Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

campari34

SUROWI RODZICE

Polecane posty

Go艣膰 aj tam aj tam nie gadajcie
ja tez go dojrzalam :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nieznajomosc tabliczki
mnozenia i brak wiedzy ogolnej majac tyle lat to jakas kpina :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masakra ci dzisiejsi
Ci z tego dzisiejszego odcinka to dzieci nie maj膮? Jak nie bo ich nie wida膰 to dziwne, b臋d膮 cudze wychowyw膮c jak do艣wiadczenia nie maj膮. W og贸le dziwni tez, zgrywaj膮 kozak贸w, zw艂aszcza facet a ta babka co teraz wrzeszczala do telefonu bo laska zwiala to jak si臋 tak dar艂a i histeryzowala to jak op臋tana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dom ich
A oni ten dom maj膮 wynaj臋ty na program czy mieszkaj膮 tam od niedawna, 偶e okolicy nie znaj膮 i nie wiedz膮 nawet tak orientacyjnie co gdzie jest ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaabbbaa
zobaczcie 35 odcinek ukrytej prawdy - 艣ciema ten program, podstawieni aktorzy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bajanbie
Mam 60 lat ,jestem kobiet膮 ,matk膮.Te dzieci chc膮 wychowa膰 przez pi臋膰 dni?Czy jakie艣 zaleg艂e prace za darmo wykona膰.Dla mnie to 偶enada,albo wyre偶yserowany scenariusz. bajanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzisiaj byl naprawde fajny
odcinek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艁o joj joj.
Beznadziejna jest ta polska wersja. Nic z tego nie wynika. Ci surowi rodzice kompletnie sobie nie radz膮. A najlepsi byli ci, kt贸rzy kazali pacierz zmawia膰. Jak mo偶na kogo艣 zmusza膰 do wiary. Sorry, ale z czystej przekory te偶 bym si臋 nie zgadza艂a. Innym razem ta baba - wojskowa. Bo偶e, jakie straszne, odpychaj膮ce babsko. A ci dzisiejsi kompletnie nie wygl膮dali na sw贸j wiek. Jak przeczyta艂am, 偶e maj膮 36 i 37 lat to si臋 za艂ama艂am. My艣la艂am, 偶e s膮 dobrze po 40. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pic na wod臋
Powinni m贸wi膰 od pocz膮tku, 偶e to program w stylu trudnych spraw czy tej ukrytej prawdy i wtedy by ludzie wiedzieli,偶e ogl膮daj膮 pic na wod臋 a tak niby program, niby ludzie si臋 zg艂aszaj膮 a dziwnym trafem ludzie z surowych rodzicow s膮 tez w ukrytej prawdzie, facet z surowych rodzic贸w byl w ugotowanych, kole艣 z surowych rodzic贸w by艂 w rozmowach w toku, inny gra艂 statyst臋 w serialu tvn. Przypadek? pewnie, mo偶e si臋 zdrzy膰 ale w takim nadmiarze? w膮tpi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heniutkaa od Bola
Wczorajsi i tak w miare inteligentni byli, troche wypowiedzi merytorycznych, no nie bylo zle. W ktoryms z wczesniejszych odcinkow widzialam takich mlotkow, na zasadzie nie bo nie, bez rozmowy, tylko nakazy, a ci wczorajsi chyba troche rozmawaili z nimi, pozegnali sie tez bardzo serdecznie i to mi sie podobalo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heniutkaa od Bola
ale fakt ze przez 5 czy 7 dni nie da sie wychowac nagle nastolatka i zmienic jego nawyki. Pewnie w dalszym ich zyciu prawdziwi rodzice beda ciagle argumentowac "przeciez u surowych rodzicow to wstawales i pomagales, a w domu nie chcesz". Podejrzewam ze wroca do starych nawykow. A ta panna z wczoraj ktora uciekla jak chciala zapalic papierosa, to nie sadze by nagle rzucila palenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aj tam srajtam
tez sie zalamalam jak zobaczylam wiek surowych rodzicow wczoraj :D:D:D

Udost臋pnij ten post

ciekawe ide dostaje si臋 pieni臋dzy za wyst臋p w tym programie. Dla dzieciak贸w to plama na honorze na 艂ugie lata nie wiem czy to warte pieni臋dzy jest ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smerfeta44
Patrz臋 w艂a艣nie na ten dzisiejszy odcinek. Mam 45 lat wychowa艂am 2 syn贸w i ludzie- ta surowa mama to jaka艣 powalona baba!!! J膮 do karceru odda膰 i nauczy膰 szacunku!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smerfeta44
I niech ta idiotka poczyta co na jej temat inni s膮dz膮. Nie dziwi臋 si臋 偶e jej dwaj synowie poszli w choler臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o o o o o o o o o o o o o o o
Kolejny odcinek pora偶ka. 18 letnie doros艂e baby wychowywa膰. 18 lat nie robi艂o si臋 nic a teraz surowi rodzice w tydzie艅 dokonaj膮 cudu. 呕a艂osne to jest. Jak jeszcze mog臋 zrozumie膰 13, 14 latki to 18 niestety nie

Udost臋pnij ten post

ta baba jest pierdolni臋ta. najpierw " ale ty si臋 do mnie tak nie oddzywaj bo ja jestem... DYREKTOREM!" a potem " ja zawsze stara艂am si臋 stworzy膰 taka ciep艂a, rodzinn膮 atmosfer臋" :P siedzi sobie g艂upia baba na sto艂eczku i udaje wa偶n膮 a im ka偶e my膰 swoj osrany kibel swoj膮 drog膮, oni wszyscy za 艂atwo si臋 poddaj膮, szybko ulegaj膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 princessss00
masakra ta wczorajsza myslalam ze wyjde z siebie ogladajac tego babsztyla ;D

Udost臋pnij ten post

Powalony ten program, we wczorajszym odcinku te dwie dziewczyny robi艂y za darmow膮 si艂臋 robocz膮 :o A ten babol by艂 straszny, oby na raka zdycha艂a bo takich ludzi nienawidz臋, co traktuj膮 jak 艣cierwo ka偶dego. Beznadziejny program i nie mog臋 wyj艣膰 z podziwu, 偶e s膮 rodzice kt贸rzy na ca艂膮 polske chc膮 us艂ysze膰 jacy to s膮 beznadziejni :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwona184
po ostatnim odcinku wiem kto by艂 matka hitlera kobieta by艂a nienormalna, jak mogla mowic ze jest ich matka, to ona powinna wyjechac na tydzien do jakichs surowych rodzic贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie prze偶ywajcie tego tak
ten program jest wyre偶yserowany,robiony pod publik臋:oWszystko to 艣ciema,wykreowana na potrzeby tv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgadzam sie, ze to aktorzy
odk膮d by艂 ten ch艂opak z postawionymi w艂osami, makija偶em, 艣miesznymi koturnami i kolczykami wiem, 偶e to program wyre偶yserowany. Ot贸偶 ch艂opak pojawia si臋 od dawna w r贸偶nych programach. Na sw贸j spos贸b jest znany i rozpoznawalny. Nawet ogl膮daj膮c wczoraj jakie艣 pierdo艂y na necie trafi艂am na fotki Iwony W臋growskiej 艣wi臋tuj膮cej swoje 30te urodziny. A kto w tle? Bartek! Tak on chyba mia艂 na imi臋 prosz臋 bardzo chyba mnie oczy nie myl膮:) chcia艂 si臋 pokaza膰 to zagra艂 w tym programie. I ju偶. Nie ma to nic wsp贸lnego z prawdziwym 偶yciem http://nocoty.pl/gid,14493022,kat,1013619,title,Wegrowska-tak-zle-jeszcze-nie-bylo,galeria.html?ticaid=6e7a1 Wracaj膮c do tej wariatki z ostatniego odcinka. Traktowa艂a te dziewczyny strasznie, by艂 jeden dzie艅 zgody niby po interwencji psychologa z ekipy, ale nie s膮dz臋 by tak 艂atwo kto艣 zmieni艂 stosunek do baby, kt贸ra nas tak traktowa艂a chamsko i nieludzko. A dziewczyny na koniec programy m贸wi艂y, 偶e teraz to by nawet d艂u偶ej zosta艂y, bo im si臋 spodoba艂o. Rozumiem, 偶e gdzie艣 indziej mo偶e i wytworzy艂a si臋 przyjazna relacja i dzieciaki z surowymi rodzicami polubi艂y si臋, ale w tym wypadku nie uwierzy艂am w s艂owa tych dziewczyn. Kazali im to powiedzie膰 bo program by艂 wyre偶yserowany, ale ciut w nieprzemy艣lany spos贸b, bo gdzie tu konsekwencja? najpierw dyktator, a potem wielka przyja藕艅 i rodzinna atmosfera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ten ca艂y program to 艣ciema
:oJu偶 wol臋 ogl膮da膰 Trudne sprawy czy Pami臋tniki z wakacji :D Przynajmniej jest tam 艣miesznie;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przedszkole z internatem
zn贸w jakas biznesowa rodzinka dzisiaj by艂a :O

Udost臋pnij ten post

surowy tato 艂贸zko m艂odemu rozebra艂 ciekawe kto je sk艂ada艂 potem i czy tak co dnia je rozbiera艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ten Dawid ten m艂ody
jeezuuuu zakocha艂am sie w nim!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yhyhyhy
etam, jednak wszystko przebija Mi臋sny je偶 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 holota tylko seriale
Zgadzam sie z "zgadzam sie, ze to aktorzy" co do bartka, zreszta jeszcze wczesniej wystepowal w rozmowach w toku, tez go widzialam na fotach u tej z wymionami wegrowskiej. Poza tym, 18 letniego uksztaltowanego czlowieka nie zmieni sie w ciagu tygodnia, a zwlaszcza nie zrobia tego prosci ludzie ktorych nazywaja "surowymi itd"

Udost臋pnij ten post

Wi臋kszo艣膰 z tych surowych rodzic贸w w og贸le nie potrafi sobie poradzi膰 ze zbuntowanymi nastolatkami. Chocia偶 odcinek z tym go艣ciem co trenowa艂 futbol ameryka艅ski, co mu ten ch艂opak uciek艂 i on za nim goni艂 - to by艂 bardzo dobry odcinek, taki m贸j wz贸r metod wychowawczych. Ale zgadzam si臋 z tym, 偶e troch臋 re偶yserowany program. Wczoraj uciek艂y im dzieciaki. Niby nie wiadomo gdzie. A jako艣 ca艂y czas by艂a z nimi kamera i karawelka TVNu, a obydwoje mieli mikrofony. Jaaaaaasne. Ale jest co艣 dobrego w tym programie. Pokazuje jak ogromna wi臋kszo艣膰 problem贸w z nastolatkami jest wtedy, kiedy nie czuli si臋 kochani, kiedy rodzice nigdy nie powiedzieli im 偶e kochaj膮. Zatrwa偶aj膮cy problem dzisiejszego 艣wiata. Smutne.

Udost臋pnij ten post