Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwa z oliwek :)

Matki ważące ponad 90kg i więcej - wasze starania i zdrowie -

Polecane posty

Gość Oliwa z oliwek :)

Napiszcie proszę ile ważyłyście gdy zaszłyście w ciąże, czy długo starałyście się o dziecko ??? Ja przy wzroście 171zm ważę około 90-95kg. Czy waszym zdaniem można miec problemy z zajściem w ciąże przy tej wadze ?

Gość BLA TA TA
Jak najbardziej zacznij ćwiczyć i dbać o siebie to na pewno zwiększysz szanse na dziecko

Gość cszcswxdwdxwa
a nie lepiej wziąć się za siebie pół roku i schudnąć i dopiero potem zajść w ciążę? Jak Ty będziesz sie kobieto czuła, nie wspominając o wyglądzie...nie ubliżając....myślałaś??

Gość panadol femina
A tam pierdolenie :o Pol roku schudnac 20-30 kg zeby zajsc i dostac to spowrotem, nie no organizm będzie się czuł zajebiscie wtedy. Nie daj sobie wmówić tylko nic przez kafeteryjne frustratki. Skoro masz faceta, czujesz się w miare ok w tej wadze to co to komu do tego?? Ważyłam 93 jak zaszłam, jestem w terminie i waze 114. WIESZ LUB NIE- poszło mi tylko w brzuch! Nosiłam te same ciuchy ktore z czasem skracały sie na wysokosci brzucha ;) Nakupowałam sobie mnóstwo ciuchów- a, ze preferuje legginsy i tuniki , naprawde świetnie sie nosilam przez cala ciaze. No i najwazniejsze- zaszłam przy pierwszym cylku. Ciąża perfekcyjna, ginekolog mnie pytała skąd wzięłam takie wyniki krwi- wielokrotnie. Nic zupełnie mi nie dolega. Nie mam cukrzycy ciązaowe, nadcisnienia. Nie mam anemii. Nic. Perfekcyjnie. Czekam juz dni na mojego smyka. Potem pomyslimy o tych kg ;) Powodzenia!