Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nigdzie Do Końca Na Niby

Faceci XXI wieku to jakaś porażka!!

Polecane posty

Gość Faceci nie sa gotowi
na równouprawnienie! Mam jednego z lepszych mężczyzn na tym świecie-po całości. Jednak mimo to w głowie ma zakodowane że to kobieta jest do tego czy tamtego a facet nie...godzę sie na to, bo kiedy trzeba zrobic coś męskiego,to ja sie w tej roli nie widzę, wolę ulepic pierogi. Zatem ja również nie jestem gotowa,a zatem nie lepsza. Kiedy ja zapieprzam to mogę liczyć na jego pomoc i odwrotnie-czsem jedno opierniczy drugie, ale nie robimy awantur i nie toczymy wojen. Nikt nie lubi mówic do ściany,więc najważniejsze to słuchać siebie nawzajem. A co do znalezienia właściwego mężczyzny to tutaj nie ma miejsca na skrupuły-siebie nie zmienisz a swoich pragnień tymbardziej. Jeśli wiesz czego chcesz, to pewnie do tego dążysz,nie radzisz sie mamy i taty,przyjacółki,koleżanki itp tylko jedziesz do przodu jak czołg,poprostu. Pewnościa siebie tylko przyciągniesz do siebie ciekawych ludzi także z tego nie rezygnujesz.

Gość Gość
Nigdzie Do Końca Na Niby może ich na sam wjazd sprowadzasz do parteru ?

Gość onawi
znajdz faceta na swoim poziomie,studiujesz medycyne to lap sie za lekarzy,albo prawnikow....jestes nowoczesna kobieta i dlatego masz problem,faceci takie kobiety wybieraja na kochanki ale zawsze wracaja do domowego zakatka gdzie zona z obiadkiem i piwkiem czeka.......

@Nigdzie znajdx sobie drugiego w tym samym celu przynajmnije bedziesz miala seks

Gość pomarzyc dobra rzecz
faceci sa jacy sa zreszta nie wiem o co ci laska chodzi mysle ze oczekujesz niemozliwego :P powiem ci cos wczoraj przy alkoholu zgadalysmy sie z kumpelami o fantazjowaniu i wiesz co sie okazalo ? ? ze wszystkie wyobrazamy sobie seks z facetem innej laski :P bo zdrada jest bardziej podniecająca :D romantyzm wielka milosc to sie fajnie ogląda czyta o tym ksiązke można nawet poudawac ze sie w to wierzy ale tak naprawde to kto jeszcze wierzy ? :)

Gość ale nudzisz
Autorko czy ty widzisz przyszłość? Bo gadasz jakbyś była zdesperowana. Czas cie goni czy zawody robisz? A może zakład przegrasz? :D

ale ja nie napisalam słowa o wygórowanych oczekiwaniach. Nie jestem typem Ą Ę. Z ostatnim facetem zgadałam się na wspólne pieczenie i ostatecznie biegaliśmy po mieszkaniu i babraliśmy się mąką i ciastem :D Poznałam też jego rodzinę, bo wziął mnie na rodzinną imprezkę. Strasznie fajnie wspominam wszystkie randki,spotkania....Dużo spontaniczności, śmiechu i zero "naciskania", dlatego nie rozumiem czemu oni nagle milkną.

A propos desperacji, to właśnie już tak zaczynam się czuć. Zaczyna mnie to wkurzać :P I przeistaczam się w desperatkę. Im bardziej widzę, że życie uczuciowe to w moim przypadku totalne nieporozumienie, tym bardziej chcę bliskości. I tak się robi błędne koło.

Gość wasyl**
Nox czy ty powznie chcesz spasc do 38, tak jak masz w stopce? rany, tyle to wazy siostra mojego kolegi, ale ona drobna, wyglada na dziecko :/ niechce Cie oceniac, twoje zycie i twoje zdrowie ale moj pies (sredni, nie zapasiony) wazy 42... nie obawiasz sie ze to moze byc juz choroba? chyab ze te 38 to kg do zrzucenia w takim razie sorry

Gość ale nudzisz
Jednak musisz sama dojść do tego, co z tobą nie tak? Więcej psychoanalizy, albo poproś kumpla z psychiatrii? :D

Gość pewnie wpadaja do czarnej
dziury :P :D

Gość Gość
Noxi, jeden z moich psów waży więcej niż Ty X 2 :D

Gość wasyl**
ja wiem ze duzy psiur moze wazyc wiecej moja sis jest twojego wzrostu i jak spadla do 48 (norlamnie ok 53) to sie o nia martwic zaczalem, niepotrzebnie zreszta, ale 38 :O bedziesz miala BMI duzo ponizej normy masz jakis cel w tym czy tylko chcesz byc chuda? chodzi Ci o cos takiego? http://www.youtube.com/watch?v=5AhX4bwvk6o&list=LLPxAoF_1hPDrkZRgG7kVf9Q&index=1&feature=plpp_video

hahahaaa może nie jestes wartościowa, i co ,ze tamte nie sa po studiach czy ukończyły marne szkoły. Każdy zyje jak potrafi a Ty nie patrz na kogoś tylko na siebie!