Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada.

Przespałam się z przyjacielem. Nie wiem co robić.

Polecane posty

Gość Ada.

Przespałam sie z najlepszym kumplem. Nie wiem jak do tego doszło ,bo przecież nie byliśmy pod wpływem alkoholu. Właściwie to się kłóciliśmy i nagle on zaczął mnie całować i ... i wiadomo jak to się skończyło. Stało się i nie mogę cofnąć czasu. Najgorsze jest to ,że on ma się ożenić za kilka miesięcy. Obecnie czuję się podle ,bo on chce zostawić swoją narzeczoną gdyż stwierdził ,że nie jest już pewny swoich uczuć co do niej. Czuję ,że wszystko im zniszczyłam. Najbardziej szkoda mi jego narzeczonej ,bo miałam przyjemność ją poznać i trochę się nawet zakumpolowałyśmy ze sobą. To taka fajna dziewczyna... Miałam jej pomagać przy wyborze suknii ślubnej...Teraz to już w ogóle czuję się jak dziwka....

Czuję ,że wszystko im zniszczyłam. nie, on im zniszczyl a razem zniszczyliscie wasza znajomosc, przy okazji wiesz juz, ze nie ma przyjazni miedzy kobieta i mezczyzna

Gość Justyna naturalna blondyna
Rzadko zgadzam się ze Szczerym, ale tym razem ma rację.

Gość marian z miasta
Ada, chętnie prześpię się z Tobą, nie tylko będzie sen ale i seks

Gość xczcsf
równie dobrze możesz napisać. Zabiłam człowieka Nie wiem jak do tego doszło ...

Gość Ada.
zawsze szczery Czemu przyjaźń między kobietą ,a mężczyzną nie może istnieć? Przecież nie zawsze kończy się to tak jak w moim przypadku...

Gość njdsjbfcsf
janusz desznik pisał że zawsze szczery puścił się po pijaku z inną i zdradził żonę która jak się o tym dowiedziała to wyj.ebała go z domu 😴

Czemu przyjaźń między kobietą ,a mężczyzną nie może istnieć? yyyy, akurat ty nie powinnas o to pytac ale oczywiscie powodzenia przy nastepnej przyjazni :-)

Gość Giulietta Moua
A ja tam bym sie chetnie z moim kolega przespala.....

Gość Milena Z.
ja bym swojego przyjaciela chętnie zgwałciła ;) mam plan żeby go upić a po wszystkim udawać greka :D

Gość Ada.
Eh...

Gość Ada.
zawsze szczery Ale przecież w przyjaźni damsko-męskiej nie zawsze musi dojść do seksu. U mnie stało się to co się stało tylko z mojej winy ,bo mu uległam...

Gość Ada.
A zresztą nieważne ... było minęło Zamykam temat, dziękuję za odpowiedzi

Gość Ada.
Jak zwykle jakiś matoł się podszył... Niczego nie zamykam.

Gość IMO12346
Chuć wzięła górę. Ojej jak mi przykro...

Gość seksi nuska
ada ja tez identyczna sytuacje mialam. ja rozmawialam z przyjecielem o tym jak sie czulam wspieral mnie mowil ze gdyby on tego nie chcial do niczego by nie doszlo bo choc oboje sie sobie podobalismy ja nic nie robilam bo mialam okazje poznac jego dziewczyne... bolalo jak diabli czulam sie jak dziwka musialam odpocza od niego od wszystkiego, teraz mam z nim kontakt ale tylko internetowy bo w 4 oczy sie boje... ale oni sa razem ja mama partnera dziecko i choc czasem to wspominam bylo minelo... ja na szczescie jego dziewczyny nie spotkalam juz nigdy ty mozesz miec gorzej ale sprobuj sie od nich odseparowac uspokoj sie daj sobie czas...

U mnie stało się to co się stało tylko z mojej winy, bo mu uległam... bzdura, oboje tego chcieliscie z tym, ze on wydymal swoja narzeczona

Gość hahha
zawsze szczery Mimo wszystko uważam ,że więcej winy jest po mojej stronie. Przecież mogłam mu odmówić. Gdybym to zrobiła to by mnie nie dotknął.

Gość IMO12346
Mistrz Ortografii jak zwykle w formie! :P

Gość IMO12346
Luśka! Witaj Ma Muzo!

Gość IMO12346
Cna Lucyno! Tylko głupiec nie byłby zazdrosny o istotę równie doskonałą i dziewiczą jak Ty! :P :classic_cool:

Gość Justyna naturalna blondyna
Gdybyś nawet mu odmówiła to co? Mogłabyś się nadal z nim przyjaźnić i pomagać jego narzeczonej w wyborze sukni?

Gość IMO12346
IMO12346 "Cna Lucyno! Tylko głupiec nie byłby zazdrosny o istotę równie doskonałą i dziewiczą jak Ty! " Brawo i gratuluję kunsztu, Podszywie.

Gość zawsze szczczery
co sie martwisz , nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło , tak mialo byc , walic tą jego narzeczoną , zrób to znowu , bo jak bedziesz stara nikt cie chciec nie bedzie

Gość IMO12346
Zechciej proszę, Lusiu przejść na Looooserowy topik, ok?

Gość IMO12346
IMO12346 "Zechciej proszę, Lusiu przejść na Looooserowy topik, ok?" I już wiemy kto tak świetnie potrafi się podszywać. :classic_cool: Prawda Looser? :classic_cool:

Gość IMO12346
Tchnij powiew świeżości w temat.