Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pleasegodhelpme

WLASNIE SIE DOWIEDZIALAM ZE MOJ CHLOPAK...WROCIL DO BYLEJ

Polecane posty

Gość pleasegodhelpme

moj chlopak od tera byly chlopak??...wlasnie mi napisal ze nie wroci juz do mnie poniewaz jest u swojej bylej dziewczyny i sa znowu razem boze nie wiem co mam robic mieszka ze mna zatem wszystkie swoje rzeczy zostawil tu nie bral nic z soba a ja placze i zaraz normalnie cos sobie zrobie blagam pomozcie mam obok siebie 50 tabletek nasennych.....nie wytrzymam dlaczego on mi to zrobilll????!??! :((((((((((((((((((((

to nie koniec swiata olej go nic na sile nie zrobisz nie ten to nastepny mnie zostawila na tydzien przed slubem i zyje [0

Jeżeli zachował się jak frajer to nie tylko cierpi patrząc na to co stracił. Wy****dol jego rzeczy przez okno, zmien zamek w drzwiach, pojedz do fryzjera, kosmetyczki, na zakupy i wrywaj nowych kolesi. Baw się! Jesteś młoda i wbrew pozorom ta młodość nie będzie trwała wieki! :) by happy i do przodu!

a to Twoje mieszkanie? Jesli faktycznie do niej wrocil to wez te jego rzeczy na smietnik wywal:D albo gdziekolwiek. Niech ma nauczke. Nic sobie nie rob, bo nie ma sensu.

Gość stronnicze baby
po ślubie byliście czy jak? miał prawo wrócić do byłej, a jego rzeczy to jego rzeczy. nie niszcz/nie wyrzucaj ich. po co komplikować to bardziej

Gość witaj w prawdziwym świecie
WYWAL RZECZY! Koniecznie i tak jak Ci ktoś napisał zrób coś dla siebie (nawet jeśli tylko na złość). Potrzebujesz troche czasu, zapomnisz.

Gość ja na twoim miejscu bym sie
cieszyla :)

Gość cvzczfa
Jego rzeczy spakuj do worków na śmieci i wstaw te worki do piwnicy. Niech Ci nie zagracają życia. A Ty sama zajmij się sobą i swoim życiem. Rozejrzyj się po świecie. Chłopaków jest dużo. Widocznie to nie był ten.