Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropula

Temat znany - wódka weselna - Stock?

Polecane posty

Gość gość agugu
witam Pracuje w sklepie z alkoholami, prosze o kontakt na adres agugu96@wp.pl Dostawa do krosna gratisowo. Cena stock 0,5l - 21,75zł brutto zubrówka 0,5l - 17,50 z brutto

Gość gość
Co myślicie o wódce Stumbras albo Smirnoff Black?

Gość mz09
Wiem, że Stumbras jest lubiany i popularny ale to wódka z 'wyższej półki' więc nie każdy się na nią decyduje z przyczyn finansowych. \Jeżeli chodzi o czarnego Smirnoffa to np. mój facet ostatnio oszalał na jej punkcie :) ale ja nie jestem pewna czy taka smakowa kawowa wódka sprawdziłby się na weselu. Jeżeli jednak jesteś nią zainteresowany to ja pracuję dla bezpośredniego importera, ale mamy też popularne produkty i akurat aktualnie na smirnoffa mamy promocję, cenową a także za każde kupione 36 butelek masz dodatkowo +1 butle gratis :) no i dostawa też za free w dowolne miejsce ;)

Gość gość
Witam, Gdzie tanio kupić wódkę na wesele w województwie mazowieckim. interesuje mnie Soplica, Pan Tadeusz, Żubrówka i Stock cena najlepiej do 20 zł.

Gość 09mz
Mogę zaproponować Ci Żubrówkę w cenie 17,53zł brutto za 0,5l. Dowóz na terenie mazowieckiego gratis ;)

Gość gość
Witam Kupię na terenie Szczecina 50/60 butelek wódki . Bols premium,Pan Tadeusz, maximus.

Gość gość
Mam do sprzedania Pana Tadeusza 0.5l , 72 butelki po 20,00 zł, które zostały z wesela , Kraków, ew. okolice. Tel: 886 549 733

Gość gość
witam za jaka cene zaproponowali byscie mi STOKA0.5l albo PALACE 0.5l(pałacówke ) okolice łodzi lub dostawa

Gość pannkkracy
co wy macie wszyscy z tym stockiem? każdy ostatnio stocka tylko kupuje bo taka moda, bo wszyscy mają... a jak dla mnie to on się ostatnio popsuł i jest totalnie do chrzanu ;/ moim skromnym zdaniem to w tym przypadku płaci się za butelkę i markę, a nie za to co w środku mój brat miesiąc temu miał wesele i na przekór wszystkim wziął wódkę od tej laski co się tu kreci, Starosta się nazywała i muszę przyznać, że wszyscy byli miło zaskoczeni, nie paliła, kac po niej nie męczył, butelka zgrabna z wysuwanym lejkiem także jak goście już popili to nie rozlewali ;) ponoć nawet jakiś medal ostatnio dostała na degustacji wódek...szczerze mogę ją polecić i sam też się na nią zdecyduję w przyszłym roku jak sam będę ślub brał ;)

Gość gość
rafaello, skąd jesteś ?

Gość Annnkarra
Na weselu to najważniejsze żeby ta wódka była zimna! Bo najgorsze co może być to ciepła wódka.

Gość woytek1983
Witam, odsprzedam 4 nieotwierane kartony wódki STOCK 0,5 L cena 20 zł/butelka. Do wglądu faktura zakupu. Pozostałość po weselu. Możliwość wysyłki. Możliwy dowóz na terenie Warszawy. woytek1983@tlen.pl

Gość rafsello9876
Odkupie stock 0.5l każda ilość proszę pisać z propozycjami rafiks2005@o2.pl okolice Tarnowa

Gość gość
ktoś z Lublina poszukuje może tańszego Stocka ?

Gość gość
taaa bierzcie wszyscy tego Stocka i dorabiajcie ruskich!

Gość gość
Kupię Stocka o,5 l 60-70 butelek, andrejw19@wp.pl

Gość gośćAnnkaa
To chyba najlepsza wódka, która przez tak długi czas się już utrzymuje.

Gość gość
Kupie 100 butelek wódki stock lub stumbras .proszę o kontakt 506593923 (warszawa)

Gość gość zwarszawy
Kupie 100 butelek wódki stock lub stumbras .proszę o kontakt 506593293 (warszawa)

Gość gość
Kupię ok. 250 butelek 0,5 l wódki Stock. Poznań. Proszę o kontakt tel. 605 513 668.

Gość Zango
Kupię 100 a może nawet 200 butelek Stocka (0,5l) Może być Lublin lub Podkarpacie czekam na ciekawe oferty bratpitak17@wp.pl

Gość gość
kupię 220-250 szt 0,5l stocka bądź wyborowej kontakt: xyxizaxyx@onet.pl

Gość gość
Jak cię stać tak cię widać. Nie wyobrażam sobie na weselu żubrówki czy krupniku, bo to najtańsze i co tu ukrywać najpodlejsze wódki. Widzę, że ludzie je zachwalają, ale jak ich nie stać na nic lepszego to muszą chwalić to na co ich stać. Takim minimum na wesele to pan tadek i stock tańsze to wstyd podawać o smaku nie wspomnę.

Gość gość
Kupię 400 butelek Stock o,5l kontakt: joanna.ch3@gmail.com Kraków-Tarnów

Gość misia8504
Jaką wódkę polecacie w cenie za 0,5 20 zł (województwo łódzkie)

Gość wioooolka
Mam do sprzedania 11 kartonów wódki Stock Prestige 0.5 l w cenie po 19 zł, i 10 butelek wina Martini Bianco 1 l po 25 zł. Okolice Nowego Targu. (cena alkoholi do uzgodnienia)

Gość agugu96
Witam Pracuje w sklepie z alkoholami Polecam wódkę w cenie do 20zł Żubrówka biała, czysta de lux tylko do konca listopada 16,50zł!!!!! Krupnik, Tatra,Żytnia - 18,50zł!!!!!!! Zapraszam do kontaktu agugu96@wp.pl

Gość agugu96
dodam jeszcze ze dostawa gratis (kurier badz transport nasz firmowy)

Gość gość
Niekoniecznie Stock, może Wódki Raciborskie? Do wyboru sporo - http://www.wodkiraciborskie.pl/Produkty.html u mojego Braciaka na weselu w tym roku była właśnie raciborska mocna, 45% super weszła! Przy dużym zamówieniu dają rabacik ^^

Gość gość
Witam kupię około 150-200 szt. butelek wódki stock 0,5l w dobrej cenie. maarcinek123@interia.pl