Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia z Pysia

Zapowiedzi?

Polecane posty

Gość Misia z Pysia

Dziewczyny dajecie księdzu pieniądze na zapowiedzi, ile się tak przeciętnie daje? Jak jest u Was? Bo ja nie mam pojęcia w tym temacie...

slubniczka 2012 A dlaczego akurat tak placisz,ze jeden tak a drugi tak? Sama od siebie czy to jest juz cena narzucona? My w planie mamy by nie placic za zapowiedzi,bo swoja dole dostanie przy podpisywaniu protokolu przedslubnego...

bo my dajemy 50zł mojemu proboszczowi aby były zapowiedzi w mojej parafii, a 100zł księdzu z parafii męza bo tam będzie nasz ślub, u nas się daje za kazda rzecz osobno. zapowiedzi osobno dokumenty osobno zapowiedzi gdzie ślub osobno a za ślub osobno.

moj w parafii nie chcial przyjmowac pieniadzy. u meza byla stawka 200zl

mamy ślub w parafii męza bo właśnie ksiadz jest normalny, nie jest pazerny na pieniadze u mnie za to odwrotność ile byś nie dała to i tak mało. pewnie nawet jak mu zapłacę aby były zapowiedzi to ich nawet nie wygłosi. ale trudno. taki ksiadz, wazne zeby mi dał dokumenty i reszta juz w innej parafii

i biznes sie kreci ;-)))) i wszystko bez podatku i na czarno ;-))))) piekne z was katoliczki, jak mniemam?;-))

Gość Jesssa
A to przy spisywaniu protokołu też dajecie kase?

Gość ciekaweeee
Wiecie co u mnie za zapowiedzi płaci się 100 zł za sztukę!!!!! a jest 3, przy czym to wszystko sprowadza się do publikacji nazwisk na stronie internetowej kościoła. Jak to usłyszałam ostatnio to taaak się wkurwiłam!!!!

"ciekaweeee Wiecie co u mnie za zapowiedzi płaci się 100 zł za sztukę!!!!! a jest 3, przy czym to wszystko sprowadza się do publikacji nazwisk na stronie internetowej kościoła. Jak to usłyszałam ostatnio to taaak się wk**wiłam!!!!" jak na katoliczke przystalo;-))))))