Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggda017

DIETA NORWESKA -SCHUDNĄĆ DO WIOSNY!!! ^^

Polecane posty

Gość maggda017

hej ;) czy ktoś z was stosował dietę norweską ? jak tak to proszę o napisanie jakie były efekty,po jakim czasie zauważyliście zmiany ,czy ona naprawdę działa ??! odchudzanie to naprawdse jedna wielka pokuta więc jak już mam to zrobić to raz za dobrze ;)

Wiosna ma się zacząć od czwartku:P Więc trochę późno ten topic. Ale spoko, też zaczynam od jutra, dieta oparta na piwie i hot dogach sprawiła że mam lekko 10 kilo do zrzucenia:( Powodzenia

Gość maggda017
mi chodzi o wiosnę takiej gdy zza okienka wyjrzy słoneczko ^^i będzie można zaprezentować nogi w krótkich spodenkach dlatego też trzeba wziąć sie za odchudzanie bo chwilowo nie mam co prezentować -,-

Gość xhfghfgh
ty tępa idiotko, najpierw wejdź głębiej w temat odchudzania a potem sie odchudzaj, juz myslałam ze nie ma takiej tępej istoty na ziemi ktora by nie wiedziała ze nawet skuteczne diety sie konczą a po nich następuje efekt jojo... a jedzenie jak królik czyli lisc sałaty na sniadanie obiad i kolacje powoduje duzo gorsze skutki bo raz ze utyjesz dwa razy bardziej po takiej diecie a dwa w przyszłosci nigdy nie uda ci sie schudnąc chyba ze znowu na sałacie... takze faktycznie rób raz a dobrze... najlepsza dieta to nie obzerac sie jak swinia w korycie

Gość maggda017
byłam przygotowana na pocisk ze strony jakiegoś sfrustrowanego pasztet ,którego życie jest tak bezsensowne że musi się wyładować w internecie no ale cóż "xhfghfgh" -,- tępą idiotką możesz nazwać kogoś kto opracował tę dietę . Ps. hejtowanie Ci nie wychodzi najlepiej ,więc idzi puszczać latawce, dmuchać balony ,a porób coś to czego nie potrzebna jest mózg.

Gość maggda017
więc ponawiam pytanie jest ktoś komu udało się schudnąć w przeciągu miesiąca 8-10 kg ;)

Gość jgcjngcjd
Magda jesteś lamusem hahaha