Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katherineasd

LO zaoczne COSINUS

Polecane posty

Gość katherineasd

Witajcie Za nie całe 2 meisiące skończę 18 lat, chodzę do technikum ekonomicznego, jestem w II klasie. Ale nie mog już wytrzymać w tej szkole jest mi nie dobrze, jak mam do niej iść, dlatego często chodzę na wagary. Nie podoba mi się sposób nauczania, z niektórymi naczycielami mam na pieńku i jeszcze z peewnego powodu moja sytuacja społeczna też jest zła, i po prostu nie wytrzymam w tej szkole. Chodzi mi o zaoczne LO szkoły COSINUS czy ktoś z Was skińczył tą szkołę? Chcę rzucić ekonomik i pójść właśnie do tej szkoły, tylko marwti mnie czy po takiej szkolę, dostanę się na studia lub przyjmą mnie do pracy. Oczywiście zdam maturę, mam taką nadzieję. Tylko co dalej? Proszę osoby, które skończyły zaoczne szkoły o podpowiedzenie mi, czy dostały się na studia lub czy mają pracę. Pozdrawiam

Gość gffffffffffffeee
dżizas.. po pierwsza patrzą na maturę przy rekrutacji do pracy,to czy skonczylas dziennie czy zaocznie nie ma za bardzo znaczenia . Tylko slyszalam negatywne komentarze o cosinusie .

Ja nie chodziłem chodził mój brat Nauczanie tam to jedna wielka parodia, ale maturę zdał do tej pory się dziwię jak on to zrobił

Gość Evvvvvka
ta szkoła nie ma na celu nauczyc czegokolwiek tylko umozliwic ludziom przystąpienie do matury. A to co zrobia z ta szansą to ich sprawa Ciezko chyba mowic o poziomie w takiej szkole bo tam niczego nie wymagają i niczego nie uczą. Jesli masz motywacje zeby siedziec codziennie nad ksiazkami wylacznie dla siebie, to masz szanse dobrze zdac mature i dostac sie na studia