Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionasfer

ambicjonalność mojego chłopaka zaczyna mnie męczyć - nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość zmartwionasfer

Mój chłopak ma 26 lat, jest bardzo ambitny i stara się być perfekcjonistą. na początku mi to imponowało, ale teraz przeszkadza. Tak się nakręcił, ze praktycznie na nic nie ma czasu. Dąży do tego aby być najprzystojniejszy, najmądrzejszy, najinteligentniejszy. Rozpoczyna kolejne studia, uczy się kolejnych języków, spędza coraz więcej czasu na siłowni, więcej pracuje aby lepiej zarabiać. Ciągle chodzi w markowych ciuchach bo dla niego chodzić np w butach za mniej niż 200 zł to obciach. Sam mówi, ze dąży do tego aby być lepszy od innych bo jego zdaniem tylko do najlepszych świat należy. Już ma pełno kasy, samochód i mieszkanko i jest bardzo przystojny ale on ciągle uważa, że to za mało. Próbowałam z nim rozmawiać, ale to na nic. Już nie wiem co mam robić.

Gość Kochająca mammmmma
Wielki mi problem. Weź z niego dobry przykład i czerp z życia. Nie każdy lubi siedzieć przed tv i oglądać telenowele brazyllijskie czy modę na sukces.

biedak musi miec zajebiste kompleksy :O

Gość dr Steven Dupcypizdek
daj mu dupy ze dwa razy niech ci zaplacici za numer po 500 zl nie bedzie juz tak chodzil jak narcyz :D

nie lubię takich pedałów moja siostra miała takiego to nawet wódki nie wypił