Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyjawieem

czy 13stu partnerow seksualnych w wieku 25 lat to duzo?

Polecane posty

Gość czyjawieem

mam 25 lat i 13stu partnerow seksualnych na koncie, wiecie co jest zabawne? Kazdy kolejny mysli, ze bylo przed nim zaledwie trzech, ale zaden sie nie zastanawia, jakim cudem jestem tak dobra w lozku i gdzie sie tego wszystkiego nauczylam hehe normalnie gram niedostepna i grzeczna dziewczynke, wiec zadnemu do glowy nie przyjdzie, ze takie ze mnie "ziolko" :) naiwnosc mezczyzn nie zna granic :)

Gość czyjawieem
mnie czy im????? wiem ze to co pisze jest wredne i slabe generalnie, ale... taka prawda :D chodzi o to, jak wielu z Was - mezczyzn- zyje w blogiej nieswiadomosci, wierzac swoim "porzadnym kobietom" ze takie sa porzadne :D

Gość karoldabek
takich ziolek wiecej to i w polsce byloby lepiej

Gość czyjawieem
moze 13scie to nie jest jakos duzo, ale tez nie jest to stereotypowe, akceptowalne "do 5 sztuk" gdyby wiedzieli, nie chcieliby mnie znac!

Gość asiaxxxxxxx
czytalam juz dzis cos takiego i facet zostawil nazeczona przed slubem bo mu powiedziala cos podobnego, takze nie wiem czy jest sie czym chwalic

Mówię - zamknąć topic, bo znowu wylęgarnia trolli się zrobi.

Gość czyjawieem
zdzichu, no w jakiej ja zyje nieswiadomosci???

Gość karoldabek
tylko 13nastka to pechowa liczba zmien ją

Gość czyjawieem
asia - ja nigdy sie nie przyznam, nie wiem czym sa wyzuty sumienia, wiec... mnie nic nie bedzie "meczylo" :) kiedys, gdy spotkam tego odpowiedniego, poudaje, ze jestem mniej doswiadczona niz jestem powiem, ze przed nim byl jeden gora dwoch, ale kazdy na dluuugo... i bedzie myslal, ze to on obudzil we mnie wulkan seksu i nigdy nie dowie sie o moich przygodach :D

teraz jestes roz**bunda ale nie martw sie jak urodzisz to bedziesz jak zarowka z przodu ciasna a dalej proznia:) pod latarnie:)

Gość 13 partnerów????
autorko czy Ty jestes nimfomanka?

Gość czyjawieem
sweete - no i tutaj wlasnie pragne poruszyc ten mit, o "rozciagnieciu" pochwy, jestem wyjatkowo ciasna :D kazdy z moich partnerow sie tym zachwyca, dzieki temu mitowi (ze duza ilosc seksu "rozpycha") oni chyba tym bardziej wierza,z e ja wielu partnerow nie mialam :D Poza tym, gdyby bya to prawda, to kazda -nawet z jednym partnerem- uprawiajaca seks codziennie, bylaby "rozepchana" :D gdzie tu logika???

Gość sdfklfldldlsslxxl
Mam na koncie sporo więcej, ale uważam, że 13tu to dużo

Gość czyjawieem
nieE Bynajmniej! nie jestem nimfomanka, bardzo skrupulatnie dobieram partnerow, zaden z nich nie byl "przygodnym seksem" a zawsze po kilku randkach itp i zawsze chca sie wiazac :) wyieram tylko "towar" z gornej polki... jestem po prostu bardzo atrakcyjna i korzystam z tego, nie bawie sie w zwiazki, nie zakochuje... pospotykam sie kilka tygodni, ewentualnie miesiecy z jednym i wymiana na nowy model... tyle... moge zyc tez bez seksu, mam wibratory :D

Ja pierdolę, dobra bawcie się tu sami jak chcecie.

Gość karoldabek
to ja rzadziej zmieniam skarpety

Gość czyjawieem
nie oszukujmy sie, nie umowie sie z kims kto nie zapewni mi rozmowy na poziomie, kto nie zapewni mi rozrywek na konkretnym poziomie, kto sam nie ejst na poziomie, ponadto preferuje starszych mezczyzn (ok 35 roku zycia) wiec jesli sa na wysokich stanowiskach, reprezentuja pewien poziom, a tylko TACY WZBUDZAJA MOJE ZAINTERESOWANIE! To chyba naturalne, ze oczekiwania sa adekwatne do tego co mam do zaoferowania? (poza tym ze mialam tylu partnerow, nie mozna mi nic zarzucic, ale tego oni nie wiedza) Gdybym chciala, juz bylabym zona jakiegos bogatego prezeza, przedsiebiorcy, lekarza, adwokata... poznalam i poznaje "ich" mnostwo, tylko tacy mnie interesuja, ale na razie sie bawie, jesli naprawde sie zakocham, grubosc portfela nie bedzie juz miala takiego znaczenia... ale nikt taki jeszcze na mej drodze sie nie pojawil.. naprawde wyjatkowy!

Gość sdfklfldldlsslxxl
Kiedyś przestaniesz ich liczyć;)

Gość mosca
fajnie, że masz bujne życie erotyczne, ja też :D ale wiesz, pisane to jest w taki sposób, jakby to był jakiś mega powód do dumy, może i jest bo ładna musisz byś i atrakcyjna, ale nie każdy kto ma mniej niż 13 partnerów jest gorszy ;p swoją drogą faceci to naprawdę naiwne istoty- ja każdemu mówię, że jest tym pierwszym hahahahahahhahahahah-na wypadek gdybym z ktorymś chciała spędzić resztę życia ;p tylko niestety świat jest mały a wieści się rozchodzą, trzeba dbać o dyskrecję, bo gdyby wszyscy wiedzieli o ilości Twoich partnerów byłabyś po prostu postrzegana jako K U R W A

Gość 13 partnerów????
ile masz lat ?

Gość czyjawieem
ona na obcasach - ciesze sie :) tutaj na forum, po prostu moge wyzbyc sie hipokryzji :) pisze jak jest, bez owijania w bawelne, jakos mnie naszlo, nudze sie bo mam kontuzje po treningu i musze tkwic w domu, tak tu trafilam i.. chcialam po prostu pogadac... nawet jesli nie jest mle to co pisze! nie oszukujmy sie przedstawiam Wam brutalna prawde o kobietach :) nikt "na zywo" nie posadzilby mnie o takie myslenie :) Kobiety to swietne aktorki, kazda z Was w duchu przyna mi racje czytajac to :) Czasami zal mi mezczyzn - ale tak powaznie mowie - i tego co potrafimy z nimi robic...

Gość karoldabek
no nie nie k...a jak ktos ma ci..ę łajdaczkę to od razu nie k....