Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kskkkskkkkkieiwwiw

dlaczego wysocy mężczyźni wolą bardzo niskie kobiety?

Polecane posty

Gość kskkkskkkkkieiwwiw

załóżmy jest taki z 1m90 i ma taką z 1m60 :D

Gość kskkkskkkkkieiwwiw
dobra, już wiem :) na razie 🖐️

Gość Tonny Cage
Ale głupoty...

Gość królewna zKau
co prawda to prawda, moje niskie koleżanki mają bardzo wysokich facetów, a ja mam niezły wzrost i podobają mi sie faceci raczej niscy niż wysocy :D

Gość a ja wiem co moowiem
ja mam 164 a moj mezczyzna 194 :D ale ja jestem fanka 14cm szpilek i kiedy gdziech wychodzimy jest idealnie wzrostem, natomiast w domowych pieleszach czuje sie jak taka kruszynka :) kiedy mnie obejmuje czuje sie tak bezpiecznie, ze brak slow! :)

No bo facet, przynajmniej niektórzy ma coś takiego w sobie, taki tryb zachowań że chce sie opiekować, chce być pomocny i mała dziewczyna to swego rodzaju podświadoma osoba która potrzebuje opiekuna, większego, silnego... Niestety często te małe to takie atomówki że uhhh. :D

Gość kskkkskkkkkieiwwiw
to nie żadne głupoty, faceci garną się do niskich, szczupłych, o niewinnych buziach :D nie twierdze że tym samym nie są zainteresowani też tymi wysokimi, ale małe po prostu kochają :D

Gość kskkkskkkkkieiwwiw
hahah co prawda to prawda, dużo moich przyjaciół uważa że małych wszędzie pełno, i żeby za taką nadążyć trzeba się sporo nabiegać :D

moj mezcyzzna, zawsze powtarza, ze kocha mnie w swoich koszulach i szlafroku (szlafrok na faceta 194 jest naprawde duuuzy - dlugi!) a ja w tym szlafroku wygladam jakas sierotka :D ale uwielbiam w nim chodzic! Mam go do kostek a rekawy mi "wisza" :D to jest na swoj sposob urocze i wiem ze jego uwielbienie dla mojego wzrostu, wynika z potrzeby opieki a u mnie budzi bezpieczenstwo :) jest duzy i silny (trenuje do tego boks) wiem ze nic mi przy nim nie grozi!

Gość kskkkskkkkkieiwwiw
gówno prawda Chantalka ;) ja mam praktycznie 160, mój chłopak ( obcokrajowiec ) ma 182, jest przystojny, ma cudowną postawę ciała, i twarz jak marzenie. Po prostu wszystko zależy od wymagań kobiety ;) a temat założyłam dlatego, że bardzo dużo wysokich mężczyzn nie daje mi spokoju odkąd pamiętam, dlatego zaczęłam sie zastanawiać co jest takiego w niskich, że wysocy je pożądają ;)

Chantalka- No i moj zwiazek burzy Twoja teorie :D ja 164 bardzo atrakcyjna - nieskromne okej, ale wnosze po opiniach otoczenia i tym co widze w lustrze- nie przesadze jesli powiem, ze moge miec - i zawsze mialam- kazdego ktorego zechce, nie tylko przez wzglad na wyglad, ale wybralam faceta o wzroscie 194, ktory tez na pewno na brak powodzenia nie narzekal nigdy - atletyczna sylwetka, wysportowany, przystojny, wyksztalcony... i niebywale "wyposazony" :) wlasciwie nie wiem po co to pisze, bo Twoje wywody to chyba ironia? :)

Gość koronkowaww
Moj facet ma 196 a ja 170 i moge zalozyc kazdy obcas nawet ten najwyzszy

Gość Monika233
nie wiem . ale ja mam 160 i owszem wiele wysokich na mnie leci. z tym ,ze ja wybieram tych w granicach 175-185

Gość Monika233
a faceta mam o wzroście 178 i mi to pasuje

Gość Monika233
Chantalka 160 i nawet z 155 to normalny wzrost ,a nie mutantów :) a ty musisz mieć duże kompleksy skoro tak piszesz bo jakoś przy wzroście 160 absolutnie nie narzekam na brak powodzenia wrecz przeciwnie

Gość kskkkskkkkkieiwwiw
Mój facet jest Pakistańczykiem, piękny, wszystkie kolezanki mi zazdroszczą :D zarabia 300dolarów miesiecznie :D a w łozku jest boski

moj jest polakiem i sama sobie go zazdroszcze...

Gość kskkkskkkkkieiwwiw
z tym pakistanczykiem to podszyw

Gość Tarkan85
jestem wysoki i powiem wam że lece na niskie a wychodzi to z moich kompleksów, mam niską brzydką dziewczynę, sam słabo zarabiam, ale tylko taką mogę zdominowac, wysokie tzn takie od 170cm zwykle są bystre, wyszktałcone i mają fiu bzdziu w głowie, a taka niska to mi nawet stawia i piwo i loda;)

Gość rgrg
chantalka tobie sie chyba klepki poprzestawiały, ja mam 156 i uwielbiam wysokich dobrze zbudowanych mezczyzn i takich zazwyczaj mam:D Jestem wymagajaca i mam to co najlepsze a nie wy wysokie sciepy co to wezmiecie bele co by sie tylko pocieszyc ochlapami po tych mniejszych:D

Gość rgrg
boli was wysokie raszple ze wysocy wola te drobne sliczne istotki:D

Gość informatyk____
no to odpowiem. wysocy faceci wolą niskie kobiety bo nie mają szans jak leżą na kobiecie wtulić się w piersi. więc wybierają niższe. wiem co piszę. mam 1,89m

no wlasnie przeczytalam o tych oczach i az sie zasmiala w glos haha ja tez na brak powodzenia nie narzekam, widze ze mamy ten sam typ urody i sylwetki, tylko ja mam ogrooomne zielone oczy :D ktorymi wszyscy WYSOCY I NISCY mezczyzzni sie zachwycaja :P

Gość Ricky Iglesias
widać zleciały sie niskie wróble i kury a te wysokie to albo są teraz na mieście i odbijają waszych facetów albo siedzą na mądrzejszych tematach hahaha

Gość kskkkskkkkkieiwwiw
a ja wiem co moowiem - mm, zielone oczy, niebo! musisz mieć ogromne powodzenie :) haha śmieszą mnie te wysokie, które myślą że są lepsze od niższych, a tak naprawdę bozia dała im wzrost, a odebrała z urody :D my niskie mamy szczęście, możemy przebierać, i wybierać w niskich/średnich/ wysokich, mmm marzenie :D

Gość kskkkskkkkkieiwwiw
Ricky Iglesias - my o swoich facetów nie musimy się akurat martiwć :)

nie powiem,z e nie mam, ale znalazlam wreszcie fantastycznego faceta, ktory zasluguje na wszystko co najlepsze i nie interesuje mnie juz nikt inny! Jesli chodzi o ten wzrost, uwazam swoje 164 za bbardzo kobiece, poza tym naprawde kocham wysokie szpilki i kiedy wskakuje w swoje 14 cm moj facet jest dla mnie idealny wzrostem, wiec nie wiem dlaczego mialabym miec kompleksy? Dzieki temu tez, moge chodzic w dowolnych szpilkach, bez obaw ze to ON nabawi sie kompleksow!

Gość haraska
dobry temat, ja mam 160 długie brązowe włosy, niebieskie oczy i 55 kg heheheheheeh i tak średnio na mnie lecą, to zależy. fajnie jest być małą :D

Gość Monika233
Ja uważam ,ze te wysoke też potrafia byc ladne i wzrost generalnie nie zależy od urody. ale wkurza mnie to w wysokich dziewczynach ,ze czesto z zazdrosci poniżają te nizsze wzrost jak juz pisałam nie ma wpływu na twarz ,ale fakt jest taki ,ze te niższe maja większy wybór no i faceci wśród takich sie pewniej czuja

Gość HMS..SWSS..Petard
wolałbym mieć dziewczyny usta na poziomie swoich ramion niż kutasa. Ale worko ssaczki też sie przydają na jakimś etapie życia, nie martwcie sie :)