Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sliczna buzia

kochanek przyjacielem faceta

Polecane posty

Gość sliczna buzia

Jakiś czas temu mój facet wyjechał na tydzień do pracy za granice. Nie powiem ale jakoś zbytnio sie tym nie przejęłam szczerze to odetchnęłam że troche od niego odpoczne i spędza czas sama z sobą. Któregoś dnia napisałam do naszego wspólnego znajomego z którymś mnie kiedyś cos połączyło. zaprosiłam go do siebie i stało sie. Wypiliśmy drinka i zaczęlismy sobie wspominać tamtą noc. Zaczęliśmy sie całować pieścić w końcu kochać było cudownie. Został u mnie na noc rano jak stare małżeństwo zjedliśmy razem śniadanie wzięliśmy kąpiel przy nim zapomniałam o całym świecie. Kolejną noc spedził także u mnie to była jeszcze bardziej upojna i fantastyczna noc.Dawno nie spędziłam tak cudownego czasu i nie uprawiałam tak zajebistego seksu. Niestety ale mój facet wrócił i musiałam wrócić do szarej rzeczywistości. W mojej głowie wciąz widze nasze noce. Wciąż o nim myśle i mam ochote na więcej. Nie wiem co mam robić ciągnąć dalej ten romans czy dać sobie spokój?

Gość demimore
jesteś ścierką

Gość sgdfg
biedny ten twoj facet, ma dziwke pod dachem i o tym nie wie

popieram powyzsza wypowiedz! Odejdz od niego, nie sobie znajdzie porzedna kobiete.

Gość Kochająca mammmmma
Dlaczego kochanek przyjacielem faceta????

I teraz musisz mu o tym wszystkim powiedzieć i odejśc jesli masz choć odrobinę godności i nie jesteś totalną szmatą

Gość Kochająca mammmmma
Ja tu wyrzutów sumienia ani miłosci nie widzę.

Gość takie tam duperele nic więcej
Facet przywiózł kasę więc niech spada zarabiać kolejną a Ty szalej z kochankiem :D

Gość TRupia dłoń
Zajdź z nim w ciążę :D Ciekawe czy nadal będzie tak super