Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black caffee

Dziwny kontakt intymny?

Polecane posty

Gość black caffee

Witajcie Mam może nie problem, ale zapytanie czy moje zachowanie jest normalne - jesteśmy tu anonimowi, więc możemy śmiało i otwarcie powiedzieć o swoich dziwnych zachowaniach. Moje dotyczy mojego zachowania w stosunku do mojego - mężczyzny (męża) -otóż problem polega na tym, iż jego PENISA traktuję jako "osobę" ma nadane imię, a nawet kilka (często zmieniam i wymyślam nowe - zdrobnienia) bardzo lubię "GO" głaskać, pieścić, ugniatać -gdy on jest w "spoczynku" niekoniecznie dochodząc do sytuacji seksualnych - po prostu leżymy sobie, oglądamy tv a ja uwielbiam włożyć rączkę w jego majteczki i zobaczyć jak maluszek się czuje? ;) Jedni do filmu lubią jeść chipsy, popcorn itp. a ja lubię "mięśić" sobie Siureczka mojego męża ;) CZY TO JEST NORMALNE??? Ogólnie maż jest tym zachwycony, ponieważ wcześniej miał dziewczynę, która nie tolerowała dotykania penisa nawet w kontaktach fizycznych...u mnie wygląda to zupełnie odwrotnie ;)

moim zdaniem to nie jest normalne by oglądając tv gmyrać facetowi przy siuraku :D :D :D rozumiem w trakcie zbliżeń, w chwilach namiętności :D ale tak o gmyrać przed tv? :D

Gość zazdroszczę mężowi takiej
żony :)

Gość bzzzzzzzzzzz
a ja lubie wkladac mojej zonie mlotek miedzy nogi. tzn. wkladam trzonkiem. kiedy np. myje gary albo cos gotuje. i ona zaciska mocno nogi i mlotek jej z dziury nie wypada.

Gość Men Struacja
Każdy z nas ma zboczenia.:)

Gość ierieurieurieru
a teraz odwrotnie sobie wyobrażcie jak on to Tv ogląda i gmera jej w pipce :D

Gość sopockie wieczory
jak długo będzie gmerał to palce mu spierzchna

Gość black caffee
Męski członek jest dla mnie niesamowitym wytworem natury... Gdy jest w spoczynku to taka malutka bezbronna istotka:) a gdy trzeba przyodziewa zbroję i staje się jak rycerz ;) Ogólnie to ja jestem straszny pieszczoch i bawię się nie tylko "siurkiem" ale masuję go także po brzuszku, po pleckach..wszędzie... ale zastanawia mnie czy jest jakaś kobieta na forum, która zachowuje się podobnie do mnie?

Gość ramarama
moj facet wklada mi swieczke w odpyt i zapala. potrafie tak tkwic doopa do gury przez godzine i sprawia mi to przyjemnosc tylko potem troche stawy mnie bola.

Gość ja piertole
umieram tu ze śmiechu :D

Gość black caffee
Wy się nabijacie....heheh Tylko,że KAŻDY powtarzam KAŻDY z nas ma jakiś fetysz, jedni mniejszy, inni większy...bardziej odważny, zwariowany nie wiem jak nazwać mój? Mojej koleżanki mąż - uwielbia wkładać jej palce i jak on to mówi "delektować" się zapachem jej c***ki... Inni puszczają sobie wzajemnie bąki zgadując co jedli... Itd, itp. :)

Gość w ogóle nie jest......
Dla mnie obleśne, ale skoro Wy oboje czerpiecie z tego przyjemność, to nie ma problemu. Milego smyrania siurka

Gość iloveklitschko
boze ale się uśmiałam hahha

Gość black caffee
Niektórym się to zaraz kojarzy z jakimiś obleśnymi rzeczami... Równie dobrze mogłabym napisać,że głaszczę go po czole :P Mój mąż zawsze mi powtarza, że kocham go całego i jego członka nie dotykam tylko w nocy po omacku...czy tylko wtedy gdy się kochamy

Gość kaskadynka
ja tez tak robie :) lubie sie nim bawic, ot co :) i on tez to lubi :)

Gość black caffee
kaskadynka DZIĘKI chociaż TY ze mną :D

Gość kaskadynka
alez nie ma za co :) moj mezczyzna to uwielbia i tylko to sie dla mnie liczy, a ludzie niech sobie mysla co im sie podoba. Dla mnie nie ma w tym nic nienaturalnego.

Gość black caffee
Trochę na ten temat poszperałam, poczytałam, popytałam wśród koleżanek, i co odkryłam, że większości kobietom PENIS potrzebny jest tylko do aktu seksualnego - poza nim w ogóle mógłby nie istnieć... Dla mnie jest to szokujące ;)

Gość kaskadynka
i dla mnie :)

Gość sratytaty na raty
gmeranie w majtasach ukochanego, to to, co tygryski lubią najbardziej :) dla mnie to normalka:p

Gość black caffee
Oł je :P jest następny tygrysek ;)

Gość black caffee
kto jeszcze?