Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katheriiiin

w co ja mam sie ubrac na pierwsza randke poooooomozcie!

Polecane posty

Gość katheriiiin

Za tydzien ide na randke do kawiarni, mam jeszcze czas zeby cos kupic, bo w szafie pusti! Mam 173 cm wzrostu i waze 70 kg jestem zbita i przy kosci. Chce dobrze wygladac co mam ubrac? Najgorzej z butami, teraz wszystkie maja obcas ponad 10cm a chlopak z ktorym mam sie spotkac ma 180 wzrostu, nie chce byc wyzsza od niego. Plis doradzcie mi jakis zestaw ubran.

Gość katheriiiin
pomocyyyyyyyyyy

Gość katheriiiin
niech mi ktos doradzi prosze

Gość od czego by tu zacząć...
Dobra, masz taki sam wzrost, co ja i ważysz odrobinę więcej, ale wiem, jak Ci pomóc, bo mam pewnie dość podobne wymiary. Jeżeli nie chcesz obcasów, to załóż kozaki na płaskim obcasie - jeżeli będą luźniejsze przy kolanach, to Twoje uda będą wydawały się szczuplejsze. Do tego czarne leginsy lub nieprześwitujące czarne rajstopy i sukienkę, bądź tunikę kończącą się zaraz za najgrubszą partią Twoich ud -> to, aby wyszczuplić nogi. jeżeli masz jakieś zwałki tłuszczu na brzusiu (ja na szczęście nie mam), to nie zakładaj góry z miękkiego materiału, który te wszystkie niedoskonałości wyostrzy. Załóż coś dopasowanego, ale z grubszego materiału z głębokim dekoltem - to wydłuży Twoją szyję i zaznaczysz przy okazji piersi ;) Do tego biżuteria (tylko skromna, delikatna), płasz, ładny makijaż i voila :)

Gość sdvdafqewr
pod zadnym pozorem nie zakladaj majtek

Gość katheriiiin
nie chce butow na plaskim obsacie bo wtedy nogi wygladaja grubiej ale zupelnie nie wiem jakie buty ubrac bo teraz wszedzie w sklepach obcasy ponad 10cm...a sukienka czy tunika w jakim kolorze di czarnych kryjacych rajstop? jestem brunetka o cerze lekko opalonej i niebieskie oczy.