Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margeranna

Przestaję wierzyć,że istnieją porządni faceci...

Polecane posty

Jak najszybciej trzeba przestać wierzyć w porządnych facetów. Po prostu lepiej dać im szansę. To takie proste. Czy przez to, że dla jakiegoś faceta wszystkie kobiety to dziwki - dla innych też tak jednowymiarowo ma wyglądać świat? Nie. Są tacy faceci, którzy dają im szansę. I jedyna rada to wzajemność*. ______ * przy założeniu, że nie istnieją ideały.

jestem bez fomy to chyba przez pogode i to co sie teraz u mnie dzieje, opowiadaj co u ciebie

a co sie dzieje u Ciebie? wszystko okej? u mnie? ło panie! dlugo by pisac ;) bilans wychodzi na plusie. wiec spoko.

to fajnie ze na plusie czyli co ? fajna praca, masz faceta czy nadal mieszkasz z kolezanką która była na tym spotkaniu

nie mieszkam juz w Pzn. :( wywialo mnie troche daleko. no a Ty? dziewczyna? praca?

Gość DO dziewcinka
dziewczyno a gdzie teraz mieszkasz? To prawda, że za granicą? :P

Gość tak a co powiesz na to ze
ja spotykam takich : jeden - ogladamy film, kazuje mi sobie gdzies isc bo on musi sie zdrzemnac drugi - zostawia mnie na imprezie bo mowi ze jutro musi wczesnie wstac, sama wracam kilka km do domu trzeci - robi sobie jedzenie i sam sobie je w moim towarzystwie czwarty : mowi ze przyjedzie o 7 spoznia sie nie pisze nawet wiadomosci po czym po 9 dzwoni laskawie oznajmiajac ze juz jedzie kolejny - liczy sobie drobniaki na stoliku nim zamowi kolejne piwo nienawidze tych swin i chamow - facetow

Gość DO dziewcinka
wcześniej taka nie byłaś :classic_cool: czemu nie piszesz w temacie "idę na meczyk.."? :classic_cool:

mam :) zamieszkalismy ze soba cos kolo miesieca temu. Ty jestes w moim wieku gdzies, nie? jej, ostatnio z Pollem o Tobie gadalam :P

jaka taka? bo serio, nie rozumiem aaaaa, zapomnialam o temacie! zaraz go znajde.

Gość DO dziewcinka
taka podejrzliwa :classic_cool:

zawsze bylam :P faceci mnie tego ucza! co gadalam? a nic takiego, tylko to, czy macie nadal kontakt i czy bywasz tu jeszcze. na co uslyszalam odpowiedz - ze juz nie bedziesz siedzial na kafe. wiec co tutaj robisz? :P aaaa, no i musze powiedziec, ze bronilam Cie w jakims tam temacie :P

a na kafe chwiloiwo jestem , a co do bronienia mnie to nie musisz tego robic bo kafe to specyficzne miejsce , wiesz chyba o tym ;)

Gość DO dziewcinka
czyli nie chcesz napisać czy zostałaś w Polsce :(🖐️

do dziewcinka - no pewnie, ze moge napisac. nie ma mnie teraz w Polszy.. masz odpowiedz. teraz ja oczekuje na moje pytanie - znamy sie? jesli tak to skad? ktos Ty? :) cream - wiem, wiem, dlatego lubie to forum. jest inne od wszystkich :) "na chwile" czyzby? :P