Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnyBrunet

Miłość przez internet.

Polecane posty

Gość SamotnyBrunet
Też słyszałem złe słowa o portalu sympatia.pl i z tego co wiem to on też jest chyba płatny. No nic, dzięki za radę spróbuję z tym portalem randki.o2.pl

Gość ja też spróbowałam...
Tylko uważaj, on jest darmowy, a przez to różni ludzie tam się mogą znaleźć. Ja jako kobieta mogę selekcjonować. Jak mi facet od razu pisze o seksie, to nie odpisuję. Czasem też nie odpisuję właściwie bez powodu.. Dostaję sporo wiadomości, więc facet musi mnie czymś zaciekawić, a nie pisać jedną z wielu wiadomości typu "może się poznamy". Moja rada jest taka: albo miej intrygujący profil, albo zaskocz ją pierwszym pytaniem, odnieś się do tego, co o sobie napisała, a nie do jej urody (bo ładne kobiety dostają sporo zachwytów, z których nic nie wynika). I naprawdę: nie przejmuj się nie odpisywaniem. Nie wiem, jak robią inne kobiety, podobno wiele chce od razu zobaczyć zdjęcie, a ja... facet, z którym się tam poznałam, nie miał zdjęcia i nie wiedziałam jak wygląda przez 1,5 miesiąca.. okazało się, że jest mniej więcej w moim typie, ale nie do końca.. nie wiem, czy gdybym zaczęła od zobaczenia jego zdjęcia, to bym się tak wciągnęła w tą znajomość.

Gość kiernas
Wiele ciekawych osób poznałem właśnie w siec i znamy się do dziś. Teraz mam konto tylko na http://sympatie.eu/ - są darmowi, a konto może być anonimowe, więc czemu nie? Dalej szukam znajomości - zaznaczam, znajomości, a nie miłości w sieci. Uważam, że w ten sposób można poznać zupełnie inne osoby, niż dotychczas nam znane.