Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poknmo

dziewczyny

Polecane posty

Gość poknmo

Żeby nie było.. nie mowie tu o gimnazjum tym bardziej podstawówce.. Ale np. liceum - w przypadku niepowodzen w podrywaniu dziewczyn..(z roznych powodow np. zajęta,niezainteresowana etc) czy one sie chwala, na okolo? Bo na wlasnym przykladzie , jezeli kogos olalem.. nie chwale sie tym, wie co najwyzej jeden kumpel i tyle ;/ Jak to jest z dziewczynami? pewnie mi napiszecie.. że to zalezy od osoby.. ale np. : jak to sie odbije.. na innych.. czy dziewczyna ktora olala chlopaka.. a jej kolezance się podoba.. to nie bedzie z nim , bo go bedzie uwazała za desperata? prosze o powazne odpowiedzi pozdro! P.S ten ktos bedzie normalny,w miare przystojny,180. wzrostu :P ?

Gość romakin
no wlaśnie jak to jest? dolączam sie do pytania????

Gość my ding ding dong
zwykle dziewczyny mówią koleżankom o takich sprawach, oczywiście takim bliższym (chyba, że po prostu chcą się ponabijać z faceta to opowiedzą każdemu) wiem, że niejedna dziewczyna by takiego faceta z odzysku nie chciała, jeśli by wpierw podrywał jakąś z jej koleżanek :D

Gość romakin
no wiem, ale jezeli z innej klasy..? malo wspolnych znajomych.. jejku zycie.. nie kazdy sie kazdemu podoba:P

Gość do poknmo
nie mogłes napisać że podnosisz temat? musiałes udawać drugą osobe zaonteresowaną tematem? romakina? :D

Gość do poknmo
a tak btw, kobieta lubi się czuć TĄ WYJĄTKOWĄ, żadna nie piczuje sie dobrze z tyym, że NAJPIERW wybrałeś inną, a dopiero jak ta inna cię odrzuciła, to zdecydowałeś się na resztki, odrzuty czyt. pozostałe koleżanki.

Gość gosc xxx
jak to sie odbije.. na innych.. czy dziewczyna ktora olala chlopaka.. a jej kolezance się podoba.. to nie bedzie z nim , bo go bedzie uwazała za desperata? nie to ze bedzie go uwazac za desperata ale chciec go napewno nie bedzie chciala. Poprostu nikt nie lubi byc kolem zapasowym czyli w razie jak mi z nia nie pojdzie to sprobuje z jej 'brzydsza' kolezanka(wcale nie to ze w rzeczywistowsci brzydsza jest ta kolezanka ale tak sobie pomysli no bo czemu do niej nie uderzyles tylko do x?) wniosek- uderzaj do kobiety bo kto nie ryzykuje ten nie zyska, ale jesli podobaja Ci sie 2 na raz musisz wybrac 1 i nie ogladac sie bo miej pewnosc ze ci ta druga chocby nie wiem jak na poczatkuubustwiala po czyms takim nie zechce

Gość my ding ding dong
z tego co zaobserwowałam 'tą drugą' zgadzają się być dziewczyny albo zdesperowane albo brzydkie, fajne, ładne dziewczyny mające powodzenie zawsze odrzucają faceta jeśli je wybrał jako drugie - takie życie

Gość pokno
Hm trochę chore .... Jeżeli olalo mnie z siedem dziewczyn na całą szkole w ciągu dwóch lat.... Sam musiałem to zrobić parę razy też:/.. Dwa razy wyszło ale krótko.... To mocno źle?bo wiem.że nieciekawie

Gość pokno
Czekam i dzięki ...:)

Gość pokno
Ale jesteście......