Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

kolega

Polecane posty

Gość makal

wkurzylibyście sie za taki tekst od kolegi ktory wyslalwam mail a wy widzac go ale nie mogac odpowiedziec piszecie na czacie ''sorki ale teraz cwiczę'' a on odpowiada '' a po co mi taka wiadomosc co ty robisz'' i generalnie wysmial ze poinformowalam ze teraz nie bede mogla odpowiedziec na mail w sumie ma juz kolezaneczke i mnie ma w dupie nie odzywa sie juz nie chce pomocy mojej nie proponuje niczego bo ma kolezaneczke chuj jebany kurwa jego mac nie nawidze gnoja i zajebalabym

Widocznie nie jesteś mu do szczęścia potrzebna. jak nie obchodzi go co robisz to po co mu sie narzucasz?

Gość makal
wiec niech spierdala chuj jebany tylko mnie krew zalewa bo nie raz tak sie czulam i znow sie dalam nadbrac znow pomoglam znow rozmawialam a teraz jest kolezaneczka do pomocy wiec chuj juz sie nie odzywa dzis byl pierwszy dzien w pracy to nawet nie napisal nic co i jak jak mu sie podobalo kurwa chuj jeden zajebala bym normalnie gnoja teraz tak go nienawidze ze ja pierdole

Jak go nie nawidzisz to daj mu spokój, po co go męczysz sfrustrowana wariatko? Niech se zyje z daleko od ciebie

Gość Alcaraz
zazdrosna jesteś. podoba ci się jego ben

Napisałaś za krótkie zdanie "Sorki" ale za Co sorki? Ludzie nie mają umiejętności czytania innym w myślach ...