Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GreenAjs

Oczy do oceny??:)

Polecane posty

lilian, oj tam każdy wygląda inaczej, nie musisz się wstydzić;) spokojnie...:):D albo wykadruj tylko oczy:) i też będzie widać:P nie wiem, raz jak szłam na weselę byłam u kosmetyczki, i ona robiła mi makijaż 'profesjonalnie' i ona też mi je przyciemniła, i była jakas masakra:) makijaż śliczny, ładnie wyglądałam, ale brwi okropne, przyszłam do domu i zmywałam;p może dlatego, że nie jestem przyzwyczajona;) lev. no masz rację;)

nie nic z nimi nie zrobię:) po prostu chcę wiedzieć, co wy uważacie;p

no bardzo ąłdne oczy :) i takie brwi pasują;) ja bym się nie odważyła chyba;D

Gość *liliann
@ GreenAjs Przyciemnianie brwi trzeba robić stopniowo, żeby przyzwyczajać się :) Mi jak za pierwszym razem kosmetyczka zrobiła to potem parę godzin siedziałam z kremem na brwiach, żeby zjaśniały. Ale potem to już kwestia przyzwyczajenia.

Gość Przepraszam ale
tylko po co? Jesli iles osob na kafeterii powie Ci, ze masz brzydkie oczy, ze niewydepilowane brwii i nie wiadomo jakie jeszcze glupoty, a zrobia to po to by sobie poprawic samopoczucie to co Ci to da?

lil...:) no w sumie racja:D jutro coś z nimi zrobię:) i zobaczę jak to będzie;) może jakoś się przyzwyczaję:D

wydepilowane brwi??:D osz kurczę;D zazwyczaj je reguluję:p nie depiluje:D:) nie nic nie zrobię:):D ja wiem, jak wyglądam jakie mam oczy itd. a to tylko wasza opinia:)

Gość chce się pochwalić i tyle
przeszkadza ci? krytykuj. nie przeszkadza zostaw w spokoju. nie zadawaj tylko głupich pytań

Gość *liliann
@ GreenAjs A powiedz mi, czy na swoim zdjęciu, przy dolnych powiekach masz jakiś brzoskwiniowy cień czy mi się wydaje? Bo przez to oczy wydają się zmęczone. @ Levviatan Dzięki :)

Gość Przepraszam ale
Racja wyregulowane. Skoro wiesz jak wygladasz to po co Ci opinia innych? Ale nie rob tego co lilian, nienaturalnie to wyglada.

Gość chrzonstka
nie podobaja mi sie kolor jakis taki matowy, nie gleboki, malo ''wyrazisty''. rzesy to tragedia.... uzywaj mniej tuszu.

Gość *liliann
@ Przepraszam ale Bo to nie było na żadne wyjście, na co dzień ani nic w tym stylu, tylko do zdjęcia. Na co dzień mam delikatne, ale wyraźne. No :)

przepraszam (...) no ale co w tym złego, że chcę znać opinię innych:P chyba nic...:D

Gość *liliann
Broń Boże, nie każę tak nikomu robić do jasnej cery i oczu :)

Gość chrzonstka
liliann- co ty peirdolsiz ze sie wstydzisz fotke wrzucic? ladna z ciebie kobieta. fajny masz nos. bardzo ladne oczy.

chrzonstka -> weź pod uwagę ze zdjęcie mało ostre więc kolory się rozmywają ;)

Oczy jak oczy, najważniejsze chyba, żeby zdrowe były. Jeśli mam coś powiedzieć, to faktycznie, nawaliłaś tego tuszu za dużo. I tyle 🖐️

Gość chrzonstka
liliann-- przypominasz mi Leann Rimes

Gość *liliann
@ chrzonstka Poznałam już realia kafe, że pojazd musi być po każdym, także wiesz, wolę nie ujawniać się. A nos to mój mały kompleks zawsze był. Mały i zadarty.

Gość Przepraszam ale
Nie nic zlego, jesli Ci na opini innych zalezy... A na marginesie bardzo fajny kolor oczu.

Gość *liliann
Dzięki, dzięki, ale to temat nie o mnie :)

Gość chrzonstka
liliann- oszalas!!! nos twoj kompleks! zabilabym dla nosa takiego jak twoj 😭 jest fajniutki naprawde.!

Gość chrzonstka
rozumiem ze jakosc zdjecia nie najlepsza- aczkolwiek kolor mi sie nie podoba- wyplowialy. nie lubie takich .ogolnie uwazam ze 95% ludzi ma ladny kolor oczu, niestety te dla mnie naleza do pozostalych 5 %.

Gość *liliann
Bo mały, dlatego mi zawsze dokuczali. Kiedyś jak byłam grubsza to ginął między policzkami :) Teraz jest lepiej. Nosiłam też kolczyk, ale w lipcu minęła mi faza na to.

Gość *liliann
Teraz sądzę to samo :) Ale zrobiłam go sobie na 18. i miałam sentyment.