Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna:(:((

Nie chce mi sie zyc

Polecane posty

Wgl chodzi o to bo czuje jakas pustke w srodku. mam wspaniala przyjaciokke, znajomych, spotykamy sie. ale podoba mi sie moj kolega a on przystawia sie do mojej przyjaciolki ale on jej sie nie podoba. a my sie znamy nie cale 3 tygodnie wiec narazie nie ma szans na nic, bo sam pisal ze sie malo znamy. wgl zadko moge gdzies wychodzic bo mam posrana matke, a i miesjkzam z babcia. bo jak mama jest w pracy to babcia mi kaze siedziec w dopmu poniewaz nie ma mamy;/ zalozne. babcia zawsze gada ze sie juz nie wtraca do mojego zycia i mamy a jak gdzies wycodze to sie drze ze znowu wychodze i ze sie nie ucze;/:( ładna pogoda a ja siedze w domu. palimy pijemy jaramy ziolo z moja ekipa. tylko brakuje mi czegos ale nie wiem czego. matka ciagle sie drze na mnie, ja do niej spokojnie a ona z ryjem na mnie. wgl amm metr 160 waze 54 kg i uwazam ze jestem za gruba. nic mi sie nie chce, nie mam ochoty zyc...dlaczego nie mam pojecia takie hujowe uczucie. Wedlug was co byscie zmienili w moim zyciu?? jest dobrze tak jak jest??

Normalne problemy przy dorastaniu :) Będziesz miała więcej lat, to z czasem ograniczenia zaczną zanikać, a jak wyjedziesz na studia, to juz w ogole znikną ;) W przyszłości mając pełna kontrolę na swoim życiem i mając pełno obowiązków na głowie, będziesz wspiminała z usmiechem na twarzy, jak to fajnie było, ale na to trzeba czasu :)

tylko glupio sie czuje w towarzystwie chlopakow z moja przyjaciolka bo ona jest bardzo ladna, wsyoka i chuda i ja nie jstem taka ladna, chociaz wiele chlopakow mowilo ze jestem ladna to ja i tak wiem swoje:(

Gość no to się męcz
zgadzam się z powyższym. Wkońcu zioło przestanie ci smakować i przejdziesz na coś twarszego a potem to już jest z górki

Gość no to się męcz
z pepi się xgadzam

nie o to chodzi. ziolo to pale raz gora 2 razy na tydzien, poniewaz wtedy zapominam o problemach i moge sie wyluzowac...

Kolejny problem dorastającej dziewczyny - brak wiary w siebie i niska samoocena. Jak Ci ktoś mówi że jestes ładna i sie podobasz, to tak jest. Chłopacy nie mają w zwyczaju mówić takich rzeczy jak to nie jest prawdą. Popatrz na to w ten sposób, jaki jest sens mówienia komplementów na temat urody dziewczynie która sie nie podoba? Takie rzeczy mówi sie tylko, by podkreślić swoje zainteresowanie daną osobą. Co do zioła, to zalezy od osoby i towarzystwa w jakie wpada. Ja paliłem regularnie, ale juz mi sie nie chce palić i jakoś nie popadłem w nałóg, a co wiecej nawet fajek nie palę. Z ziołem jest jak ze wszystkim "trzeba mieć umiar" :)

Gość taka prawda o tobie
Pepi_ odpowiem na jedno Twoje zdanie ...jaki jest sens mówienia komplementów na temat urody dziewczynie która sie nie podoba? -Ano po to, że w tym wieku wielu chce umoczyć, a nie ma gdzie, to i takich sposobów się łapią. I to jest częste. Nie wierzyła bym tak łatwowiernie na miejscu tej dziewczyny. Więcej ostrożności nie zaszkodzi. Autorka może jest ładna, może nie, ale jedno źle robi. Tą pustkę powinna wypełnić nauką. Pracuj na siebie dziewczyno, byś potem nie musiała mieć nędznej pracy. Byś miała kasę na co zechcesz. Mama i Babcia mają rację, a Ty im pod nosem palisz zioło. Kiedyś zrozumiesz i powiesz sobie, ale byłam durna, ale to będzie kiedyś. Teraz chcesz swoje życie wypełnić balangami, piciem i jaraniem. No cóż. jesteś pospolita i nie masz ambicji, dlatego ci tak pusto. Zmień coś w sobie, zajmij się czymś i rób to wzorowo. Życzę Ci więcej pozytywnych myśli w stosunku do siebie.

@taka prawda o tobie Czy to możliwe żeby być aż tak zdesperowanym, by "zamoczyć" obojętnie w kim, byle by była dziura, nawet jak się dziewczyna totalnie nie podoba? Takie rzeczy zdarzają się chyba tylko pod wpływem upojenia alkoholowego. Zdecydowanie trzeba mieć trochę oleju w głowie i nie rozsuwać nóg po pierwszym lepszym komplemencie. Ostrożność jak najbardziej, ale nie popadajmy w paranoje :)