Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potraktowana jak dziwka

Jak sie zemscic na facecie?

Polecane posty

Gość potraktowana jak dziwka

Sypialismy ze soba,potem wyjechal,nie pozegnal sie,nie napisal ani slowa.Nie odpowiadal na wiadomosci.Mialam ochote wylacznie na niezobowiazujaca znajomosc,ale tak mnie potraktowac jak darmowa dziwke to nie fair,fajnie jakby odpowiedzial,nie chce z nim przeciez chodzic. Okazal sie najwiekszym dupkiem jakiego w życiu spotkałam. I teraz po 3 miesiacach sie odzywa,ze wrocil i moze sie spotkamy Oczywiste,ze po takim potraktowaniu sie z nim juz nie przespie i oczywiste,ze tylko po to chce sie spotkac. Ale mysle zeby jakos sie zemścic,jednak nie mam kompletnie pomyslu.Umowic sie z nim gdzies i cos zrobic..albo wystawic go...nie wiem. Pomysly?

Gość Aghai
Nie miał wobec ciebie zobowiązań. Zemsta jest dla zakompleksionych słabych osób.

Gość justyna naturalna b.
Zrob mu z zycia pieklo :D Nachodx go, drecz smsami, telefonami, mecz chama

Gość o boshe
chcialas niezobowiazujacego seksu wiec czego teraz chcesz? nie mial obowiazku cie inforomowac

Gość ffhjhgjg
pojdz na spotkanie po czym w jego trakcie dostan sms (umow sie wczesniej z przyjaciolka lub z bramka smsowa, internetowa:)) z wielkim usmiechem przepros i po protu wyjdz. bedzie sie zastanawial co moze byc wazniejszego od seksu z nim, a na to mezczyzni sa baaardzo wuczuleni. wyprobowane-dziala.

Gość kamdorf
umów się z nim a nastepnie zwiąż i zaknebluj, wsadź do skrzynki i wyslij do afganistanu ... tam go talibowie wydupczą :D

Gość Aghai
kamdorf Hahaha, rozwaliłeś mnie.

Gość mghgnmghkjyk
Nawet dziwce należy się szacunek. Bzdury gadasz fiku miku. Zachowanie się należy do gestii zachowującego się, jeśli brak mu ogłady to jego problem a tej drugiej osoby. Ehhh nie ma to jak dzieciaki rozprawiające o życiu i elementarnych zasadach zachowania się. Do szkoły matoły.

Gość Napalona 42 latka
powiedziałaś że już wiecej mu nie dasz,a tobie już cieknie po kolanach ,tak masz mokro.

Gość mireczkowata
a po co chcesz się mścić? Uznaj temat za zamknięty i tyle.

Gość ja wiem ja wiem,.,.,.,..
nakrec go na sie bie tak zeby byl az czerwon y z podniecenia pozniej zapowiedz mu sex, ale powiedz przed tym ze chcesz isc do knajpy ale przed tym wszystkim ze chcesz isc do kina, nie zdejmuj kurtki powiedz ze ci zimno zaraz jak sie zacznie film powiedz ze idziesz do ubikacji i juz nie wracaj nie odbieraj telefonow nie kontaktuj sie z nim, SATYSFAKCJA GWARANTOWANA, a on oszaleje !!!

Gość SmJ
Oglądałaś "Dziewczynę z tatuażem"? Zemścij się tak samo, jak bohaterka na swoim kuratorze :D A tak serio, to nie wiem co się czepiasz. Umawialiście się w konkretnym celu. I tylko to go interesowało, on pewnie tak samo myślał o Tobie.

Gość Aghai
"a on oszaleje !!!" TAAAAAA, z pewnością oszaleje, skoro jako pierwszy ją olał. Jemu nie zależy, a zemsta jest głupotą.

Gość ja wiem ja wiem,.,.,.,..
Aghai "a on oszaleje !!!" TAAAAAA, z pewnością oszaleje, skoro jako pierwszy ją olał. Jemu nie zależy, a zemsta jest głupotą. to nie zemsta ale jak bedzie siedzial w tym kinie w oczekiwaniu az wroci, a pozniej bezie zachodzil w glowe co sie stalo,

Gość jon travolta
powiec ze sie przespisz umow godzine i takie tam niech czeka

Gość SmJ
E tam, nudne pomysły macie na zemstę..

Gość RaZR
Nie trzeba mu było włazić do wyra!

Gość hmmm8889
tak cie potraktowal jak an to zasluzylas... dziwko

Umow sie z nim na seks. Byle nie u siebie. Tylko wczesniej naobiecuj co to z nim nie zrobisz, jak bedzie bosko itd. Chodzi o to zeby facet nagrzal sie siano w lipcu. Zeby mu stal od poludnia, niech mysli ze to bedzie seks jego marzen. Podjudzaj go ciagle namietnymi smsami. A potem po prostu go zostaw samego. Niech sobie skonczy robote metoda "czeping -horsing" I napisz mu smsa "mialam tak wielka ochote na seks- ale jak sobie przypomnialam z kim mam to zrobic to mi sie odechcialo", "znajde lepszego kochanka". Sa jeszcze inne sposoby- ale to juz dla odwaznych i chcacych sie zemscic bez zadnych zachamowan.

"Mialam ochote wylacznie na niezobowiazujaca znajomosc,ale tak mnie potraktowac jak darmowa dziwke to nie fair" czytajcie ze zrozumieniem, jej chodzi o to, że potraktował ją jak DARMOWĄ dziwkę czyli nie zapłacił :D następnym razem pokaż cennik, zanim wypniesz dupsko :D

Gość ASDFGGGGG
POWIEDZ MU ZE :PIERWSZY WASZ STOSUNEK TO PYLA REKLAMA; A TERAZ ZA SPOTKANKOA Z SEXE TO 500 zloty kosztuje:-P NIECH WIE KOGO BZYKAL;

te wasze "zemsty" sa tak żałosne, że bardziej nie można. on ma ją centralnie w dupie, więc żadna śmieszna "zemsta" go nie ruszy.

"POWIEDZ MU ZE IERWSZY WASZ STOSUNEK TO PYLA REKLAMA; A TERAZ ZA SPOTKANKOA Z SEXE TO 500 zloty" buahahah, dokładnie. wersja demo się skończyła, proszę wykupić licencję na moją cipencję :D🖐️

Gość ojeciec
No chyba o to chodzi w seksie bez zobowiązań, nie?Nikt przed nikim nie musi się tłumaczyć, spowiadać, żegnać jak wyjeżdza.Przecież chodzi o dupę a nie o uprzejmości, więc w ogóle nie rozumiem tej twojej idei zemsty. Jak ci z nim dobrze w łóżku, to idz się dalej bzykać a jak nie to olej i tyle. Coś mi się wydaje, ze facet uraził twoje ego:P: tak dobrze mu dałam a dupek nawet się nie pożegnał! hahahahahahahah:D!Załosna jesteś:D!

"heheh,ale ja tez mialam z tego seksu radosc,byl dobry w tym" każdy ma z seksu radość, nie przeżywaj tak. "ja mialam ochote.zal wam d**e sciska ze ktos ma dobry seks" nie, bo mamy codziennie to, o co ty musisz żebrać u przypadkowych facetów, którzy cię traktują jak worek na spermę.

Gość Roman Dmowski
Ty przecież jesteś darmową dziwką.