Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niebiesko zielona..!

JAKIE OCZY ŁADNIEJSZE?

Polecane posty

Gość duże są zawsze ładniejsze
ja mam niestety małe i cierpię przez to całe życie :( nienawidzę swoich oczu!!

Gość fdffdfdfdf
mi sie podobaja

Pytam się bo wczoraj wstawiła tu zdj jakaś dziewczyna i miała wielkie oczyska i większość jej dogadała że wytrzeszcz itd. Nie wiem dlaczego mi się podobają takie wielkie gały:) chociaż sama mam małe:(

mi też się podobają wielkie, wszystkie kobiety uważane za piękne mają duże oczy

to pokażcie ładną laskę z małymi oczami :o

Ty chyba brzydkiej dziewczyny pravik nie widziałeś:) ona miała normalną. Nie wiem jaki miała kolor oczu. Ale jakie to są wodniste? Według mnie niebieskie oczy są najpiękniejsze inne nie mają szans:)

rozwodnione niebieskie, taki jasny błekit. mam koleżankę o takich ślepkach, wygląda troszkę jak Gollum, choć ładna jest, nie da się zaprzeczyć. ale na to niestety nie mamy wpływu

W dupie byłaś i gówno widziałaś! Najmniejszy procent ludzi to ma jedno zielone a drugie niebieskie ha ha. A zielone są brzydkie ble ha ha ha niebieskie zawsze wygrają! :)

No to idź już dawno miałaś iść. Poprostu głupio piszesz że tylko zielone najpiękniejsze! Bo ty takie masz zarówno niebieskie i brązowe też mają głębię a nie tylko zielone

Gość kjhgfbvhgfgf
niebiesko zielona najważniejsze że masz śliczne cycuszki, kogo obchodzą oczy

Gość ekhekheeeem
no własnie dlatego ,że są gusta to kcukiem nie powinna narzuca swojego zdania.. lewi czy mnie sie wydaje czy Ty sie ostatnio zacząłes podlizywac od kazdego ???:O

Gość hm............................
Duże są ładne, ale duże, ale nie wyłupiaste. Czyli takie co jakby "odstają" od twarzy. Nie umiem wytłumaczyć, ale to widać na pierwszy rzut oka. A co do koloru - to prawda, że zielone oczy to rzadki kolor. U mnie w pracy wszyscy mają piwne (brązowe), albo niebieskie, szaro-niebieskie. Tak samo ze znajomymi. Ja mam zielone, aczkolwiek nie uważam, tego za jakąś zaletę. Po prostu takie mam. Zielone ciemne jak jestem zła, i jaśniejsze jak mam dobry humor:) I wiele osób się dziwi, że mam takie oczy. Choć nie wiem co w tym dziwnego?;)

Nie ostatnio tylko on cały czas się tu podlizuje i już mnie zaczyna denerwować. Zboczeniec jeden tylko by o cyckach pisał. I te jego rady żeby mieć grube nogi i wielkie dupy , już rzygać się chce jak to czytam

Fajne takie oczy co się zmieniają:) ja mam jedno niebieskie a drugie niebieskie i trochę jasnego zielonego, ale nikt tego nie widzi wszyscy myślą że mam niebieskie:) jak przyjże się blisko to trochę to widać:)

ladne sa oczy duze, wyraziste - kolor nie wazny choc podobaja mi sie bardzo oczy mojej znajomej :) jedno ma niebieskie drugie brazowe

Gość trini i suzanah
a zielonożółte?