Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona einsteina

A mam takie pytanko...

Polecane posty

Dziewczyna/chlopak ma w tej chwili dajmy na to 23 lata, nie ma skonczonej 5 klasy szkoly podsatowej. Matka nie pracowala tylko byla w domu, a ojciec pracowal do wieczora zeby dzieciom nic nie brakowalo. Teraz pytanie: Kogo to wina ze dziecko ma takie, a nie inne "wyksztalcenie" ???

Gość fgf56
90 % rodziców 10 % dziecka

Gość eleleo
rodziców, oni są odpowiedzialni za to. a swoją drogą , przecież u nas szkoła jest obowiązkowa, więc jakim cudem nikt tego nie zauważył?

Wydawalo mi sie, ze wychowanie dziecka nalezy tylko do rodzicow, a nie jego samego. Duzo dzieci sie buntuje, ale malo ktore nie konczy podstawowki...

Dokladnie podziwialam tych co nie koncza gimnazjum, ale ze podsawowki, nie? Co innego ggdy oboje rodzicow pracuje, a jak matka siedzi w domu to chyba cos nie tak

Gość Siasiu pasiu
Nie zawsze jest to wina rodziców. Taki dzieciak z mojej rodziny szkołe zawala kompletnie i sam w sobie jest już kompletnym dnem. Już 3 raz nie zdał i nie zda ponownie. Rodzice oboje związani z prawem (notariusz i pani adwokat), karzą mu się uczyć, do szkoły latają jak na sraczke. A młody wpływowy i robi po prostu to co jego koledzy z patologicznych rodzin bo dla niego to szpan. Tyle.