Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada.

Przespałam się z przyjacielem. Nie wiem co robić.

Polecane posty

Gość IMO12346
IMO12346 "Prawda Looser?" Podszyw podszywa się pod podszywa.

Gość zwida marcowa
Ada - mam pytanie. Skoro nie czułaś nic do tego kumpla i nie chciałaś żeby między Wami do czegoś doszło, to dlaczego na to pozwoliłaś? Dlaczego nie powiedziałaś NIE, dlaczego nie odsunęłaś się, nie zaprotestowałaś tylko zwyczajnie pozwoliłaś się przelecieć? A może jednak jest tak, że coś Was do siebie ciągnie? Nie myślałaś nigdy o tym, że może bylibyście dobrą parą? Faktycznie - jego narzeczonej w tym wszystkim szkoda, ale co robić - lepiej poznać prawdę póki czas. A pytam bo sama mam kilku dobrych kumpli facetów. Niemal każdy z nich próbował mnie kiedyś pocałować. Zawsze odmawiałam delikatnie, ale stanowczo. To nie jest trudne, zwłaszcza na trzeźwo. Raz jeden jedyny stwierdziłam, że pociąga mnie jeden z przyjaciół - temu jednemu pozwoliłam na wszystko i zostaliśmy parą. Czy tak trudno kontrolować własne zachowanie? A jeśli tak - to czy jednak nie kryje się za nim coś więcej?

Gość Ada.
zwida marcowa Tak , coś do niego jednak czuję. Zawsze wmawiałam sobie ,że się w nim nie zakochałam tylko po prostu bardzo go lubię i chcę jego dobra. Boję się co teraz się stanie. Jeśli chodzi o związki to zawsze miałam w nich pecha. Eh... A jeśli skazałam jego związek z tą dziewczyną na zagładę ,a kiedy on zechce ze mną być to nam nie wyjdzie? Ktoś napisał ,że jestem dziwką... Faktycznie, właśnie tak się obecnie czuję...

Gość POMOCY !
Potrzebuje POMOCY ! Znamy się ponad 4 lata i nigdy nic między nami nie było, nawet nie myślałam o nim w inny sposób niż kolega .. Zawsze mi doradzał, pomagał ,jak przyjaciel po prostu . Aż tu nagle stało się .. Przespałam się z przyjacielem .. fakt , byliśmy pod wpływem , zaraz po tym rozmawialiśmy , ale z tego wyszło że ani on , ani ja nie chcemy mieć nikogo lecz oby dwoje wiedzieliśmy że nie bedzie juz tak jak wczesniej i nie bedziemy sie traktowac jak koledzy ani zalowac tego co sie stało. Dzień pozniej spotkaliśmy sie sam na sam i nie zachowywał sie jakby nie chciał mieć kobiety .. nic z tego nie rozumiem , dopiero po czasie dotarło do mnie że jest kimś waznym dla mnie, ale boje sie mu o tym powiedziec , jesli on nie bedzie planował nic w moim kierunku, a ja mu powiem co czuje to zacznie mnie traktowac z dystansem .. nie potrafię patrzec na niego tak jak kiedys , moze on tez sie boi tego uczucia ? Proszę Was kobietki , pomóżcie mi ! ; (

Gość kocham do szalenstwa;)
moj zwiazek tez sie od przyjazni zaczal..tylko ze nie przespalismy sie ze soba jak bylismy przyjaciolmi, a od kiedy wyznalismy sobie milosc i stwierdzilismy ze od tej pory jestesmy razem..

faceci nie potrafią się przyjaźnić z kobietą, zawsze wyskoczą z seksem, to jego wina, to on się żeni nie ty, on zdradził

Gość Ja sie sparzylam :P
Moj przyjaciel z lat licealnych jest obecnie moim mezem :P Mam jeszcze jednego przyjaciela, ale nigdy nic nas nie laczylo i do niczego nie doszlo, choc ja sie mu podobalam na poczatku naszej znajomosci.

Gość bringoo
a dlaczego jeżeli się dogadujecie to zostańcie parą jeśli nigdy o tym nie myslałaś i nie myślisz to faktycznie jesteś dziwką pomimo tego, że ten chłopak nie kochał naprawdę narzeczonej

Gość bringoo
ale z drugiej strony jesteście siebie warci bo żeby zacząć coś trzeba coś skończyć żal mi tej dziewczyny tylko ten chłopak to wyjątkowy gnój którego bym znokautował, więc dobrze się zastanawiasz czy z nim być ale jak mówiłem jesteście siebie warci