Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agulinkaa23

Faceci po co to robicie?

Polecane posty

Gość T..C
i jeszcze jedno *co z toba nie tak?* wlasnie o to chodzi ze wszystko ok, wiec nie mysl ze to twoja wina

Gość bardzo zła kobieta
autorko wydoroślej. Najpier piszesz ze facetami bedziesz sie bawić. A jak facet miło z toba pisz to juz go podpytujesz skad jes masakra i na dodatek z tamtym co sie tak zrziła tez długo sie nie znałas i juz takie przemylsenia żeby zaraz na innych sie mścić :P

Gość agulinkaa23
wcześniej byłam zdradzana, teraz dla odmiany zostałam olana - świetnie, co? może dalej mam naiwnie wierzyć w facetów? :o dlatego nie chcę kolejny raz się przyzwyczaić i to ja teraz dam komuś chamsko kosza, to chyba logiczne. @bardzo zła kobieta - masz trochę racji bo rozkładanie nóg za kasę jest przynajmniej uczciwe, nikt nikim nie mota i się nie bawi @Aghai - a co daje prawo facetom żeby bawili się kobietami? zawsze robili mnie w wała, więc teraz muszę się zmienić i być tą bez serca. jakich znaków? wydawał sie taki zachwycony i w ogóle. nie miałabym pretensji gdyby od razu urwał znajomość bo rozumiem, że coś mogłoby mu się we mnie nie spodobać ale po co tak się bawił mną? :( @T..C no to jak się boisz podać nawet województwa czy powiatu, to nara

Gość bardzo zła kobieta
angulinkaa23 nie osmieszaj sie prosze a moze ma ci na forum telefon podac jeszcze aj ak nie to co innym facetom nie bedziesz dawac numeru bo:D tak sie zemscisz?

Gość T..C
nara? Jestes troche niemila zauwazasz? Wojewodztwo to zadna tajemnica, ale ochlon troche, bo ja z toba rozmawiam z szacunkiem i oczekuje tego samego.

Gość T..C
bardzo zla kobieta glos rozsadku widze... :)

Gość bardzo zła kobieta
angulinka ma teraz inny cel bedzie dawac za kase przynajmniej jak to nazwał nikt sie nia nie bedzie bawić

Gość augustmocny
A co mi tam , tu jestem

Gość T..C
ostatnie pytanie ' chcesz pogadac na czacie?

Gość agulinkaa23
bardzo zła kobieta nie rozumiem tej ironii, przecież to żaden wstyd podać województwo, tym bardziej na pomarańczowo :o o co Ci w ogóle chodzi? coś mi się zdaje, że Ciebie nawet za dopłata nikt by nie chciał, skoro taki jad się z Ciebie wylewa... T..C na jakim czacie!? póki co piszesz z szacunkiem, juz dobrze znam takich szarmanckich cwaniaczków :o

Gość augustmocny
Wow temat się rozwija

Gość T..C
Fajnie ze znasz takich cwaniaczkow, ja jestem soba, wiec chzba z natury jestem kulturalny niktorzy powiedzieliby ze z wychowania:) Robisz podstawowy blad oceniasz ludzi z gory to troche niewporzadku niesadzisz? Ja wole widziec w ludziach pozytywne rzeczy nie doszukiwac sie negatywow. A czat to nic innego jak rozmowa po ktorej cokolwiek mozna stwierdzic na temat drugiej osoby

Gość agulinkaa23
T..C taaa, przecież jesteś facetem - nie uwierzę więc że nie oszukałeś nigdy żadnej kobiety :o nie oceniam nigdy ludzi z góry, ale w przypadku facetow trzeba stosować przeciez inne miary... wiem co to czat

Gość T..C
Juz mnie ocenilas. Nigdy bedac z dziewczyna nawet nie pocalowalem innej, wiec nie pisz takich glupot, bo mnie nie znasz i oceniasz. Poprawke bierz na facetow, masz racje, ale ich nie oceniaj z gory, bo latwo sie pomylic. Kobiety nie sa bardziej swiete, kwestia na kogo trafisz

Gość bardzo zła kobieta
nie osmieszaj sie angulinka HAhahaha.:) Mnie nikt nie robyiw banbuko tak jak ciebie :D ale ja tez ze nie mam takiego podejścia do facetów jak Ty. BO kazdy jest inny. Z jednym sie nie uda z jego lub mojego powodu no cóż życie... nie ocenieam tak jak TY. ALe Ty pomimo 23 lat chyba tak na prawde masz rozumek 13 latki :P (bez urazy dla 13) tylko kochliwe sa bardzo i mysla że kazdy bedzie ich mężem:D Wiec jeszcze raz wydoroslej kobieto blbo idż i rób co piszesz a nie trój tutaj jaka to teraz okropna dla nich bedziesz. hahaha

Gość erni.
zła kobieta - a ty masz kogoś, czy jesteś wolna, bo jakoś jestemn zainteresowany tobą :P

Jesteś zła, bo facet Cię zabajerował a okazał się dupkiem. Przykro mi, że się rozczarowałaś. Niestety świat jest pełen dupków. Nie poddawaj się, są też dojrzali i normalni. Ja bym mu napisał że "Myślałam, że jesteś odpowiedzialny a widzę, że chowasz głowę w piasek jak struś. Gdzie twoja odwaga cywilna?" Czy na spotkaniach doszło do seksu? Może tylko o to mu chodziło ...

Gość macius234543
Agulinka: baw sie, poki mloda jestes. Tylko w ciaze nie zajdz, bo pozniej bedziesz zakladala watki na kafeterii pt. czy jako samotna matka mam jeszcze szanse na zwiazek itp :) pozdrawiam

Gość bardzo zła kobieta
Erni ja nikogo nie szukam