Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Golai//

Samotność w związku ktoś tak czuje ?

Polecane posty

Gość Golai//

Od jakiegoś czasu czuje się jak piąte koło. Mąż woli oglądać sport w innym pokoju a ją siedzę z córeczka tam gdzie nie ma telewizji. Generalnie sport jest ważniejszy niż my dał by się za to pókroic, nigdy nie przeżywał niczego co jest związane z nami tak jak mecz. Już wiele razy usłyszałam, że jestem brzydka przez to popadam w depresję. Mam coraz to gorszy nastrój. Czuje się samotna będąc w związku.

Gość fin111
widziały gały co brały, perdolnij się w łeb szmaciana gównojadko

Gość no to się męcz
no i co zamierzasz?

Gość koszysta
A jak bylo po slubie, ale przed ciaza i dzieckiem?

Gość Golai//
Wcześniej nie był takim fanatykiem. Poza tym nie zawsze tak jest. Zajmuje się córka, mnie też czasem przytuli. Mówi mi tak żeby mi dogryzc kiedy mówię mu o sporcie. Ale to i tak nie zmienia tego że czuje się samotna. Dzięki za zrozumienie.

Frajer z tego twojego meza. Lepiej sie dobrze zastanow czy chcesz przez cale zycie isc z kims takim kto cie traktuje jak nic nie warta szmate. Mysle ze chocbys nie wiem jak teraz sie starala, odchudzala itp to on i tak bedzie mial to gdzies. Skoro juz zaczal cie tak traktowac to szczerze watpie zeby to sie mialo zmienic. Wiadomo ze czasem bedzie lepiej, ale ogolnie bedzie cie tak traktowac i tylko sie bedzie to bardziej nasilac. ŻĄDAJ od niego nalezytego ci szacunku, bo sobie tego nie zyczysz, jest ci przykro kiedy tak cie traktuje, bo w przeciwnym razie... no wlasnie. I tu mu czyms zagroz. Czyms po czym faktycznie zmieni swoje postepowanie. Przynajmniej myslisz ze postara sie zmienic.

Gość Golai//
Jestem wysoka szczupła kobieta, po ciąży nic mi nie zostało nie jestem brzydka. Już raz zastosowałam taka metodę zagroziłam że się z nim rozwiodę i straci mnie i córkę, opamiętał się na jakiś czas. Tak jest zawsze generalnie jest dobry, ale co jakiś czas wyskakuje z głupimi tekstami.

Moze porozmawiaj z nim na spokojnie o tym co czujesz, kiedy tak cie traktuje? Ze poslubil cie z milosci wiec czemu teraz pozwala sobie na takie traktowanie? Ale nie okazuj slabosci bo to wykorzysta. Badz stanowcza i zadaj az do skutku. Inaczej chyba bedziesz musiala mu pokazac ze nie zartujesz z zostawieniem go .W przeciwnym razie zawsze bedzie sobie tak pogrywal.

Gość Golai//
czy ktoś mnie zaspokoi?

Gość chyba nie jestem kochana
ja mam podobnie, ale nie jestem żoną, tylko narzeczoną

Gość Golai//
Wpis powyżej nie należy do mnie cyt czy ktoś mnie zaspokoi. Twój facet zachowuje się podobnie ?

Gość Golai//
jestem zerem :(

Gość posłuchaj
Jessica-Anastazja--------- mądrze Ci pisze,nie trać czesu na barana zajmij się sobą i dzieckiem jak się nie zmieni.W innym przypadku skończysz jako zahukana niepewna siebie stara baba a on będzie się bawił w najlepsze.

Gość a moje zdanie jest takie
,że takie właśnie jest życie, jedno musi dostać po dupie. Jakby się starał na rękach nosił to by poszło w drugą stronę, że nudny i nic sie nie dzieje. Ile to takicch tematów ze sie w dupie przewraca ustatkowanym kobietom. Tak to już jest, jedno musi mieć gorzej zeby drugie miało lepiej.

Gość /Golai/
Natomiast mnie wydaje się że to obie osoby powinny dbać o siebie aby każdemu było dobrze w związku. Ja tak mówię o rozstaniu ale nie wiem czy bym potrafiła żyć sama czy dałabym sobie radę...

Gość /Golai/
Jestem do niego przyzwyczajona przeżyliśmy razem kilka dobrych lat. Mamy cudowną córeczkę. M nie jest zły, przytula całuje mnie i córeczkę ale czasem powie coś głupiego czego później sam żałuję... Rozstanie nie byłoby dla mnie łatwe kilka razy rozmyślałam nad tym