Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnns

mam brata ktory nie myje sie wcale, siedzi w domu od wielu lat

Polecane posty

Gość nnnnns

i tylko spi do 14 czy 16 godziny, siedzi przy kompie do 4 rano i zre, smierdzi od niego, fetor w calym pokoju, wyglada jak zwierzak z puszczy, taki łachmyta, smrod, brud i ubostwo, co myslicie o tym ?

Gość nnnnns
co zrobic w tej sytuacji ? on ma juz 25 lat

Gość ech.......................
Połowa tu takich to co ci odpowiedzą

1. uśpić 2. wsadzić do wanny 3. wykąpać 4. zabrać komputer 5. sprowadzić lekarza 6. zastosować terapię

Gość słodkilu
Wsadz go do pralki i zrób porządne płukanie bo ty łapciucha nieżyczysz sobie w domu:O takiego ja się dziwię że do tej pory takie nieswoiskie klimaty znosiłaś.

Gość annnacondaaaa
A rodzice co na to?

Gość słodkilu
ech..........-chciałabyś twoje niedoczekanie

Ja wychodzę tylko na zakupy :P Siedzę czasem całą noc. Jak nie chcę to sie nie myję Typowy 4 ścianowiec.

Gość nnnnns
Damascenka 1. uśpić 2. wsadzić do wanny 3. wykąpać 4. zabrać komputer 5. sprowadzić lekarza 6. zastosować terapię 1. prawo na to nie zezwala 2. jak niby? przeciez nie ma 2 lat tylko prawie 26 3. to nie przejdzie bo jest agresywny, zle sie skonczy 4. na jakiej zasadzie? nie ma w polsce przymusowego leczenia, nie bedzie wspolpracowal 5. j.w. matka nie ma sil by z nim walczyc

Gość nnnnns
nie zdajecie sobie spawy z powagi sytuacji, on zarosl jak zwierz z lasu, nie myje sie od miesiecy, w pokoju smierdzi jakby padlina lezala, nic nie robi ze soba ani ze swoim zyciem, siedzi w domu od wielu lat

Ale jak pracuje przed tym kompem jak ja to co ty od niego chcesz?? Zakupy = allegro Chyba że żywność i ubrania Moze nie pije i nie lubi dyskotek jak ja. Więc po co ma wychodzić?? A jak sie siedzi w domu jak sie raz na 2 dni umyje nic sie nie stanie bo nie biega i sie tak nie poci.

Gość nnnnns
To niech go wymelduje. chcialaby, ale wie ze przepadnie jej serce dobre na to jej nie pozwala:O trauma, nie da sie zyc, chyba nie ma wiecej takich przypadkow jak ten

chyba nie ma wiecej takich przypadkow jak ten Są, w Japonii. I to drastyczniejsze, niż twój.

Gość prawiki są tutaj
My jesteśmy hikimori

Gość nnnnns
ech....................... Ale jak pracuje przed tym kompem jak ja to co ty od niego chcesz?? Zakupy = allegro Chyba że żywność i ubrania Moze nie pije i nie lubi dyskotek jak ja. Więc po co ma wychodzić?? A jak sie siedzi w domu jak sie raz na 2 dni umyje nic sie nie stanie bo nie biega i sie tak nie poci. on nie pracuje i nie uczy sie od liceum, nic nie robi, nie potrafi nawet posprzatac wokolo siebie, w dupie ma wszystko, nie wychodzi z domu bo ludzi sie boi ty tez myjesz sie raz na kilka miesiecy z przymusu, namowy matki ???

Gość guagua
A kto płaci za internet? I kto go utrzymuje? Odciąć mu kasę.

Gość nnnnns
żeleczek jaki nick na kafe ma twój brat? nie wiem

Gość nnnnns
Damascenka nnnnns A dlaczego tak się stało? Jak mogliście do tego dopuścić? a ty potrafilabys/filbys poradzic sobie z doroslym osobnikiem ? nie sadze.

Gość nnnnns
guagua A kto płaci za internet? I kto go utrzymuje? Odciąć mu kasę. matka go karmi, placi za wszystko on nie wychodzi nawet z domu nie wspominawszy poza dom czy na miasto, tv i komp to jego cala wiedza o swiecie i tym co sie dzieje

a ty potrafilabys/filbys poradzic sobie z doroslym osobnikiem ? nie sadze. A ty poradziłabyś sobie z hordą rozwrzeszczanych nastolatków? Nie sądzę :-o

Gość Trent Easton
"jaki nick na kafe ma twój brat? " No, ktoś w końcu mnie wydał. Co za wredną siostrunię mam :D

A no to jak siedzi od liceum... to powiem ci ze mam sąsiada 34 35 lat chyba Ostatni raz wyszedł na wesele sąsiadki chyba 10 lat temu. Od tego roku poszedł do pracy. Jako portier czy cos takiego. NAWET PRAWOJAZDY ZROBIŁ NORMALNIE :) i jezdzi furą mamy. Tak że są gorsze przypadki uwierz mi. Bo on nie potrafi się nawet odezwac a jak cie widzi odwraca głowę. A moze on juz przed 40... jak sasiadka w tych latach...

Gość nnnnns
Damascenka Skonsultować z psychiatrą. Ale was, bo inaczej kipniecie zanim on wyjdzie z pokoju. Phi. matka chodzi i rozmawiala o tym ze spacjalista trylko co z tego jak nic nie da sie wdrozyc, nie mozna kogos zmusic, sila cos wyperswadowac

Gość nnnnns
ech ...... on nie kwapi sie do jakiejkolwiek roboty, nawet swojego wyra nie posprzata, on do ludzi sie nie nadaje, totalne wycofanie, ze wszystkiego sobie kpi i ma w glebokim powazaniu

nnnnns To, co się stało z twoim bratem, to tylko i wyłącznie wina matki. Twoja pośrednio też. Jak by wam naprawdę zależało na pomocy, to szukalibyście jej w najbliższym ośrodku uzależnień. Jak ktoś chce, to szuka rozwiązań. Jak nie chce - szuka usprawiedliwień i winnych.