Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GreenAjs

Oczy do oceny??:)

Polecane posty

ramtata:) a ja tam sobie go nie współczuję:) ogólnie podobają mi się duże oczka:) ale u innych bardziej niż u mnie samej:):D

trudno ;] kształt raczej ładny choć nie wiem jak może odnosić się do reszty buźki. a kolor włosów bardzo ładny ;]

naturalny? to jeszcze lepiej :) a co do oczu to właśnie brak ostrości sprawia że twój kolor wygląda jakby to były plamki ;) na ostrej foce pewnie to pomieszanie kolorów ciekawie y wyglądało :)

Gość *liliann
Stosuj inny makijaż, bo nie pasuje do oczu. I zajmij się brwiami. Oczy same w sobie OK :)

no naturalny:):D nigdy nie farbowałam, i nie mam zamiaru:P na razie...:D z brwiami??:D to co ja mam z nimi zrobić??:D do łysa wyskubać:D

może kiedyś:D jak będę siwieć:d ale na razie nie:) mimo, ze wiele osób jest przeciw blondzikowi:D

Gość annia.....................
Oczy masz bardzo ładne.Tylko nie wal tyle tuszu.

no teraz juz ograniczam ten tusz...:D no ale nie który farbowany, też ładny:) byle nie był za jasny:D

Gość *liliann
Nie wyskubać, przyciemnić troszkę :) I może niech kosmetyka się nimi zajmie.

leviatan- no rozumiem, kwestia gustu;) przyciemnić??:) no coś Ty nie będzie mi to pasować:) bo jestem naturalną blondynką a jak sobie ściemnię rzęsy to to bardzo kiczowato wygląda:P próbowałam kiedyś kredką na ciemniej i było okropnie;) ale ogólnie nie mam takich jasnych, spójrz tutaj http://www.voila.pl/003/c1o3h/index.php?get=1&f=1

no niszczy, nie da się ukryć:P ale są maski, szampony, i odżywki itd. że w jakimś stopniu da się zregenerować:D ale zawsze zostaje jakiś ''uraz'' :D

Gość *liliann
Może źle to robiłaś :) Ja też jestem naturalną blondynką, zawsze bałam się przyciemniania brwi, ale jednak dużo to daje, bo dodaje głębi. Wrzuciłabym swoje oczy, ale mam zdjęcie całej twarzy i wstydzę się 😭

GreenAjs -> szczerze to wole siwą o zdrowych gęstych włosach niż farbowana ale ze zniszczonymi ;)

Gość to wytnij oczka w paincie
nic w tym trudnego

Gość Przepraszam ale
co zrobisz jesli ci napiszemy, ze sa do niczego albo nieladne, albo... Wydlubiesz je sobie, czy wymienisz na inne?

Gość t_a_k n-i-e
Takie ajkby wyprane

Gość *liliann
No w sumie, od karnacji zależy :) http://www.voila.pl/011/cbmqh/?1 Trudno, cały ryjek wrzucę. U mnie brwi są dodatkowo przyciemnione cieniem, więc ogólnie są trochę jaśniejsze. A włosy też naturalne.