam go w niepewnosci. w emocjach to odrazu bym pochopnie go skreśliła, Ale jeszcze sie z tym przespie , ciezki temat.

Gość sandrulla
Ja juz ide spac. z jednej strony szkoda mi go , a z drugiej strony wku*** mnie !!!! Jak to dalej bedzie oj niewiem Dobranoc papa

Gość autorko, posluchaj
Dlaczego ci szkoda? bo sie poplakal, bo przepraszal? Przyjmij go z otwartymi ramionami, to bedzie cie mial w garsci, bo bedzie wiedzial, ze wystarczy wziac cie na litosc i juz mu wybaczysz. Tez nie czaje, po co mu gola baba na tapecie. Tym bardziej nie rozumiem jego slow skierowanych pod twoim adresem. Tak sie nie robi. Naublizal Ci w tak chamski sposob, a tobie go zal?