Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Singiel Idealista

Jak byście zareagowały na list miłosny od faceta, któremu dałyście kosza?

Polecane posty

Gość Singiel Idealista

Wiadomo, że każda kobieta ma jakiś czuły punkt który może okazać się kluczem do jej serca. Ta do której zamierzam napisać (ręcznie, na ozdobnym papierze) deklaruje się jako wrażliwa romantyczka. Sądzicie że w tym sposób poprawię u niej swoje notowania?

Gość Jolka17.
na policje bym zgłosiła

Gość lek
Byłoby mi bardzo miło dostac taki list. Pisz śmiało !!!:)

Gość Pisz, jak najbardziej
i podaj swój adres zwrotny. Może ona też odpisze? List pisany odręcznie. To naprawdę romantyczne:-) Takie trochę starodawne ale bardzo sympatyczne.

Gość romantyczny flet
napisz to ocenimy

Gość pisanie listów to sztuka
w dzisiejszych czasach, gdzie pisze się krótkie sms-y pozbawione treści, dwuznaczne, mało czytelne napisanie listu , nie tylko miłosnego jest sztuką, i nie każdy potrafi go napisać bo trzeba w to włożyć trochę pracy szarych komórek, a wam ich brak ! wolicie gg, sms, ale list napisać ? nie wiecie jak, matoły i degeneraci życiowi ! reakcja na list, pięknie napisany [tylko bez słodzenia] na pewno będzie korzystna. papier ozdobny ? a po chuj ! napisz na zwykłym, byle mądrze :P

Jak nie ma odzewu emocjonalnego wyjdziesz na frajera i bedzie toba pogardzac Zanim wyznasz jej m ilosc postaraj sie poznac jakie sa jej uczucia do ciebie .Wyznania milosci robi sie przy pewnej temperaturze zwiazku inaczej smakuja jak zimna herbata:)

Gość Można wiedzieć?
do romantyczki taki list na pewno przemówi. Ja bym się poczuła jak w dawnych czasach, kiedy to mężczyźni zabiegali o kobiety. Wspaniały pomysł:)

Z jakiego powodu dała Ci kosza? Uważaj, by nie był przesłodzony i by nie śmierdział patosem, też jestem za zwykłym papierem.

pisanie ręczne i od serca zrobi większe wrażenei niż wydruk :) ważne są jednak słowa, które napiszesz i to kim dla neij jesteś

Gość bimbom
Każda kobieta, która deklaruje się jako wrażliwa romantyczka, w rzeczywistości jest wredną suką z kamiennym sercem. Zamiast pisać do niej odręcznie listy na ozdobnym papierze, pokaż jej że jesteś prawdziwym meżczyzną, silniejszym od niej.

Gość tak myślę..
Obawiam się, że jeżeli ona nic do Ciebie nie czuje, to list tutaj nie pomoże... Nie wiem, może się mylę, ale nie sądzę, żeby najpiękniejszy list zmienił uczucia. Kiedyś, jako nastolatka dostałam list, który mnie zaskoczył. Byłam na wyjeździe i był tam trochę otyły chłopak, kolega, jeden z wielu, nawet nie zwróciłam na niego uwagi. Po powrocie do domu dostałam od niego list... Nie wiedziałam, co zrobić. Chciałam nawet coś odpisać, ale nie wiedziałam co.. odkładałam to i w końcu nie odpisałam. Po prostu tego nie czułam. Listy był ładny, ale niczego nie zmienił. Po prostu, on mi się nie podobał, nie pociągał mnie. Moim zdaniem lepiej ją poznaj, zaprzyjaźnij się.

Gość Szalona Romantyczka:)
nie odwodźcie go od tego zamiaru, bo może ja właśnie czekam na taki list i się przez was nie doczekam. Odrzuciłam kogoś, ale nie dlatego że nie podoba mi się, czy nic do niego nie czuję. Zwyczajnie się wystraszyłam uczucia, bo on nie za bardzo okazywał mi, że jest zakochany a ja jemu wcale. :(

Gość tak myślę..
No dobrze, romantyczko, ale gdyby ten ktoś spróbował się z Tobą zaprzyjaźnić? Zaczął spędzać czas? To miałabyś coś przeciwko? Ja uważam, że lepiej się poznać, a nie bawić w jakieś romantyczne gesty, które nie mają przełożenie na życie realne. Moim zdaniem fajniej jest razem pójść do kina, niż dostać list miłosny.

Gość Szalona Romantyczka:)
teraz chciałabym cofnąć czas i się zaprzyjaźnić, ale najpierw niech wyśle do mnie ten list :)

Gość a masz ładny charakter pisma?
to pisz, bazgroły zrobią odwrotne wrażenie :)

Sama dostałam dwa takie listy, jeden dużo zmienił- M. kochałam, drugi niewiele- K. był dla mnie tylko kumplem.

Gość dziś 13 - stego
doskonały pomysł:)

Wychodzi na to ze jednak jestes frajerem i ona bedzie toba pogardzac ze sie ponizyles.Zebrales o milosc,szantazowales emocjonalnie .Potwiedzaja to kobitki piszace powyzej.Czytaj je uwaznie. Radzilbym zostawic takie wyznania na czas gdy temperatura zwiazku osiagnie jakis goracy poziom.Jesli cie zostawila popros tylko w liscie aby napisala co nia kierowalo ,ale tak szczerze i nie obrazaj sie jak uslyszysz pare gorzkich slow.Moze tam bedzie klucz czy warto wyznawac milosc:) ? tej wlasnie osobie ? a moze czy w ogole warto w nia inwestowac ?

Gość list powienien byc bez
błedów ortograficznych, gramatycznych. Pisany z sensem, bezpretensjonalny i nie ckliwy. Oryginalny. Wtedy schowa go sobie na mila pamiatkę.I to ci powinno wystarczyc.

Gość pisz!
sympatyczny pomysł, może coś z tego będzie.