Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

Cala prawda o Fiel :-)

Polecane posty

No coz, tydzien dobrej zabawy minal. Na poczatku przeprosiny dla wszystkich (nazywanych przez Fiel) grubych I smierdzacych babek. Tak na prawde drogie Panie nic do Was nie mamy, zart zaczal sie niewinnie, co pozniej przerodzilo sie w powazna (z Waszej strony) dyskusje, ukazujac, ze nie macie do siebie dystansu I poczucia humoru. Z naszej strony wszystko bylo zartem: tematy, bledy ortograficzne, kretynski styl pisania I myslenia poza tym, ze pracujemy w sklepie, co dla niektorych jest wielka hanba. Oburzalo Was to, ze mowilysmy o grubaskach w taki, a nie inny sposob, a nasza prace I nas I przy okazji wielu innych sprzedawcow. Jednak to nie jest watek, zeby prostowac czyjes myslenie. Moze zycie co niektorych czegos nauczy. Chcialysmy bardzo podziekowac kilku osobom, za swietne poczucie humoru, choc tak naprawde nie wiedzialy czy sobie zartujemy, czy mowimy powaznie. Nastoletnia mamo: pewnie nigdy sie nie dowiemy ile masz tak naprawde lat, ale wiedz, ze fajna z Ciebie babka. Kobylaczku, Ty nasz amancie :-) byles z nami chyba od poczatku I Ty jako pierwszy zostales naszym fanem. Jestes swietnym facetem, moze nie tak swietnym jak nasi mezowie ;-), ale jestes dobrym kandydatem. Zgaga- wypowiedzialas sie raz, ale juz wtedy nas rozszyfrowalas. Zordonowka- wiemy, ze tak naprawde nas lubilas, ale wstyd Ci bylo przyznac przed innymi :-) ramtaratamtamtam- co by tu powiedziec, nie bylas najmilsza, ale I tak Cie lubimy. NIE Poniedzialek ona- no coz, nie znasz sie na zartach, nie wiesz co to dobra zabawa. sweete- cieszymy sie, ze w realnym swiecie nie otaczaja nas ludzie Twojego pokroju. To byl naprawde swietny tydzien, bardzo sie z Wami zzylysmy I mimo, ze nie wszyscy podzielali nasze zdanie to bedziemy za Wami tesknic. DZIEKUJEMY FIEL.

Sweete daj juz sobie spokoj, ani to smieszne, ani madre. Nawet czytac sie nie chce tych Twoich wypocin.

To byl naprawde swietny tydzien, bardzo sie z Wami zzylysmy I mimo, ze nie wszyscy podzielali nasze zdanie to bedziemy za Wami tesknic. DZIEKUJEMY FIEL. Czytałam kilka postów Fiel, jak dla mnie pisanych ręką debila. A jeśli masz na myśli dobrą zabawę, to trzeba mieć choć dwa zwoje mózgowe więcej od kury, żeby się umieć bawić. Także wiesz, cześć, nara, spierdalaj, nie wracaj. 🖐️

Mosztarda brzmisz jak swiiti, to kolejny podszyf?

Kase fiskalno, czy ty chcesz zostac naszo nowo fanko? Stare odeszly, najwyzszy czas uraczyc czyms nowe.

Gość nie poniedziałek ONA
moje czytanie skonczylo sie na " No coz, tydzien dobrej zabawy minal. Na poczatku przeprosiny dla wszystkich"..dalej no cóż brak sensu podszymuje swoje zdanie...tępy lachon zakładanie codzien 100 tematów i wyzywanie..to być śmieszne?? moze dla osoby która ma nudne zycie...

zarty większość z nas wiedziala że to żarty? tylko chodzi jak to długo było ciągnięte i w jakim celu? głupoty waszej

Niby za dlugo, ale od poczatku do konca to czytalas

17:30 [zgłoś do usunięcia] fiel fiel@tlen.pl'; Kase fiskalno, czy ty chcesz zostac naszo nowo fanko? Stare odeszly, najwyzszy czas uraczyc czyms nowe.\ Kafe fiskalno? Mnie na to nie nabierzesz, widzę, że tłuk Jesteś. Zgrywasz się na inteligentną i zabawną, która udaje tylko nierozgarniętą. Ale taka Jesteś po prostu. Prosta jak konstrukcja cepa. 🖐️

Poniedzialek ty to jestes jak niepoczytalna sweeti

czytałam i nie mogłabym wyjsć z podziwu Twojej , waszej tępoty

Musztardo ty nawet cepem nie jestes:-) co za ludzie zal.pl

niepoczytalną trzeba byc żeby siedziec jak Ty na cafe od rana do nocy i pisac.....wyzywac, wylewac tyle jadu-masz racje to jest poczucie humoru

a zdjęcie czyje było:)?

Gość nastolatkamama
Fiel:D:D Zostałam dupolizem haha i mam to gdzieś.Niech sobie gadają co chcą ....jestes super.Pozdrawiam:D

Daj czasami znać Fiel , że to TY , bo będzie brakować mi Twojego zwariowanego humoru i tych śmiesznych " byczków " DZIENKUJEM !

Nie poniedzialek ONA daj spokoj nie ma z kim gadac :) ona jest gorsza od przekupki, tak kotluje i tolkuje ze jej nie zagadasz :)

Nastolatko olać je, one się po prostu nie chcą przyznać, że było fajnie, choć codziennie wyczekiwały, aż pojawi się Fiel. Teraz one najbardziej odczują naszą nieobecność. Kobylaczku- my tu na pewno będziemy zaglądać, bo dzięki tej kafeterii czas nam WE pracy szybciej leciał, także działalność będziem ciągły dalej ;)