Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kskkkskkkkkieiwwiw

dlaczego wysocy mężczyźni wolą bardzo niskie kobiety?

Polecane posty

Gość Monika233
no tak mysłałam zaraz sie zleci pełno ,, facetów" broniących wysokich

Gość kskkkskkkkkieiwwiw
haraska, ojej, chciałabym ważyć tyle co ty, ja nie mogę dobić nawet do 45kg jestem lekko przed, pewnie to przez mój aktywny tryb życia, ale mimo to staram się jeść dużo, a waga stoi.. i racja, fajne jest być takim maluchem :D

nie da sie tu podyskutować bo tylko wasza racja jest słuszna :D no tak zleciały sie przekupy :D:D niskie i grube typowe przekupy i kury domowe. Jakoś nie wyobrażam sobie żadnej ponizej 165 cm na wysokim stanowisku. Dziwne, że kazda pani dyrektor czy prezes ma przynajniej 170 cm a wy to takie dzieci, nie takie kobiety, wy to kozy mozecie paść i dzieci karmić i domy sprzątać

Gość kskkkskkkkkieiwwiw
Monika233 chyba masz racje z tą urodą, ale mi ( pomimo ze jestem kobietą) bardziej z twarzy podobają się te niższe, nie wiem czemu ale wysokie mają dla mnie zbyt ostre rysy twarzy, albo często krzywe nosy (?!) takie moje głupie spostrzeżenia

Gość haraska
ale ja chce schudnąć :D hehehe bo ciałka mam ale nie tam gdzie potrzeba-idzie w brzuszek i biodra a biust malutki ;/

Gość okokssssssss
zdziwiłabyś się ile sław ma po 160 ;) wysokie idą do firm pracować,bo obciągają za stanowiska :DDD

Gość a ja wiem co moowiem
prawda jest taka, ze budzimy w mezczyznach opiekuncze instynkty :)

Gość Monika233
ChantaIka- bo widzisz ty jestes agresywna do niskich kobiet (choc uwazam wzrost 162 za sredni ,ale ok niech bedzie niski) i to swidczy o twoich kompleksach. ja potrafie przynać ,ze kobiety wysokie tez maja ladne twarze i uroda od wzrostu nie zalezy ,ale ty nie i jak tu z toba dyskutować? to wlasnie mnie wkurza wysokiech dziewczynach i tylko to

Gość KuKuRyDzA .. :)
Durne jesteście. Pary tworzą się ze względu na dopasowanie charakterem, a nie wzrost. I jakimiś przykładami podpieracie się. Zresztą akurat 160 cm to nie jest niska , 150 cm to niska, ja mam 163 cm i wcale się nie czuję niska, w szpilkach mam ponad 170 cm czyli prawie tyle co mój chłopak. Znowuż moja koleżanka 178 cm ma faceta jakieś 195 cm, i jest śliczna dziewczyna. I jak ktoś wyżej napisał przy takim facecie 190 cm każda bedzie niska

Gość haraska
ja czytałam kiedyś, ze mężczyźni do wysokich kobiet czują po prostu dystans i że wysokie kobiety wydają się być zimne, a niskie kobiety są->a przynajmniej wydają się być

Gość pewna kafeterianka...
mam 170cm krzywy nos...powinnam skoczyć?! :O

Gość Monika233
to tak jak dyskusja ktory kolor wlosów jest lepszy .. bezsens bo uroda od tego nie zalezy

Gość Monika233
a kto twordzi inaczej jest zakompleksiony. i tyle . sa paskudne kobiety o wzroscie 160 jak i te piekne i dokladnie tak samo np z kobietami o wzroscie 175

nie jestem agresywna :) wiem, że dużo aktorek jest niskich i bardzo ładnych w dodatku. tylko nie rozumiem po co taki temat że męzczyzni wolą was niby i że jestescie lepsze. no w czym jestescie lepsze w obciaganiu ? jakbyscie zawuazyły wysokie nie zakłaają takich tematów, bo wzsort jest dla nich czyms normalnych a wy musicie sie tu dowartosciowywac

Gość KuKuRyDzA .. :)
Monika233 no właśnie wzrost 160 - 165 cm nie jest niski !!! Skoro wzrost 170 cm jest wysoki, to jak wzrost ponad 160 cm może być niski, kurwa :O

Gość haraska
ja czytałam kiedyś, ze mężczyźni do wysokich kobiet czują po prostu dystans i że wysokie kobiety wydają się być zimne, a niskie kobiety są->a przynajmniej wydają się być

Gość haraska
wydają się być cieplejsze i łatwiejsze bądź co bądź :D

Gość Monika233
no ja tez tak uważam bo wychodząc na ulice widze mase kobiet mojego wzrostu. ale jak ktos powie ,ze jestem niska to mi to wcale nie uwłacza

Gość telemArketerka :)
Dokładnie dla mnie wzrost ponad 160 cm jest wysoki wręcz, bo sama mam 152 cm i ja to faktytcznie jestem maleństwo, ale te kilkanaście wyższe ode mnie na pewno nie.

Gość Monika233
ostatnio w moim miescie widziałam małą dziewczynke obrócona tyłem. o wzroście może 5-latki. odwróciła sie i okazalo sie ,ze to wcale nie była dziewczynka ,ale dorosla dziewczyna wiec cieszcie sie ze swojego wzrostu :)

Gość aaaaaaarwena
ja bym nie oddala ani jednego centymetra z mojego cudownego 175 ale pocieszajcie sie dalej karzelki :D

Gość Monika233
karzełek to ma poniżej 140 w przypadku kobiet mniej wiecej wiec nazywaj rzeczy po imieniu :)

Gość mmcia
JEZU ALE MACIE PROBLEM WYJAŚNIENIE JEST PROSTE!!!! MĘŻCZYŹNI ZAKOCHUJĄ SIĘ SZYBCIEJ W NISKICH KOBIETACH AUTOMATYCZNIE PONIEWAŻ GŁOWA KOBIETY WYDZIELA COŚ W STYLU FEROMONÓW CZY JAKOŚ TAK, FACET Z AUTOMATA PODŚWIADOMIE WYBIERZE TĄ NIŻSZĄ KOBIETĘ, CAŁKIEM NIEŚWIADOMY ŻE ZA TO JEST ODPOWIEDZIALNA NATURA--> CZYTAŁAM O TYM W JAKIEJŚ GAZECIE

Gość czyli ze
nizsza kobieta wydziela więcej feromonów? :p

Gość hhhhhhhhhhhhahahah
ALE MI WAZ ŻAL. ZNOWU BZDURNY TOPIK KAFETERYJNY.. ILE ICH JUZB BYLO??? SERIO.. W CIAGU OSTATNIEGO MIESIACA NIE POTRAFIE ZLICZYC ALE CO NIE ZERKNĘ NA KAFE TO ZNOW JAKIS NOWY TEMAT ZAKOMPLEKSIONYCH KARZEŁKÓW CZY WY NAPRAWDE NIE MACIE SIE CZYM ZAJMOWAC W ZYCIU IDIOTKI???? TAK PRYMITYWNYCH PROSTACKICH PORÓWNAN MIEDZY SOBA TO CHYBA OPROCZ MELINY PIJACKIEJ TO NIGDZIE NIE SPOTKASZ. NO CHYBA ZE NA KAFE ZLOT POPIER..DÓŁ SIE ODBYWA I DOYEBUJĄ SOBIE KTORA TO LEPSZA I ILE KUT.ASÓW NA NIĄ LECI BO JEJ WZROST JEST KUR.WA LEPSZY OD INNYCH. ŻAL ŻAL ŻAL IDZCIE NA ULICE SIE ROZBIERZCIE DO NAGA I Z GOLA PIZ.DĄ LATAJCIE TO BEZ WZGLEDU NA WZROST NIE BEDZIECIE MIALY ZADNEGO PROBLEMU Z POWODZENIEM WSROD FACETOW. NAWET MOZE JAKIS PIES WAS WYR.UCHA I BEDZIECIE SZCZESLIWE. KUR.WA NO JAK DZIECI W PRZEDSZKOLU - PLOSZE PANI A ONA JEST WIEKSZA/MNIEJSZA ODE MNIE TO NA PEWNO ŚMIELDZI BUAHAHAHA

Gość mmcia
nie że więcej, ale bardziej na faceta oddziałuje, tą GŁOWĄ ahhaahahahahahahahhahahahahahhah brzmi durnie wiem, ale ponoć taka prawda:):)

Gość weqwewqe
z mojego oswiadczenia- to mam wrazenie że sądza, że te niskie łatwiej zdominowac.

Gość a ja wiem:
bo jak taka niska robi loda to ta wydzielająca więcej feromonów głowa może jednocześnie służyć za podstawkę do piwa :D

Gość weqwewqe
bo jak taka niska robi loda to ta wydzielająca więcej feromonów głowa może jednocześnie służyć za podstawkę do piwa O Jezu! Ale humor! Zeszczałam się w gacie... Zart równie dobry jest teksty kretynów z lat 80 że jak nie masz co robic to rozbierz się i popilnuj ciuchow...

Gość mmcia
no i napewno też niska kobieta jest dobrym pretekstem by się taką "zaopiekowac" :D heheh i to wcale nie jest dyskusja banalna ani dyskusja karzełków :D