Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM- ZŁA

DAWNA KOCHANKA WYSŁAŁA MĘŻOWI KARTKĘ URODZINOWĄ a on to ukrył

Polecane posty

Gość Justyna naturalna blondyna
No tak. To oznaczaa tyle, że ona nadal o nim pamięta i - być może - na coś jeszcze liczy. Ale tylko tyle

a po jakiego obleśnego siurka ma to mówic?

Gość JESTEM- ZŁA
Słuchajcie nie o to mi chodzi. Po pierwsze kartka to nie zdrada. Skoro ona nie może o nim zapomnieć i ciągle szuka jakiegoś pretekstu aby o sobie przypomnieć to jej problem a nie MM Ale niepokoi mnie fakt że ukrył to- a nie że ona mu coś wysłała Przecież gdyby normalnie przyszedł i powiedział :słuchaj dostałem od niej kartkę nic bym mu nie powiedziała Myślałam że będziemy/ jesteśmy ze sobą szczerzy (oj żle mi się kojarzy to słowo)

To go zapytaj dlaczego. Albo zapytaj, czy mieli ze sobą jakiś kontakt od tego czasu, może sie przyzna do kartki :)

Gość JESTEM- ZŁA
Właśssnie ostatnio go pytałam czy Ona oddzywa sie do niego, pisze, dzwoni, meiluje oczywiście kategorycznie zaprzeczył

Ja mężowi tez nie mówię o mailach, telefonach i smsach od ex kochanka. Parę razy powiedziałam i dostałam nauczkę, by nie mówić. Tzn. mąż nie wie, że sypialiśmy ze sobą, ale podejrzewał go o złe zamiary. I tez np. na zwykłe życzenia świąteczne się wkurzył

Gość virescens
Ehhh, a o ile prostsze byłoby życie jakby wszyscy wszystkim prawdę mówili... I draństwa i kurewstwa byłoby dużo dużo mniej..

ale oni mowili prawde...przynajmniej w moim wypadku nigdy nie kłamali

Gość hhhh7777hhh777hhhhh
Autorko i co dalej? ciekawa jestem

@autorka A nie przyszlo ci do glowy ze wsadzil do teczki i zapomnial :) Po prostu zapomnial.!Moze ona dla niego nic nie znaczy ?! a wiec potraktowal te kartke machinalnie ?!lekcewazaco! Mogl ja przeciez ukryc w ksiazce,rzeczach w szafie .To bylby problem rzeczywiscie .W teczce to nie dowod bo mogl machinalnie wyjac ze skrzynki i wsadzic do teczki aby ci pozniej pokazac . Mysle ze masz wyrzuty sumienia bo grzebalas w jego rzeczach a teraz masz ograniczone pole manewru i sama sobie na glowe sprowadzilas problem. Jest takie powiedzenie :oczy nie widza serce nie boli :) Jak bierzesz faceta to bierzesz tez znim jego przeszlosc .I trzeba sie ztym pogodzic.

Gość sassssssssssssssssss
mógł wyrzucić tą kartke jeśli nie chciał jej dostać. po co zatrzymał?