Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alsazja

czy korzystałyście z diety Slimvea?

Polecane posty

Gość Magda4321
Zazwyczaj nie biorę udziału w takich dyskusjach ale jedno mogę napisac- zjadliwe jak najbardziej- z kawą smakuje najlepiej. Co do efektów- 4 z haczykiem :) kg w 3 tygodnie. Uważam to za dobry efekt i bez ich przepisów obiadowych, które pojawiły sie w zeszłym tygodniu, bez głodu- dość wygodna sprawa. Nie zawsze zjadałam całe opakowanie, a mimo to byłam najedzona. Według mnie ok.

Gość yeti39
a na przytycie też się nadają?

Gość zdziwiony11
Dzięki za podpowiedź. Dam znać jak będę po :) mam nadzieję że skutecznej metody- bo wydaje się fajna i wygodna. PS. Fajna nazwa ta Slimvea- to tak przy okazji

baaaaaardzo marna reklama widac ze pisze to jed.a i ta sama osoba nawet ppo sposobie pisania zeeeenuaaaa :) a cena powalajaca 400 zl?????? joke????? jak juz ktos napisal wolalabym codziennie 4 batoniki jesc w odstepstwie 2 h i bedzie to samo i wydatek duzo mniejszy :)

pomijajac fakt co za masakryczna dieta bez zadnych wartosci odzywczych gdzie tu mieso? warzywa? miesiac na ciasteczkach? juz pewnie po 2 dniach nie moglabym na nie patrzec

Gość retial33
Madzialenko, jedz batoniki ile tylko chcesz. Może będzie z tego efekt (na pewno przytyjesz). Zanim wypowie się jednoznaczne opinie warto zapoznać się z produktem. Ja tak zrobiłam, bo rzeczywiscie wydatek nie mały a chciałam mieć pewność, że robię słusznie kupując zestaw miesięczny Slimvea Balance. Nie doczytałaś lub nie chciało ci się czytać, że dieta Slimvea nie polega tylko na jedzeniu krążków (maja kilka smaków) ale między innymi jest przygotowana cała strona o dodatkowych posiłkach, które jemy na zakończenie dnia. Posiłki są wyśmienite i wspaniale dobrane. Jestem już 3 tydzień na tej diecie i wcale mi się to nie nudzi. Zrób to co ja i przeczytaj sobie informacje o diecie na stronie www.slimvea.pl , a czy kupisz zestaw czy tez nie, to juz twoja sprawa. Nikt tu nie będzie cię namawiał, każdy sam wybiera swoja drogę w życiu. Ja się cieszę, że trafiłam na slimvea.

nie mam zamiaru czytac bo dla mnie to kolejny "wynalazek" i naciaganie ludzi co te krazki takiego maja ze tak niby sie od nich chudnie? nie ufam takim cud dietom i w zyciu nie zaplacilabym tyle kasy za takie cos ale jak mowisz kazdy sam decyduje tylko nienawidze takich pijawek jak wy ktore naciagaja kobiety desperatki ktore siegaja kazdego mozliwego sposobu zeby zzucic wage i plissssss przestan co chwila pisac jako inna osoba bo to z daleka jedzie reklama zaloze sie ze ani jedna osoba ktoea tu sie wypowidziala na tym forum nie zakupila tych ciasteczek cud bye bye

Gość joke?
a ja kupiłam:) do 15 zjadam 3 krążki, potem obiad po powrocie z pracy. w smaku nie sa najgorsze, ale na więcej niż 3-4 sztuki w ciągu dnia nie mam ochoty

Gość Delia Coco
Zamówiłam i nie wiem skąd te negatywne nastawienie Moim zdaniem to pierwszy normalny środek na odchudzanie zjadalny smaczny i działający w sposób oczywisty. Zajadam między posiłkami żeby trzymać dietę bardzo łatwy sposób nie tylko dla desperatów i leniwych ale też zapracowanych Ważyłam się jakieś 2 dni temu ( a jem ciastka od miesiąca) schudłam 3 kg ale to nic. za największy sukces uważam trzymanie diety Spróbujcie zanim zaczniecie skreślać ten produkt