Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sonia71

teściowa

Polecane posty

mój mąż nie dostał od rodziców wykształcenia choć chciał się uczyć, zaniedbali jego zdrowie: nieleczona wada serca, na koniec przepisali cały swój majątek na jednego z synów a mój mąz nie dostał nic ,mimo ,że jest nan ciężko , nigdy nie pamiętali o jego imieninach tak samo jak wogóle nie obchodził ich wnuczek, za to wiele razy mąż był przez matkę bardzo zle potraktowany, teraz ona jest chora i leży w szpitalu i chociaż od dawna nie odwiedzaliśmy się bo nikt nas nie zapraszał to teraz mąż pojechał odwiedzić chorą matkę w szpitalu i ja to rozumię, bo to jednak matka, pojechałam nawet razem z nim chociaż teściowa była dla mnie zawsze bardzo niesprawiedliwa, źle mnie traktowała i czułam że mnie nie uważa...w szpitalu okazało się ,ze mój mąż chyba cały dzień spędził by u matki taki był zadowolony ,że z nim rozmawia i w ogóle gdy po ok 2 godz powiedziałam ze już chyba pójdziemy to było jeszcze zaczekamy itd jakby to była najukochańsza matka pod słońcem ale najgorsze jest to ,że jak wyszliśmy i zwróciłam mu uwagę ,że ja nie miałam ochoty spędzać całej niedzieli w szpitalu u teściowej od której nic dobrego nie doświadczyłam to bardzo się na mnie uniósł ,że jestem bez serca a on był u swojej matki itp ...czuję się niesprawiedliwie potraktowana jestem jego zoną matką jego dziecka ,martwię się o jego zdrowie dbam o jego dom a wystarczyło ,że matka do niego życzliwiej się odezwała już byłam nikim tylko ona się liczyła, bardzo to przeżywam , niemal go nienawidzę ,proszę o jakieś wasze opinie w tym temacie bo już sama nie wiem może ja to za bardzo przeżywam

Gość relikt
Kazdy z NAs potrzebuje tych normalnych relacji z rodzicami.Jesli On ich nie mial,to teraz probuje to nadrobic.Zreszta w takiej sytuacji,gdzie Ona jest chora,wypada nawet..chyba,ze kompletnie nie sasluguje na miano bycia Mamą....jak moja

bedzie Ci milej , jak powiem : masz racje w tym co mowisz . Ale co to zmieni? Milosc do matki , chocby najgorszej nie pyta o logike i rozsadek . Nie walcz nawet z mezem o to, bo przegrasz .

ale najgorsze jest to ,że teściowa zawsze podpuszczała męża przeciwko mnie byśmy się kłócili i tak było bo on jej bardzo wierzył ,dopiero jak przepisali wszystko na brata a jemu nic nie dali zrozumiał ,że to zły człowiek i nic jej nie obchodzi , nie miał już o niej dobrego zdania a teraz jak pojechał do tego szpitala to jakby była najukochańszą matką nagle, a nawet nie jest bardzo chora, boję się ,że jak tak znów go omota to wpłynie to też na nasze stosunki bo to naprawdę podły człowiek

Gość kajka kajka
mąż był zle traktowany, niesprawiedliwie, ale widocznie bardzo zależało mu na dobrych relacjach z rodzicami,na pewno bolało go ich zachowanie teraz matka była dla niego miła, dodatkowo bardzo chora, dlatego on tak zareagował

Gość kajka kajka
poczuł się jak mały chłopiek wreszcie kochany przez mamę smutne, ale co zrobisz