Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Igor ...

Po co ona mi to powiedziala?

Polecane posty

Gość Igor ...

Czy ktos potrafi zrozumiec zachowanie kobiet? Wyladowalem w nowej pracy. Nowi ludzie, nowe obowiazki i ona... blondynka z uroczym spojrzeniem i niesamowita figura. Po kilku rozmowach wydawala sie poukladana. Az do pewnego dnia, kiedy to wyszlismy razem z pracy. Zaczela sie przede mna otwierac: ponoc jest rozrzutna, ma hopla na punkcie butow i torebek, jak byla w ciazy wazyla 85 kg, podpytywala mnie w jakich kobietach gustuje, gdzie mieszkam, czy lubie robic zakupy i czy tancze. Po takim gradobiciu zlapalem sie za glowe i zaczalem sie zastanawiac w co ona gra. W tym momencie zadzwonil ktos do niej, ona spojrzala na tel., odebrala, zamienila kilka slow i wrzucila komorke do torebki. Troche popsul jej sie humor.Tym telefonujacym do niej okazal sie jej maz. Jak gdyby nic znow zaczela gadac glupoty. A na koniec podala mi swoj nr tel., niby w celach sluzbowych. Od tamtej pory czesto wybiera mnie jako towarzysza w wyjazdach sluzbowych. Niby to szef o tym wszystkim decyduje. Wy kobiety tez lubicie sie tak dowartosciowywac? A moze ona szuka bratniej duszy do wyplakiwania itd.? Co o tym sadzicie?

Gość panadol femina
Może myśli , że jesteś gejem i chce mieć takiego kolegę włąśnie do pogadania? ;)

Gość Igor ...
No raczej etatem frajera nie jestem zainteresowany. Ogolnie dziwna babka. Nie potrafie zrozumiec jej zachowania.

Gość unicorn_
raczej lepiej zachować dystans do niej, zwłaszcza, że to nowa praca, więc zakładam, że chcesz tam jeszcze trochę popracować:)

Gość evittka
Mam taką ciotkę w wieku 42 lat, która zachopwuję się identycznie jak ta blondynka z Twojego opisu, za każdym razem jak poznaje nowego faceta to nie zostawia mu szczypty tajemnicy tylko sypie z siebie jak z książki wszystkie swoje przeżycia i doświadczenia, jak jeden ją zdradził, drugi zostawił poi zaręczynach itp, itd a do tego że jak to możliwe jak ona jest super babka, zdbadna, zgrabna itp :/ widocznie jest takim typem kobiety i myślała że jak Ci opowie o wszystkim to wzbudzi w Tobie litośc i że poczujesz chęć zaopiekowania się nią, ale trzeba unikać takich ludzi bo oni są tokstyczni i zabierają bardzo dużo energii człowiekowi :)

Gość lek
Mysle, że po jej zachowaniu już wiesz co powinienes zrobic. Napytasz sobie biedy Igor .Pzdr.:)