Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipotekaa????

Wnuki ktore sa lepsze a ktore gorsze? Od syna czy corki?

Polecane posty

Gość hipotekaa????

Wnuki ktore sa lepsze a ktore gorsze? Od syna czy corki? Dzieci syna zazwyczaj - nosza zazwyczaj nazwisko dziadka - syn spokojnie przy dzieciach moze robic kariere Dzieci corki - rzadko kiedy nosza nazwisko dziadka - marnuja kariere corki - niszcza corce urode Czyli to dzieci syna powinny byc bardziej kochane a czesto jest jednak inaczej. Znam ze sto przypadkow gdzie to jeszcze wnuki nieslubne od corki sa lepiej traktowane.

Gość pierwsze.słyszę
co za dziwne pytanie?

Gość gupooole
głupie pytanie wiadomo że lepsze po synu

Gość gupooole
te nieślubne to tylko dlatego bo pewnie rodzice pomagają w wychowaniu i są bardziej zżyci z wnukiem. TYLKO DLATEGO. w głebi serca zawsze kocha się najbardziej syna i jego dzieci

Każde są lepsze, nie ma gorszych!!!!! Co to za dyskryminacja wgl? Dzieci to są dzieci, a nie wnuki kochane i niekochane

Gość hipoteka????
gupooole - no wlasnie jestes mezczyzna. Z tym ze rodzice musza miec pewnosc ze to jest w 100% twoje dziecko.

Gość POJEBAŁO CIE ?
JA MAM NA TO WYJEBANE CZY TY MASZ INNE TEMATY W ŻYCIU, CZY TYLKO JAKIEŚ JEEBANE WNUKI ????

Gość gupooole
no to inna sprawa, badania DNA i można kochać :)

Gość do gupooole
Matka kocha bardziej syna Ojciec kocha bardziej corke z tym ze z wnukami jest inaczej :)

Gość do gupooole
matka moze kochac dzieci corki a ojciec moze kochac dzieci syna Masz dzieci i stad te twoje obserwacje?

Gość chyba jenak po córce
miałam taką syt, siedzę ja teściowa i jej córka moja szwagierka, ja w zaawansowanej ciąży. i teściowa do szwagierki: "no ty się już bierz za dzieci bo ja chce jeszcze babcią być" na to szwagierka mówi no przecież będziesz bo anka w ciąży, a moja teściowa " ale taką prawdziwą babcią chce być". dziś mój syn jest jej jedynym wnukiem, bardzo go kocha ale pamiętam o tych słowach i żal pozostał.

U mnie wnuki od strony córek rozpieszczali ale synów były traktowane wyjątkowo :) Dostały większość spadku i ogólnie całe życie im się pomagało. Nosili nazwisko rodu hihi

Jak matka kocha bardziej syna, a ojciec córke???? Płeć nie ma znaczenia, jak sie ma dzieci to kocha sie je rowno chyba nie????

Gość lamella
moim zdaniem kocha sie bardziej te wnuki z którymi sie mieszka, lub niedaleko, a jesli jest to wnusia to juz wogóle. wnuczkis a bardziej kochane, sa to male sliczne laleczki, kocha sie je za sam wyglad. chlopak takiego wrazenia nie zrobi niestety i musi sie wysilac by czyjs zachwyt wzbudzic.

kocha się bardziej syna :) zawsze ojcowie rozpieszczają córki ale też kochają synów tak naprawdę

Gość lamella
co to znaczy "zawsze"? jakies statystyki przeprowadzilas w polsce ze śmiesz pisac "zawsze" a wiec wypowiadac sie w imieniu polaków?

Gość dobrze prawisz
no niestety takla smutna prawda że dziadkowie często faworyzują wnuki z jednej strony,a le czy od syna czy od córki to zależy chyba od układów w danej rodzinie- kto z kim jest bliżej, z kim jest większa więź emocjonalna. niestety tak jest

Gość czytam to i nie wierze!!!!!!!!
co wy piszecie za glupoty? Wypowiadaja sie matki??????????????????

Gość b.e.a.t.a
Ale wydumany problem. A myslalam, ze to ja mam skomplikowana osobowosc :D

Gość aolkaaaaaaaa
dzieci syna kocha się bardziej tak jak syna sama mam dzieci to wiem :) jednak to prawda dom już przepisaliśmy na syna najstarszego a ziemie na młodszego córki będzie i tak maż utrzymał więc im nie trzeba pieniędzy

Gość bardzo latwo odpowiedziec
wystarczy pomyslec: Matka na ogol zawsze bedzie sie bardziej zajmowac dziecmi córki, bo sie latwiej z nia porozumie, obie sa w miare podobne. Co do syna - nie chce wchodzic w droge synowej i jej koncepcji wychowywania dzieci . Z dziecmi corki jest przez to bardziej zzyta, nie to ,ze lepsze czy gorsze.

Gość tggggt6
w 1000% zgadzam sie z postem powyzej :)))))

Gość dziwne co tu piszą ludzie
Ja mam syna mój brat ma dwoje dzieci (dwóch synów), drugi brat ma też dzieci (syna i córke) a mój ojciec jakoś najbardziej uwielbia mojego syna(dziecko swojej córki) i trzeci brat który nie ma własnych dzieci również jest najbardziej za moim synem. A co do podziału majątku to owszem jednemu bratu - ojciec kupił dom, drugiemu kupił dom a ja mieszkam w apartamencie z tatą bo rodzice są po rozwodzie.

Gość dziwne co tu piszą ludzie
I innym wnukom jeśli proszą o coś dziadka to potrafi im odmówic a mojemu synowi ani razu nie odmówił. Np. kupna słodyczy, zabawek, spaceru,itp.

Gość dobrze prawisz
no to sama widz, ze Twój ojciec faworyzuje Twojego syna choć to niezbyt fajne z jego strony

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Które gorsze? Te od głupszej matki. Gdybyś nie umiała czytać miedzy wierszami to te od ciebie...

Gość a ja mam wrazenie, ze dzieci
corki (czyli mojej szwagierki), sa lepiej traktowane niz moj syn. zawsze tesciowa pierdoli, jakież one piekne i madre, jakby moj byl ulomny...

Gość Miraculum5
A ja słyszałam teorię, że bardziej kocha się wnuki córki, bo wiadomo, że są jej. A syna mogła jakaś dupa wrobić w dzieci, może nie są jego a nie wie o tym itp