Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już nie wiem co mam robić

Mąż mnie bardzo krzywdzi

Polecane posty

:( otóż chodzi o to że on ma dużego no i jak uprawiamy seks to mnie bardzo boli, na dodatek on to lubi robić ostro, czyli nie jest fajnie:( nie mogę mu powiedzieć by tak nie robił bo wiem że on to lubi, no a jak mu zabronie to znajdzie sobie nowa panią:( dlaczego ja jestem taka drobna :O

Stosuje żele od durexa ale to tylko gorzej, bo może głębiej:(

Gość Eeeeeh masakra
Musisz mu o tym powiedzieć to będzie delikatniejszy. czasem trzeba zrezygnować z tego co się lubi, są ważniejsze rzeczy i jesli Cie kocha to Cie nie zostawi

Nawet jak będzie delikatny to i tak będzie mi to sprawiało ból. Nie lubię seksu

Gość Anonimowa ...
a nie moglas sobie znalezc facet ktory ma mniejszego ? Takiego 10 cm . Dopasowanie w łózku tez jest ważne , a ból w seksie nie powinien miec miejsca

Gość Eeeeeh masakra
To nauczy się tak by Cię nie blało. Może za bardzo się spinasz. ja jak bylam zestresowana i nie umialam sie otworzyc to tez bardzo mnie bolalo. teraz juz mam luzik

Gość Anonimowa ...
a nie moglas sobie znalezc faceta ktory ma mniejszego ? Takiego 10 cm .

Gość Eeeeeh masakra
Po pierwsze na pewno nie ukrywaj bólu. musisz mu powiedziec

Gość Anonimowa ...
członki maja rozne długosci wiekszosc od 8 cm do 22 cm .

Ja to wgl nie umiem uprawiać seksu, leże jak kłoda i tyko czekam aż skończy. Jedyną moja nadzieja w tym że urodze dziecko i będę luźniejsza. Ahh muszę być cierpliwa

Gość Anonimowa ...
z twoją budową nie powienien miec wiecej niz 14 cm

Przecież jak się z nim spotykałam to logiczne że nie będę się go pytała czy ma wielkiego bo wiadomo co by sobie pomyślał:O

Gość a przed ślubem
miałaś oczy w dupie i cie nie krzywdził, daruj sobie te przechwałki i weź się za naukę!

Gość no to możemy sie zamienić
ja oddam ci swojego mikrusa a wezmę twojego dzikusa !:P tez lubie ostre rżnięcie mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ta co chce się wymienić, a ile twojego mena ma cm

No nie napisałam że wkłada całego, włoży główkę i już mnie rozrywa:O

No właśnie chyba uderza mnie w szyjkę macicy, wnioskuje po tym że czasami czuje straszny ból i robi mi się ciemno przed oczami

Gość buajaahahahhahaahahah
no o za duzym kootasie to jeszcze nie slyszalam hahahahha debilka!!! kup sobie wieeeelkie dildo i sie rozciagaj

istnieje wiele pozycji, moze czas wyprobowac czegos nowego? wiem jak to jest jak facet ma za duzego :P kilkakrotna zmiana pozycji daje rezultaty, pozatym tak jak ktos pisal przeciez nie musi wklldac Ci do konca swojego pytona seksu trzeba sie nauczyc :P to ma byc przyjemnosc dla Was oboje, wez z nim porozmawiaj, powinien wiedziec ze Cie boli, moze dla niego to tez zadna przyjemnosc patrzec na "klode" ktora sie meczy ?

No jak dla mnie to wyjscie jest tylko jedno. Szczera rozmowa. Nie moze byc tak ze ty cierpisz kiedy on sie spelnia. Zydowski w ogole jest dla mnie fakt ze on potrafi czerpac z tego przyjemnosc kiedy ty czujesz bol i w ogole jest ci nieprzyjemnie. Moj chlopak zawsze kiedy wie, a wie kiedy jest mi nie za bardzo i nie moge dojsc to sam przerywa i daje spokoj, bo jak sam mowi nie potrafi dojsc kiedy mnie jest nie fajnie. A to zadne tlumaczenie ze jak ty powiesz swojemu mezowi ze zadaje ci bol, to on wtedy poszuka sobie innej. To bedzie tylko swiadczyc o jego podlosci i ze cie nie kocha. A jesli tak faktycznie jest to chyba lepiej sie o tym dowiedziec jak najwczesniej prawda? Twoj maz nie moze miec do ciebie pretensji o to ze jest ci nieprzyjemnie bo nikt nie jest temu winien ze natura go tak hojnie obdarowala. A tak swoja droga to faktycznie dziwne jest to ze przed slubem nie wiedzialas jakie gabaryty ma twoj maz. No chyba ze jestes z tych co robia to po slubie. Ale to niewazne. Nie w tym rzecz. To tak na marginesie. Ja na twoim miejscu nie zwlekalabym z tym bo to powazna sprawa. Seks ma cieszyc, dawac radosc, a nie bol i rozczarowanie.