Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnyBrunet

Miłość przez internet.

Polecane posty

Gość SamotnyBrunet

Co myślicie o możliwości znalezienia miłości przez internet? Czy coś takiego jest możliwe?

Gość Marrekklk
Możliwe. Znajomość tylko internetowa. Kochałem naprawdę.

Pewnie że tak :) Mnie taka osoba poznana przez neta bardzo zraniła :( ale to nie znacz że Ty nie znajdziesz kogoś odpowiedniego :) POWODZENIA

Gość koktajl z banana
ja szukam już od jakiegoś czasu i coś znaleźć nie mogę ale też słyszałem że można:)

www.odloty.pl :P Sporo miłości i czasem w okazyjnej cenie :D A tak na poważnie to nie znam nikogo kto się w taki sposób z kimś związał. Albo znam, tylko nikt się nie chwali, bo myśli że to obciach:P Co nie znaczy że to niemożliwe, jednak licz się z tym że spora konkurencja panuje...

Gość wiruska złapała??
brunet a masz już kogoś na oku czy narazie tylko rozmyslasz?

Gość SamotnyBrunet
Hmm... I tego się obawiam, że jednak miłość przez internet zakończy się bardzo bolesnym rozstaniem. Przy okazji mam pytanie co myślicie o serwisach randkowych? I czy znacie jakieś godne polecenia.

Gość wiruska złapała??
a co to za załozenie, z eskońćzy się bolesnym rozstaniem??? bez sensu podejście, przeciez kazda znajomosc tak się moze skończyć, a tak naprawdę wszytsko zalezy od obu stron, jak będa chciały i się starały to WSZYSTKO się uda! Moja kolezanka z Gdybi już 5rok jest zeswoim z wrocka :-) spotkali się w necie a od kilku lat ciągle kursują do siebioe

Znać z nazwy - sporo Sympatia E-Darling wedwoje randki.interia dopasowani przeznaczeni Lista ciągnie się w nieskończoność:P Czy godne polecenia? Nie orientuję się, myślę że to zależy na jakie osoby trafisz, co za różnica jaki to portal?

Gość SamotnyBrunet
Nie mam nikogo na oku. Nie potrafię szukać miłości na mieście. Każdy związek w jakim byłem kończył się dosyć boleśnie. I w związku z tym chce spróbować miłości poznanej przez internet tylko nie wiem czy warto.

Gość aggggaatta88
oczywiście, że można znaleźć miłość przez internet. moja ciocia znalazła faceta przez internet i od 3 lat są w szczęśliwym związku. a ja też poznałam chłopaka na czacie i jesteśmy od jakiegoś czasu razem. ale najczęściej od razu miłości nie znajdziesz przez internet. różni wariaci siedzą przed monitorami komputerów. :)

Gość SamotnyBrunet
Nie noszę okularów. Dotychczas związki w których byłem kończyły się tragicznie. Od zdrady na imprezie po ucieczki i urywanie kontaktu. Swoją drogą nie rozumiem dlaczego niektóre dziewczyny wolą ucieknąć i zrywać kontaktu zamiast po prostu powiedzieć prosto w oczy, że nic z tego nie będzie...

Gość domowy telewizjer
ja poznałem żonę w sieci i żyjemy razem ponad 11 lat

Gość SamotnyBrunet
Domowy telewizor. Jeśli nie jest to tajemnicą, to czy mógłbyś opowiedzieć mi w jaki sposób się poznaliście?

Gość SamotnyBrunet
fiku miku Co masz na myśli mówiąc mi żebym zmężniał?

Gość ja poznałam męża
przez internet, jesteśmy razem 3 lata, mamy dziecko :)

W internecie można przecież wszystko znaleźć nawet miłość, tylko że... o jakości tego co w nim jest nie warto dyskutować.

Gość domowy telewizjer
ja szukałem osoby na niezobowiązujący seks i ona też, na jakimś forum się spotkaliśmy w ogóle nie dotyczącym tematu. Póżniej przeszliśmy na GG i,zaczęliśmy się spotykać i tak już zostało.

Gość co za róznica
doprawdy nie ma znaczenia, gdzie ludzie się poznają. wazna jest chęc podtrzymania kontaktu z obu stron. no i trzeba trafic na odpowiednią osobę, i samemu byc odpowiednią osobą

Gość SamotnyBrunet
eule A dlaczego mi odradzasz?

Gość poznalam tak
swojego obecnego chlopaka, jestesmy juz prawie rok i jest swietnie 🖐️

Gość SamotnyBrunet
Hmm... Czyli chyba spróbuję, pozostała tylko jedna kwestia, a mianowicie gdzie można zacząć poszukiwania? Sory za takie pytania ale jestem naprawdę zielony jeśli chodzi o poszukiwania miłości przez internet. ;)

Gość domowy telewizjer
obojętnie wszędzie, czaty,fora,serwisy randkowe. Powodzenia

Gość SamotnyBrunet
Niby tak, ale nie będę przecież pisać na forach np. O filmach że szukam dziewczyny. Czaty są fajną opcją jednak mam lekkie obawy co do tego, że mogę na osobę piszącą tylko po to aby porobić sobie jaja z kogoś. Jednak internet jest dosyć anonimowy i można podać się za każdego. A co myślicie o jakiś portalach w których czatuje się przez kamerkę? Istnieje jakąś fajna polska strona tego typu?

Gość ja też spróbowałam...
Najpierw eDarling, ale tam za wszystko trzeba płacić, a ja nie jestem zdesperowana. Od sympatii trzymam się z daleka, bo sporo złego słyszałam no i za dużo osób mogłoby mnie tam zobaczyć przypadkiem. Teraz jestem na randki.o2.pl i sobie chwalę, tzn. poznałam kogoś fajnego, co prawda widzę już, że to raczej nie będzie związek na zawsze, ale fajnie jest, ciągnie mnie do niego, a i ja widzę, że mi się podoba.. Pewne rzeczy, kwestie, powiedzmy, światopoglądowe kiedyś nas prawdopodobnie rozdzielą, ale na razie jest fajnie... tylko nie spodziewaj się od razu, że znajdziesz tam kogoś fajnego. Nie nastawiaj się, nie staraj się od razu spotkać, nie napalaj się na fajny profil. Pisz, poznawajcie się, najlepiej na początku niezobowiązująco utrzymuj kontakt. To, że teoretycznie macie podobne zainteresowania wcale nie znaczy, że się będziecie świetnie dogadywać - jak w życiu. No i jak w życiu, możesz się boleśnie kimś rozczarować. Ja wylądowałam na portalu po tym, jak się bardzo na kimś zawiodłam. Nie żałuję, ale traktuję to raczej jak dodatkową rozrywkę i źródło ciekawych znajomości, a czy któraś z nich stanie się miłością, tego nie wiem.