Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Anna171

Problemy z przeniesieniem numeru

Polecane posty

Gość Anna171

Witam serdecznie. Chciałabym przenieść numer do orange z play z którym umowa konczy mi sie 21.04. br. Wszystko było ustalone telefonicznie z konsultantem orange. Miało to przebiegać na takiej zasadzie ze już teraz podpisuje upowaznienie do zerwania umowy 2 tyg później otrzymuje telefony oraz konkretną umowe wraz z numerem zastepczym który bedzie mi służył aż do dnia przenosin. W zeszłym tyg w środe zjawił sie u mnie krier z dokumentem upoważniającym orange do przenoszenia numeru, oczywiscie umowe podpisałam i postanowiłam cierpliwie czekać na telefony. Dzisiaj jednak sms od operatora bardzo mnie zaskoczył. W terści był podany ój numer tel oraz przewidywana data przeniesienia numery tj. 25.06.2012r. Ja sie pytam jakim cudem skoro umowa trwa do 21 kwietnia? Dzwoniłam do biura obsługi , tam powiedziano mi ze PRAWDOPODOBNIE nastapił pomyłka ale oni nie maja możliwości tego sprawdzić. W dodatku Pani która zajmowała się załatwianiem tejze sprawy powiedziała ze telfony otrzymam w zasięgu o 14 dni tj. 10 dni roboczych od podpisania upoważnienia. Dzisiaj jednak Pan z biura obsługi poinformował mnie ze owszem numer zastępczy i talefony otrzymam ale 2 tyg przed zerwaniem umowy z play to jest za miesiąc. Tak się niestety składa ze wyjezdzam za 2 tyg na 2 miesiace na 2 koniec polski i nie będę miała nawet możliwości odebrania telefonu. Czy to wprowadzenie w bład? A może ktoś się orientuje jakie są procedury? Czy Rzeczywiście mogła zajśc pomyłka odnoście daty przenosin?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować