Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muskaanóżka

chciałabym być wysoka

Polecane posty

Gość muskaanóżka

wkurza mnie to moje 164 ... i noszenie obcasów przez które mnie stopy bolą,aż się boje co bede miec później z kręgosłupem,juz mnie boli bo nosze nawet 14cm ...nie lubie swoje wzrostu! mam 19lat ,juz nie ma szans ,zeby chociaż głupi cm urosnąć?słyszałam,ze kobiety rosną do 21r.ż mało bo mało,ale zawsze coś...

Gość ateresre
kobiety rosna jakies dwalata od pierwszej miesiaczki ;) do mezczyzni rosna do 21 r.z

ale przecież 164cm to dobry wzrost dla kobiety, a co do obcasów to te 14cm mogą sprawić że będziesz miała optycznie nieproporcjonalną sylwetkę.

Gość jezuuuu ja mam 175 cm
i przez to cholerne kompleksy, chcialabym miec 165 cm :(

Gość muskaanóżka
ja wiem,ze to nie jest jakiś zły wzrost ,czasem mi z nim dobrze...ale jak widzę niektóre dziewczyny wysokie,szczupłe z pięknymi zdrowymi włosami....też jestem szczupła,ale u mnie tak tego nie widać...jestem normalna

Gość romczyk
wysokie mają małe mózgi . małpa jest mądrzejsza od żyrafy .

Gość muskaanóżka
175 to piękny wzrost powiedzialabym ,że idealny ....więcej nie chciałabym mieć,ale do 175 jest super... moja mama ma tyle,czy to nie dziwne,ze ja jestem niska,a moja mama taka wysoka? :O niesprawiedliwe...tato ma z 185 :O siostra ma z 170..tylko ze mnie taki kurdupel

Gość uzalezniona od mmorpg
a ja chciałabym być bogata

ależ 164 to bardzo dobry wzrost bo możesz bez problemu założyć szpilki i nie przerośniesz faceta średniego wzrostu ;)

mam 165 cm wzrostu i w życiu nie chciałabym być wyższa :) sredni, piękny wzrost :P

Gość romczyk
pierdolisz . sa plusy i minusy . bycia wysokim plus to długie nogi , minus to długa szyja .

Gość romczyk
jeszcze jeden minus to duże stopy .

Gość romczyk
każdy wzrost ma swoje plusy i minusy .

Już nie przeżywaj tak masz dobry wzrost i możesz sobie założyć szpile fajne a jakbyś miała 175cm to jakbyś założyła to wyglądałabys jak żyrafa. Ja jestem wyższa od ciebie o 3cm i uważam że mam dobry wzrost i ty też więc się ogarnij dziewczyno większe problemy na świecie są

Gość muskaanóżka
widzisz ja nie widze minusów jak dziewczyna wygląda jak prawdziwa kobieta...moja przyjaciołka jak i moja mama są wysokie i mają 38-39rozmiar buta,to juz koleżanka która ma 168 ma rozmiar buta 40-41.. długa szyja? pierwsze słysze....długą szyje może miec każdy tak samo moze każdy mieć wielkie jak u żaby oczy,wielkie uszy itd,a wzrost nie ma nic do tego... zaraz ide na gimnastyke i bede się rozciągać ,jak nic nie poradze to trudno przeżyje,ale nigdy chyba siebie nie zaakceptuje zawsze dążę do perfekcjonizmu .

Gość muskaanóżka
niebiesko zielona-nie interesują mnie problemy innych ,na dzień dzisiejszy ja mam jakis problem ze sobą i z własną samooceną i chce z tym coś zrobić,wiec nie wyjezdzaj mi z tekstem ze są większe problemy na świecie ... jasne komus ukradną 500zł sporo nie? ale nie przejmujmy się bo przeciez własnie ktoś umiera na raka..

Gość abcdefghijklłooooo
haha ktoś napisał ,ze wysokie mają małe mózgi...no to paczta na autorkę :] coś się chyba ta reguła nie sprawdza;]

Gość muskaanóżka
a to zdjęcie to niby co ma mi pokazać?ze ma duże stopy ?:D nie rozśmieszaj mnie.... ja ci moge przeslac zdjęcie stóp koleżanki niskiej z wielka stopą to byc się zdziwił ...dobra ja spadam na gimnastykę

Gość romczyk
małe maja rozmiar buta 37 a duże mają rozmiar 40 .

Nie rozumiem po co zadawac takie glupie pytania. I myslisz ze co ci ktos cos poradzi? Sprawi ze ci nogi urosna? Na to nie ma rady wiec po co zadawac glupie pytania. Jak masz za duzo wolnego czasu i ci sie nudzi to wez sie pobrandzluj a nie marnuj czasu.

dlugie nogi to jedyny plus... no i wlasnie dowiedzialam sie ze mam maly mozg! a tak dla wiadomosci rozmiar buta 39, nie mam dlugiej szyji :D Bozeee i kosciotupem nie jestem, 60 kg.. :D nierozumie niektorych ludzi...

tak propo to dziwne ze mnie wzieli na medycyne tam ludzie z malymi mozgami nie chodza :D

Gość my - name - is - skrillex
Tak, dowartościowywanie kosztem innych to oznaka "dużego" mózgu :D Ja akurat mam 175 cm i nie chcialabym mniej, nie zwracam uwagi na ludzi którym się to nie podoba. Przynajmniej nie przejdę niezauważona :D A tak poza tym, to między stopą 40 a 37 nie ma kolosalnej róznicy... Ile to może być, 2 cm? Zresztą, nie chcialabym mieć faceta który odrzucił mnie z powodu wielkości stóp, bo to jakaś komedia 🖐️