Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany narzeczony

Jestem 21 Szok

Polecane posty

Gość zalamany narzeczony

Moja narzeczona z ktora mam brac slub we wrzesniu powiedziala mi ze przed slubem musi mi cos powiedziec wiecie co??? Powiedziala ze jestem jej 21 partnerem seksualnym ROZUMIECIE 21!!! Jestesmy razem dlugo bo od 2003 roku i mamy 28 ona i 29 ja. Co mam myslec slubu chyba nie bedzie.

Gość powiem i ja ......
no to jeśli weźmiemy pod uwagę że nigdy Cię nie zdradziła to do wieku 19 lat musiała się dziewczyna nieźle uwijać ....wcześnie zaczynała po prostu :) ale chłopie co było przed tobą to było liczy się co tutaj i teraz w końcu

Gość zalamany narzeczony
a jak byscie sie czuli gdyby wasza cos takiego wyjawila??? przeciez nie ma nic co moglbym z nia robic a jeszcze tego nie zna przykre. Ja rozpamietywac nie zamierzam wyp...lem ja juz za dzrzwi znajde sobie inna.

Gość NieUstraszona
Koleżanka studiowała w USA. Podczas studiów zaliczyła ok. 80 facetów, Twoja dziewucha wymięka... :-D

Gość uzupelnie
te straty z mila checia

Gość ale bzdety
no i co z tego???? jak kobieta miala wielu partnerow to od razu kurwa ale jak facet zaliczal wszystkie po kolei to amant/maczo , a nie kurwiarz :-O i oczywiscie tacy faceci co maja bujne zycie seksualne za zony najchetniej wzieliby dziewice:-O, no bo jak to tak, ze ON nie jest pierwszy:-O

Gość mosca
raaany, ale skoro chciałeś się z nią ożenić, to chyba coś do niej czułeś nie?? czy liczba partnerów seksualnych tak bardzo wpływa na osąd kobiety?? jeśli Cie nie zdradziła, a wiedzialeś ze dziwicą nie była to chyba mogłeś się tego spodziewać , to było przeciez zanim byliscie razem i nic Ci do tego

Gość oszukany narzeczony
juz napisalem u tej z 13 facetami, chodzi o szczerosc na ch..j klamala ze miala 5 rozumiem ze mozna lubic seks bo sam lubie tym bardziej przypadkowy ale powtarzam ze sie przyznalem a nie robilem z tego wielkiej tajemnicy.

Gość ????
A co ma liczba partnerów do doswiadczenia?

Gość ????
przeciez nie ma nic co moglbym z nia robic a jeszcze tego nie zna przykre. Skąd wiesz? Może ze wszystkimi rypała się w podobny sposób...

Gość bezimmienny w imieniny
mosca , a wiedzialeś ze dziwicą nie była to chyba mogłeś się tego spodziewać No nie wiem czy ktoś się spodziewa aż tylu poprzedników

Gość szok szok szok
powiem Ci ze ja jestem w szoku jak moja miala przedemna 5 a co dopiero 21 szok nie wiem co bym zrobil na twoim miejscu

po kolanach do czestochy niech chloptas popierdala .....wszystkim laska odpowiadala a jemu nie....

zalamany narzeczony wez cnotke.....przynajmniej bedziesz mial powod do rozwodu....bo nie dopuszcza :D

Gość NieUstraszona
Koleżanka w USA "wszystkich kochała" - jak skwitowała pod koniec wypowiedzi, więc może twoja także? :-D

Gość Stary !!!!!
Ty spierdlaj od takiej dziwki jak najdalej !!! Pozniej idziesz ulicą a tu co drugi rąbał Twoją żonę :-( Pogoń kaszalota w pizdu !!! I na bank podczas waszego związku zaliczyła jakieś przynajmniej pięć sztuk dorodnych kutasów...NIE ŻEŃ SIĘ !!!

Gość :-D
'nie zen sie' to generalnie dobra rada, niezaleznie od liczby partnerow :-]

Gość kurka no
mam 41 lat i 2 facetów miałam :O

kurka no to spiesz sie kochac tych mezczyzn.....oni tak szybko umieraja :)

na twoim miejscu nie wiazalbym sie z taka osoba bo ta osoba mysli tylko o sobie :D jesli facet ma duzo partnerek tzn ze zawsze myslal o sobie to takie duze dziecko bedziesz mial przesrane

Ilosc partnerów duzo nam mowi o nas samych :D ze jestesmy jebanymi egoistami i myslimy tylko o sobie a ludzie nigdy sie nie zmieniaja :D

Gość :-D
btw, nie przyszlo ci do glowy, ze powiedziala ci tak, zeby z toba zerwac? jezeli przez ponad 8 lat (dobrze licze?) zyla w obawie, ze nie bedziesz jej chcial kiedy sie dowiesz, to bardzo jej wspolczuje. co do ciebie - jezeli nie potrafisz sobie z tym poradzic, to spie***laj od niej daleko i nigdy nie wracaj, bo nic dobrego was nie czeka. jezeli zostaniecie razem, temat bedziecie wracac dopoki tego faktu nie zaakceptujesz. Slowem - mialbys teraz bardzo ciezko. z drugiej strony - czy wasza milosc nic dla ciebie nie znaczy? znales ja dobrze, jezeli byla dla ciebie tak wyjatkowa, jedyna - to czy cos, co dzialo sie zanim byliscie razem zmienia jej wartosc w twoich oczach? :-] moze to twoja urazona duma jest problemem? a tak ogolnie - dla mezczyzny w twoim wieku zawsze lepiej jest sie NIE zenic :-D

Gość kurka no
fev hehehe choć nie do śmiechu mi wcale.

Gość aerfg
Ja pierdziele, to chciala byc kobieta szczera i przyznac sie, to ten jeszcze robi problemy... Znajdz sobie cnotke i siedzz nia. Ale problemy ja pierdziele, jak bedziesz o nia dbal(jak o zone), to sie puszczac nie bedzie.

Faceci będą mówić że to kurwa a kobiety że ona ma prawo a faceci moga zaliczać i jest spoko bla bla bla.No cóż muszę przyznać że miała sporą liczbę partnerów co jest podejrzane.No ale jeśli Cię kocha i ty ją również to nie uważam by było to aż tak ważne by zrezygnować ze ślubu. Oczywiscie decyzja należy do Ciebie a i ja miałbym wątpliwości.Nie chodzi już o nią ale o sam fakt że skoro miała 21 facetów może robic skoki w bok i wgl :)

Gość john o'connor
myślę że zaniżyła, żeby nie ranić

MichałekNiedowiarek glupek jestes podobnie jak autor watku