Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzalezniona od mmorpg

uzaleznienie

Polecane posty

Witam, nie wiem od czego zacząć to zaczęło się w grudniu, po prostu z nudów weszlam na strone gdzie można było ściągnąć grę mmorpg i po prostu od pierwszej chwili traktowałam to jako zabawę. Poznałam ludzi, ale zauważyłam że coraz bardziej mnie to wciąga, gdy planuje spędzić czas w wirtualnym świecie np. 1 lub 2 to wychodzi mi 3 lu 5. Nie potrafie tego kontrolować, ale za każdym razem jest nowe wyzwanie, to znajomi nagabują na wspólną grę i jakoś wiem że ta gra to złodziej czasu, sprawia mi przyjemność, ale mój mąż uważa że go zaniedbuje - ja natomiast uważam że jest to obu stronne. Jeżeli niczego nie wyjdzie ode mnie to on raczej nic nie wymysli. Denerwuje mnie gdy narzeka i marudzi - wtedy mu mówię że wolę świat wirtualny - rozumie że to ucieczka od problemów - ale czasem myślę że nie powinnam wyjść za mojego męża..... czasem myślę że ja po prostu bardzo chciałam kogoś mieć, ale teraz widzę że to nie to - że czuję się jak w złotej klatcę.....

dodam, że mój mąż ma na imię SPAM

Nie mam ochoty spamować, dlatego nie podałam nazwy gry... ale to szczera prawda

szkoda że nikt nie chce mi pomoc, bo myślałąm że sprawa jest poważna, a jednak chyba nie.... czas schować się w kąt...